Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
480884_461078580629079_1504729202_n.jpg

Što mrzim kada lepo kažem da ne želim parče torte, da ne jedem slatkiše, da mi ne smeta ako ostali za stolom njupaju kolače ili sladoled, a onda mi se nakači neko sa komentarima "pa uuuuzmi jedno parče, neće ti ništa biti od njega, bože kakva si, a i ne znam šta se mučiš, pa nemaš 100kg". Koliko je teško ispoštovati tuđ način ishrane?:roll:

Što mrzim kada lepo kažem da ne želim parče torte, da ne jedem slatkiše, da mi ne smeta ako ostali za stolom njupaju kolače ili sladoled, a onda mi se nakači neko sa komentarima "pa uuuuzmi jedno parče, neće ti ništa biti od njega, bože kakva si, a i ne znam šta se mučiš, pa nemaš 100kg". Koliko je teško ispoštovati tuđ način ishrane?:roll:
Боли ме зуб на слатко, све ми сева очни капак од тога.-рецимо?!?

ja uvek ispostujem tudj nacin ishrane.
i kad god neko jede tortu, prikljucim se..nema smisla da remetim ljude..:ceka:

Tako i moj brat, kad god sam na dijeti jede sa mnom moju dijetalnu hranu a onda ode i smaže Milku od 300gr:lol:

- - - - - - - - - -

Боли ме зуб на слатко, све ми сева очни капак од тога.-рецимо?!?

A zašto da lažem? Ne jedem slatko i tačka. Uz to, u pitanju su koleginice sa posla, a već su skontale da sam na dijeti, puste žene sve primete.

meni to radi rodjena majka :(

Tako i moj brat, kad god sam na dijeti jede sa mnom moju dijetalnu hranu a onda ode i smaže Milku od 300gr:lol:

- - - - - - - - - -

A zašto da lažem? Ne jedem slatko i tačka. Uz to, u pitanju su koleginice sa posla, a već su skontale da sam na dijeti, puste žene sve primete.
Унесеш мало забуну, тетоше те, а и мислиће: Па да, није ово Пиле тако савршено, има и оно мане као ми обичне квочке.
А и убациш динамику у ситуацију.

Moja majka svim aiseče parče torte a mene preskoči (kao zaboravila je) ili mi iseče toliko tanko da se providi:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Унесеш мало забуну, тетоше те, а и мислиће: Па да, није ово Пиле тако савршено, има и оно мане као ми обичне квочке.
А и убациш динамику у ситуацију.

Pile je daleko od savršenog:) A imam traumu od bolnih zuba i zubara tako da mi pozivanje na to baš i nije srcu milo:sad2:

danas sam konacno potvrdila nesto u sta odavno vec sumnjam
isla sam sa kolegama na kolace
iako ih ne volim ajde glupo je da se izdvajam
kolaci zaista izgledaju bozanstveno
mislim da su hercovi iz KG ali ne smem da tvrdim
vidjala sam ranije da ih oni dostavljaju ali mozda se promenilo
u princiou nije ni bitno
vazno je da nisu neki iz supe
prelepo izgledaju, kremasti
ali
posle prvog zalogaja meni muka
primetila sam i ranije da kad jedem te kupljen meni muka
raymisljam yasto i cini mi se da imaju mleko u prahu, tj da je to to sto mi smeta
na stranu sto meni to nije slatko
imam utisak da su pravljeni sa yasladjivacima a ne secerom
sve u svemu ja pojedoh:rumenko:
penil ne penil pare sam daval:mrgreen:
a muka mi

to nije prvi put
ali posto nista od sokova uz to nisam pila a ni pre toga jela
sigurna sam da je od toga

Blago tebi mileva kada ti je od kolača muka. :( Meni ni od čega nije muka, sem od svog odraza u ogledalu...Ali...

Udaje se meni omiljena sestra mm. Nije rođena. .mrgreen: Ja za tu priliku moram da nabavim novo aljinče, što znači da do tada moram da se upristojim, jer ne mogu ovakva k'o krmača u aljinu. Ne ide.

Tako da, pojavila se najbitnija stvar - motiv. Ostalo će da ide samo od sebe. :mrgreen: malo morgen će samo od sebe. Ima da se napatim, ali imam cilj pred sobom. :ok:

Ista ja :lol: ...
Samo, ja se jednom hrabro ufotkah, pa da vidim kako cu da napredujem sa "strukom"... :neutral: Sve moze da prodje i br. kg i noge, ruke, ali stomak me dotuce. :roll:
Gadljivi-na svoju odgovornost!:mrgreen:
sve je to genetika...ima zena sa ravnim stomakom, trbusnjaci se vide i gigantskim kantama i butinama, i nas drugih, vise ide na gore nego na dole...ja se prilicno proporcionalno gojim, ali uvek imam utisak da malo vise ide u stomak i love handles nego bilo gde durgde...:lol:

sve je to genetika...ima zena sa ravnim stomakom, trbusnjaci se vide i gigantskim kantama i butinama, i nas drugih, vise ide na gore nego na dole...ja se prilicno proporcionalno gojim, ali uvek imam utisak da malo vise ide u stomak i love handles nego bilo gde durgde...:lol:

nema veze, tebi je oproshteno, ipak su tu mocne sise :))))
i plus nisi skrndelj, sto i nije tako loshe na ovu krizu!!

Blago tebi mileva kada ti je od kolača muka. :( Meni ni od čega nije muka, sem od svog odraza u ogledalu...Ali...

Udaje se meni omiljena sestra mm. Nije rođena. .mrgreen: Ja za tu priliku moram da nabavim novo aljinče, što znači da do tada moram da se upristojim, jer ne mogu ovakva k'o krmača u aljinu. Ne ide.

Tako da, pojavila se najbitnija stvar - motiv. Ostalo će da ide samo od sebe. :mrgreen: malo morgen će samo od sebe. Ima da se napatim, ali imam cilj pred sobom. :ok:
gresis
muka je meni i od mog odraza
a od kolaca samo ovih poslasticarskih
zbog neceg sto ocigledno imaju a domaci nemaju
a ja tipujem na mleko u prahu

sto mi nije muka na svekrvine princes krofne.....
a i tobleronama i milki da ne govorim....

Vrag je odneo salu
nisam se ugojila nesto drasticno, al mi se ne svidja osecaj oko stomaka kad obucem suknju jednu vrlo dragu
tako da
moram malo da povedem racuna, jel...

...za pocetak, da prestanem da grickam slatkise i bice sasvim dovoljno...

kad ste vec pricali o kolacima da se i ja malo tu prikljucim :D
mene ljudi ne nude kolacima, jer u principu postoji jako malo kolaca koje ja jedem. meni to nema neki ukus. dok se ljudi nisu navikli da ne jedem kolace, par puta me naterali uz moje protivljenje, ja uzmem zalogaj i kazem, zap mi je ali meni se ovo uopste ne svidja i ne mogu da pojedem. tu krenu da glume ludilo, ali ko im kriv sto teraju nekog ko ne jede kolace da ih jede i na kraju zacute i ne nude me vise.
ono sto obozavam su neke vrste slatkog peciva - krofne, kiflice sa dzemom, al to ljudi retko prave :)

uspeh da izdrzim juce ceo dan bez slatkisa (sem zaslasdjene kafe, al to jos nije u planu da se regulise)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back