Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dive, kad ti budeš piškila stojeći, dođi da me učiš šta muške oči vole ;)

U redu je što pokušavaš da ohrabriš debeljuce, ali...

Mislim da i nije neki greh sprdati se s njima jer su za svoj izgled same krive ( i uvek mogu da ga promene kad umesto kašike izaberu ženstvenost).
U prirodi ne postoje gojazne životinje, nego samo među ljudima.

ih bre, ove fotke koje si postavio su patologija
a ja samo prenosim reakcije muskaraca koje poznajem
99% njih tvrdi da su im privlacnije punije zenske osobe od onih koje su prihvatile mrsavost koju je nametnula modna diktatura

@ Hajlender
Hajde hajde, napišem da si mali miš (ništa uvredljivo, već sasvim adekvatno spram tvoje 73 kile), i još te uputim gde ćeš dobiti najbolje savete kako da ojačaš malo tu svoju muskulaturu, a ti odmah digao uvređen nosić i pokušavaš da uvrediš iako pojma nemaš ni kako izgledam i nosim li xxxl ili s ili m?

Cccccc..... dečarac koji povraća proteine našao da leči komplekse na temi za dijetu, lol.

ih bre, ove fotke koje si postavio su patologija
a ja samo prenosim reakcije muskaraca koje poznajem
99% njih tvrdi da su im privlacnije punije zenske osobe od onih koje su prihvatile mrsavost koju je nametnula modna diktatura

Pa znaš kako, ti ne spadaš u debele nego krupnije žene...inače žene vole samoobmanu a muškarci da lažu, posebno ako nanjuše da će se ogrebati za free snošku ;)

Pa znaš kako, ti ne spadaš u debele nego krupnije žene...inače žene vole samoobmanu a muškarci da lažu, posebno ako nanjuše da će se ogrebati za free snošku ;)

e sad meni ovaj deo oko grebanja za free snosku nikako nije jasan
sta znaci ogrebati?
pa zar do seksa ne dolazi zato sto seks oboje zele?
mislim da je davno proslo vreme kad se posle jednog seksa podrazumevao odmah i brak

a za samoodbmanu, stvarno ti kazem da nije tako
i ovo je reakcija skoro svih muskaraca sa kojima se druzim
mahom su svi atlete, jer nam je sport to sto nam je jedna od zajednickih dodirnih tacaka
i sa par njih koji su izuzeci, (a za koje ovi drugi iskreno sumnjaju da su biseks u najbolju ruku, ako nisu homo) i koji kao privlacno biraju naglasenu muskulaturu i manju procenat masti na zenskom telu, svima ostalima je privlacnije telo koje ne zulja nego ljulja
uzorak muskaraca o kojima pricam su starosti izmedju 28 i 50god

ma vidis da vrebaju ovde predatori. nije im dosta stema da vas vidim danas...

Nego...

uspela sam da izdrzim celu nedelju bez cokolade. priznajem da sam imala par izlete da posegnem za slatkisima drugog tipa, ali i to ce se regulisati vremenom. isto sam prestala da pijem sokove i samo da kazem mmmmmm sto je voda ukusno :mrgreen:

ma vidis da vrebaju ovde predatori. nije im dosta stema da vas vidim danas...

Nego...

uspela sam da izdrzim celu nedelju bez cokolade. priznajem da sam imala par izlete da posegnem za slatkisima drugog tipa, ali i to ce se regulisati vremenom. isto sam prestala da pijem sokove i samo da kazem mmmmmm sto je voda ukusno :mrgreen:
bravo bravo (ja ignorisem debile,tako se manje kote)
moras u glavi da instaliras program da sokovi i koka kole nisu nagrada,nisu luksuz,nisu nesto dobro.voda nije kazna
npr milevin program ima taj bug da ona misli da kaznjava decu ako im ne kupi cokoladu,a zapravo im cini uslugu
ja svaki pt kad mm odobri casu kokakole detetu mislim kako je upropascava :sad2:
inace mi se nista ne slazemo oko toga, i to je izvor moje frustracije
naravno dete se priklanja njemu,primamljiviji ukusi :roll:
juce nisam trcala,ali sam istrazila jednu stazu od oko 2km,znaci da je obidjem dva puta,oko jezera je.
imali smo sportski dan,sva sam u modricama ,na kraju su mi drhtale i ruke i noge od umora
sad sam se obukla,i cekam jos malo posto sam doruckovala u 7h30,idem sa cerkom,ja da trcim ona ce da se igra,lenjivica :lol:

ja koka kolu ne pijem vec vise od godinu dana, a pre toga sam je pila samo kada izadjem u restoran, a pre toga sam je pila umesto vode :rumenko: na sokove sam se navukla kad sam se porodila :D a sad cu da se presaltam na limunadu, posto je volim da nije mnogo slatka.
kad se obracunam sa slatkisima videcemo sta ce biti sledece - ne bi da iskacem mnogo pred rudu.
nasla sam neki aerobik blizu kuce pa cemo da vidimo kako ce i to ici :)

bravo bravo (ja ignorisem debile,tako se manje kote)
moras u glavi da instaliras program da sokovi i koka kole nisu nagrada,nisu luksuz,nisu nesto dobro.voda nije kazna
npr milevin program ima taj bug da ona misli da kaznjava decu ako im ne kupi cokoladu,a zapravo im cini uslugu
ja svaki pt kad mm odobri casu kokakole detetu mislim kako je upropascava :sad2:
inace mi se nista ne slazemo oko toga, i to je izvor moje frustracije
naravno dete se priklanja njemu,primamljiviji ukusi :roll:
juce nisam trcala,ali sam istrazila jednu stazu od oko 2km,znaci da je obidjem dva puta,oko jezera je.
imali smo sportski dan,sva sam u modricama ,na kraju su mi drhtale i ruke i noge od umora
sad sam se obukla,i cekam jos malo posto sam doruckovala u 7h30,idem sa cerkom,ja da trcim ona ce da se igra,lenjivica :lol:

Naravno... I ja se svadjam sa svima oko toga. Trudim se da klinca navikavam na zdravije slatkise, tipa zito sa suvim vocem, sutlijas, tufahije, suva pita, vocni pirei i jogurti,... sve sladjeno medom. Jeste kaloricnije, ali ta energija mi je nekako prirodnija.
Mojoj mami izgledam kao terorista kada ga prekorim pogledom kada krene da uzme i treci kolac. A cemu to? Bako, ako vec hoces da ucinis unuku, kupi mu orahe, bademe,..., voce. A ne gumene bombone:evil:
Kod nas, na srecu, gaziranih pica nikada nema, pa na to nije ni navikao.

ja koka kolu ne pijem vec vise od godinu dana, a pre toga sam je pila samo kada izadjem u restoran, a pre toga sam je pila umesto vode :rumenko: na sokove sam se navukla kad sam se porodila :D a sad cu da se presaltam na limunadu, posto je volim da nije mnogo slatka.
kad se obracunam sa slatkisima videcemo sta ce biti sledece - ne bi da iskacem mnogo pred rudu.

moj brat je imao pacijenta s jetrom alkoholicara,a da nikad ne pije
sve od koka kole,sve sto je preterano ne valja
mm je isto takav bio a sada pie vodu izmedju obroka a za obrok kk
ti si dobro krenula,oslobodi se losih navika postepeno,nista naglo,ne moras cak ni dijetu,nego se polako bori protiv zavisnosti
npr sad se resi koka kole,pa polako
ja se vec mesecima borim protiv slatkisa,od novembra recimo
izgubila 3kg,samo
ali ukus mi se promenio,sad itekako kolac moze da mi bude presladak

Ako volis sokove, kreni sa zelenim sokovima. Ceo dan na njemu, ili zamena za jedan obrok.
Osnova: 1 banana, 2 jabuke, saka zelenisa (spinat/ blitva/kelj/kopriva/rukola/kupus/persun/maslacak,...) i dve k.k. oraha/badema/susama/lanenog semena/lesnika,... Sve u blender, a pre toga u njega voda, da prekrije nozice (kazu zbog oksidacije).
Posle dodajes vodu, voce i povrce po zelji. Da dobijes kolicinu za ceo dan i zadovoljis ukus. Ja stavim malo meda ako treba, i djumbir i cimet, da mi bude ukusnije, jer ni to nije termicki obradjeno. Najlepse mi je sa spinatom, keljom i koprivom (najneutralniji su), a pred kraj leta kada se dodaju smokve i sljive... :heart:(bude slatko, preukusno).
Neko pije, bas kao sok, a ja volim gusce, kao kasicu. Onda tek imam utisak da sam jela. Zasiti. Bas.

Poslednja izmena:
moj brat je imao pacijenta s jetrom alkoholicara,a da nikad ne pije
sve od koka kole,sve sto je preterano ne valja
mm je isto takav bio a sada pie vodu izmedju obroka a za obrok kk
ti si dobro krenula,oslobodi se losih navika postepeno,nista naglo,ne moras cak ni dijetu,nego se polako bori protiv zavisnosti
npr sad se resi koka kole,pa polako
ja se vec mesecima borim protiv slatkisa,od novembra recimo
izgubila 3kg,samo
ali ukus mi se promenio,sad itekako kolac moze da mi bude presladak

ja sam se opustila posle porodjaja i tad se nagojila, a izgovor mi je bio dojene, pa polako neke stare navike su se vratile :rumenko:

Gde su moji postovi i minuli rad?
Opasne ove penzionerke s viskom kilograma i "vezom u moderaciji" :D

Ovo je tema Podrška za dijetu a ne "Šta ja mislim o debelim ženama". Ako ne umeš da postuješ kao svi ostali, pređi na pdf Muškarci. Tamo postuje fina grupica korisnika koja dok gaji bubuljice i pušta pivski stomak mašta o cicama sa duplericama.

P.S. Još jednom ispamuješ temu ili uvrediš nekog, banovaću te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back