- Poruka
- 42.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Боли ме зуб на слатко, све ми сева очни капак од тога.-рецимо?!?Što mrzim kada lepo kažem da ne želim parče torte, da ne jedem slatkiše, da mi ne smeta ako ostali za stolom njupaju kolače ili sladoled, a onda mi se nakači neko sa komentarima "pa uuuuzmi jedno parče, neće ti ništa biti od njega, bože kakva si, a i ne znam šta se mučiš, pa nemaš 100kg". Koliko je teško ispoštovati tuđ način ishrane?![]()
ja uvek ispostujem tudj nacin ishrane.
i kad god neko jede tortu, prikljucim se..nema smisla da remetim ljude..![]()

Боли ме зуб на слатко, све ми сева очни капак од тога.-рецимо?!?
Što mrzim kada lepo kažem da ne želim parče torte, da ne jedem slatkiše, da mi ne smeta ako ostali za stolom njupaju kolače ili sladoled, a onda mi se nakači neko sa komentarima "pa uuuuzmi jedno parče, neće ti ništa biti od njega, bože kakva si, a i ne znam šta se mučiš, pa nemaš 100kg". Koliko je teško ispoštovati tuđ način ishrane?![]()

Унесеш мало забуну, тетоше те, а и мислиће: Па да, није ово Пиле тако савршено, има и оно мане као ми обичне квочке.Tako i moj brat, kad god sam na dijeti jede sa mnom moju dijetalnu hranu a onda ode i smaže Milku od 300gr
- - - - - - - - - -
A zašto da lažem? Ne jedem slatko i tačka. Uz to, u pitanju su koleginice sa posla, a već su skontale da sam na dijeti, puste žene sve primete.

Унесеш мало забуну, тетоше те, а и мислиће: Па да, није ово Пиле тако савршено, има и оно мане као ми обичне квочке.
А и убациш динамику у ситуацију.
A imam traumu od bolnih zuba i zubara tako da mi pozivanje na to baš i nije srcu milo
...
Sve moze da prodje i br. kg i noge, ruke, ali stomak me dotuce. 
meni to radi rodjena majka![]()
Ista ja...
Samo, ja se jednom hrabro ufotkah, pa da vidim kako cu da napredujem sa "strukom"...Sve moze da prodje i br. kg i noge, ruke, ali stomak me dotuce.
![]()
Gadljivi-na svoju odgovornost!
ma ovo je seksi stomachitj, ne budali, znas kakih skrndelja ima!!!

))

Meni ni od čega nije muka, sem od svog odraza u ogledalu...Ali...
malo morgen će samo od sebe. Ima da se napatim, ali imam cilj pred sobom. 
sve je to genetika...ima zena sa ravnim stomakom, trbusnjaci se vide i gigantskim kantama i butinama, i nas drugih, vise ide na gore nego na dole...ja se prilicno proporcionalno gojim, ali uvek imam utisak da malo vise ide u stomak i love handles nego bilo gde durgde...Ista ja...
Samo, ja se jednom hrabro ufotkah, pa da vidim kako cu da napredujem sa "strukom"...Sve moze da prodje i br. kg i noge, ruke, ali stomak me dotuce.
![]()
Gadljivi-na svoju odgovornost!

Imam 8kg više no prošle godine u ovo doba, i sve su u stomaku. 
sve je to genetika...ima zena sa ravnim stomakom, trbusnjaci se vide i gigantskim kantama i butinama, i nas drugih, vise ide na gore nego na dole...ja se prilicno proporcionalno gojim, ali uvek imam utisak da malo vise ide u stomak i love handles nego bilo gde durgde...![]()
)))sve je to genetika...ima zena sa ravnim stomakom, trbusnjaci se vide i gigantskim kantama i butinama, i nas drugih, vise ide na gore nego na dole...ja se prilicno proporcionalno gojim, ali uvek imam utisak da malo vise ide u stomak i love handles nego bilo gde durgde...![]()

gresisBlago tebi mileva kada ti je od kolača muka.Meni ni od čega nije muka, sem od svog odraza u ogledalu...Ali...
Udaje se meni omiljena sestra mm. Nije rođena. .mrgreen: Ja za tu priliku moram da nabavim novo aljinče, što znači da do tada moram da se upristojim, jer ne mogu ovakva k'o krmača u aljinu. Ne ide.
Tako da, pojavila se najbitnija stvar - motiv. Ostalo će da ide samo od sebe.malo morgen će samo od sebe. Ima da se napatim, ali imam cilj pred sobom.
![]()
gresis
muka je meni i od mog odraza
a od kolaca samo ovih poslasticarskih
zbog neceg sto ocigledno imaju a domaci nemaju
a ja tipujem na mleko u prahu
sto mi nije muka na svekrvine princes krofne.....
a i tobleronama i milki da ne govorim....