na pocetku odma da kazem da se nadam da se niko nece osetiti proznvanim, ali izes tu dijetu koja se drzi da bi se kilogrami posle sporo vracali. zar poenta dijete ne bi trebalo da bude promena nacina zivota i da kilogrami zauvek se izgube, aj da ne racunamo neke varijacije od par kilograma leto zima, cini mi se da je ok, ali da tu ide gomila kilograma gore dole ne valja nikako i pokazatelj je da nesto debelo ne stima sa ishranom.
mislim nema dijete tj. promena nacina ishrane i zivota, ako to cvrsto ne resimo, a obicno ne resimo i drzimo se starih navika.
moze svako da gladuje xy dana, a posle da se vrati prezderavanju i na kraju nista se tu nije postiglo (sem potencijalno nekih zdravstvenih problema).
mnogi tragicno shvataju pojam promene nacina zivota i prva osocijacija im je odricanje, odricanje, odrcanje, dok bi trebalo da bude umerenost, umerenost, umerenost.
posto sam se raspisala aj jos malo da davim, ali nadam se i ne udavim, promena nacina ishrane dovesce samo donekle do zeljenih efekata samo do odredjenog nivoa, ali vezbanje je majka mara u celoj toj prici...
i ajomo po stoti put da ponovimo ono sto vec i vrabci znaju...promena nacina zivota, podrazumeva i promenu ishrane i vezbanje i regulisanje spavanja....jednostavno sve...
mogla bi jos dosta da trabunjam na ovu temu sta i kako, i evo da priznam trenutno se ni sama ovog ne pridrzavam i naravno celokupno moje stanje je katastrofalno, a bilo je mnogo puta bolje dok sam se pridrzavala gore navedenog. izgovora nema sama sam kriva za to...
P.S. izinite sto sam vas smorila