Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...derbi gotov, znaci, moze odmah. :lol:

...hoćeš ovu...?...uz nju ide pivo gratis...:lol:

170720131222_zps18ba0e15-1.jpg

Proveri hormone stitne zlezde.

uvedi neku rekreaciju, mozes i da citas hejtove o debelima ali na mene to nije dobro uticalo. a voce i povrce mozes da jedes koliko hoces. a ono sto volis jedi samo nekako kontrolisi razumom. valjda tako nekako

onda je verovatno malo kretanja, a mnogo kalorija
+ vezana voda ako si estrogenski tip po gradji - dupe,sise, struk

malo kretanja, mnogo kalorija, niko te ne voli a moras da si najlepsa :confused: i dosada

Ma nema to veze sa pojacanim apetitom.Covek jede iz dosade, kada je nervozan pa i depresivan.

Izbaci ili smanji UH...udri po proteinima ( i zelenom povrcu-brokule, blitva, spinat...) i trosi unesene kalorije. :) I naravno, smanji porcije...
.

Hvala vam svima! :heart:

Pocni da pijes 2-3l vode na dan, ili jos bolje - zelenog caja....
To ce smanjiti apetit.

Iz mog iskustva, apetit se smanji samo i jednino iz glave...
Sednes lepo sam sa sobom ili sa nekim u koga imas poverenje, vidis sta te muci, i zasto to kompenzujes hranom?
Sve ostalo je zacarani krug u kome sam se i sama vrtila. I toplo se nadam da na tu vrtesku necu vise.
Podvlacim-moje iskustvo...

Sednes lepo sam sa sobom ili sa nekim u koga imas poverenje, vidis sta te muci, i zasto to kompenzujes hranom?
Sve ostalo je zacarani krug u kome sam se i sama vrtila. I toplo se nadam da na tu vrtesku necu vise.

Ja sam bas sada popila 3 solje zelenog caja.. jer sam bila u iskoucenju da rucam vec u 12h...
a onda nema sanse da izdrazim do kraja dana sa malom vecericom.

Neka isproba nesto od ovog sto smo napisali..pa vidi sta joj odgovara.

Pa naravno da je od nekog stresa, ali cesto je nemoguce uticati da se taj stres otkloni iz zivota..
pa mormo da pokusavamo da se kontrolisemo na druge nacine..kako mozemo :aha:

Naravno.

Najbitnije - pirinac zasiti lako i brzo.

Kada uhvati frka grickati povrce i sve ok.

Pocni da pijes 2-3l vode na dan, ili jos bolje - zelenog caja....
To ce smanjiti apetit.

Naravno, ne 2-3 litre zelenog čaja. Mislim da se ne preporučuje više od 2-3 šolje, ali obične šolje, ne one velike ko kace, kakvih sada ima

Ja sam bas sada popila 3 solje zelenog caja.. jer sam bila u iskoucenju da rucam vec u 12h...
a onda nema sanse da izdrazim do kraja dana sa malom vecericom.

Neka isproba nesto od ovog sto smo napisali..pa vidi sta joj odgovara.

Pa naravno da je od nekog stresa, ali cesto je nemoguce uticati da se taj stres otkloni iz zivota..
pa mormo da pokusavamo da se kontrolisemo na druge nacine..kako mozemo :aha:

Naravno.

Najbitnije - pirinac zasiti lako i brzo.

Kada uhvati frka grickati povrce i sve ok.

Hvala svima! :heart:
Moraću da stavim tačku i primenim neke od vaših saveta. :D

Da li neko zna kako se izbacuje višak vode iz organizma?

...nije za sve isto, i ne mozemo svi isto, jer nemamo ni isto godina, niti smo istog pola, niti istog zdravstvenog stanja...
...svako bi trebao prema sebi da prilgodi ono sto se predlaze za nacin ishrane ili dijete....bolje nacin ishrane, dugotrajnije je...

pa bez soli i masnoca, moze i setnja al jedno 10km
pij dosta vode i svjeze voce i povrce, misiim nikakva filozofija, oces neces

So ne koristim godinama tj retko, masnoće takođe. A šetam svaki dan sat i po - valjda je to ta kilometraža.
Pijem 2-3 litre vode, jedem voće, povrće...
Relativno se hranim zdravo samo što mi se pojačao apetit. :aha:
Hvala ti na savetu! :heart:

Тзв испишавање. Што више воде унесеш, то боље.
Znači velika količina vode koju unesem izbaciće onu koja se nalazi zarobljena u organizmu? ;)

...nije za sve isto, i ne mozemo svi isto, jer nemamo ni isto godina, niti smo istog pola, niti istog zdravstvenog stanja...
...svako bi trebao prema sebi da prilgodi ono sto se predlaze za nacin ishrane ili dijete....bolje nacin ishrane, dugotrajnije je...

Slažem se! :ok: :D

celer izbacuje višak tečnosti, dosta celera jesti, rendanog pa u kiselo mleko ili salatu ili kuvanog ili kiselog,
taj kiseli iz turšije ume da napravi čudo, u čemu je štos ne znam, ali deluje
Не знам како делује целер пире, али баш разбија од укуса...
Пола к'омпира, пола целера, све скувано и пропасирано, дода се со, бели бибер, мало млека и ја додам масти од кобаЈсица(оно што откапље док се суше!) уместо путера.
И још мало пропасираног, пропрженог и нареднданог црног, или љубичастог лука.
Ултра једноставно јело, а откида од укуса!

za čvarke ne znam,nisam koristila u dijeti, muka mi od njih pa izbegavam, meso jesam i baš se lepo napredovalo
Пази овако, форумашица Софија(потпис: Софија се пита!) спомињала је неку шведску докторку која је дала изванредан начин углавном протеинске исхране који је био врло делотворан код дијабетеса.
Жену су прво други лекари масовно напљували, али у коначници показало се да је све што је препоручила било ОК!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back