Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema nista lepse od toga, jos ako je uz neki film i vino, ma lepota. :)
Vec dve sedmice ne jedem nista iza sedam uvece. Volela bih da mi to predje u naviku ne samo u toku dijete vec inace.

...uz sok od paradajiza..:)

...ja skoro nikad ne vecram, i ne jedem nista posle 18h eventualno solju jogurta, ali mi se cini da nisam sinoc jela da se
jutros ne bih probudlia tolika me neka glad stisla...a sta sam jela bolje da ne pisem:rumenko:

ja sam bila kafomanijak
e sad, od pre dva meseca skinula sam se sa kafe
nadam se skroz
moji bubrezi me svaki dan pomiluju zbog toga
umesto kafe pocela sam pijem cajeve
sa kafom sam mogla vodu
a sad se sa vodom mucim
popijem 2..eventualno 3 zelena caja..jedan od jasmina.. i ostalo menta ili kamilica
i popijem preko 2lit u toku dana
e sad, zna li neko koliko je to pametno?
al mi voda ne ide nikako

Mislim da ne bi trebalo piti vise od jedne eventualno dve solje zelenog caja dnevno, ali proveri jos negde.

Preterivanje sa cajem slicno je preterivanju sa kafom.

I kafa ako se normalno konzumira (sto ja ne umem) nije stetna, cak sta vise.

Mislim da ne bi trebalo piti vise od jedne eventualno dve solje zelenog caja dnevno, ali proveri jos negde.

Preterivanje sa cajem slicno je preterivanju sa kafom.

I kafa ako se normalno konzumira (sto ja ne umem) nije stetna, cak sta vise.

pa ne umem ni ja
dosla sam do 8 nes dnevno i rekla zdavo cao
znam da zelni ima tein u sebi sa istim dejstvom
al sve se nosim onim - ima i antioksidanse :lol:
ajde i da ga smanjim i zamenim nanom
al jel to onda mnogo nane dnevno?
skoro litar i po svaki dan

Da malo i ja zakukam na ovoj temi ... do sada sam bila na onoj gdje se podrzava prestanak pusenja. Prestala pusiti prije nekih 2 mjeseca. Hrana zamjenila onu prazninu bez cigare. Nikad nisam imala problem sa tezinom, kilazom, hranom... ali ovo se sada otelo kontroli. Udebljala se 2-3kg. Prije 10tak dana pocnem sa stogim rezimom ishrane, svi slatkisi i proizvodi od brasna, mlijeka - out, voce takodjer. Ali ono sto jos ne mogu ostaviti su bucine sjemenke i orbit bombone (posljedice pusenja :( ) Zumba - aerobic - 2xsedmicno. I sada kile stalno stoje , ni plus , ni minus ... A tako bih voljela da krenu u minus. Rigoroznijim dijetama nisam pristalica, sto ne bih mogla izdrzati, a ni zbog posla .... Ovako uvijek mogu uzeti povrce , salatu i neki lijep komad mesa...

Da malo i ja zakukam na ovoj temi ... do sada sam bila na onoj gdje se podrzava prestanak pusenja. Prestala pusiti prije nekih 2 mjeseca. Hrana zamjenila onu prazninu bez cigare. Nikad nisam imala problem sa tezinom, kilazom, hranom... ali ovo se sada otelo kontroli. Udebljala se 2-3kg. Prije 10tak dana pocnem sa stogim rezimom ishrane, svi slatkisi i proizvodi od brasna, mlijeka - out, voce takodjer. Ali ono sto jos ne mogu ostaviti su bucine sjemenke i orbit bombone (posljedice pusenja :( ) Zumba - aerobic - 2xsedmicno. I sada kile stalno stoje , ni plus , ni minus ... A tako bih voljela da krenu u minus. Rigoroznijim dijetama nisam pristalica, sto ne bih mogla izdrzati, a ni zbog posla .... Ovako uvijek mogu uzeti povrce , salatu i neki lijep komad mesa...
zlo i naopakoz:cry:

Tjesi me cinjenica da sam uspjela rijesiti jos veceg zla ... a sad borba sa kilama :tost: Ako neko ima dobar savjet, puno ce mi pomoci

P.S. sjemenke i orbit - stvarno toliko zlo ? :roll:

semenke su ti cisto ulje (100 grama ima kalorija ko jedan prosecan rucak - da se slikovito izrazim), a orbit je toliko pun vestackih materija sto dzordzi rece zlo....bolje kupi one antistres loptice pa muljaj po rukama kad ne znas sta ces ili nesto slicno...

pile a sta ti imas protiv suplemenata? proteini ti nece povecati misicnu masu,a ko se zbog toga brines? oni bi trebalo da sadrze i UH...ako ne volis kupovne sto ne pravis nesto na foru protein bar za posle treninga? :D

ja puna pitanja, pa aj i ja da izjavim nesto za dnevnik :D

trenutno se trudim da ne jedem cokoladu, pa posle toga ide regulisanje unosenja kafe, a za posle toga videcemo. ja vise ni ne brojim koliko kafi dnevno popijem mada ja pijem kafu bez kofeni ali ne znam da li se to nesto racuna :D
hrana...treba pregrmeti period bez cokolade/kafe, a da ne nagrnem na nesto drugo :)

pile a sta ti imas protiv suplemenata? proteini ti nece povecati misicnu masu,a ko se zbog toga brines? oni bi trebalo da sadrze i UH...ako ne volis kupovne sto ne pravis nesto na foru protein bar za posle treninga? :D

trenutno se trudim da ne jedem cokoladu, pa posle toga ide regulisanje unosenja kafe, a za posle toga videcemo. ja vise ni ne brojim koliko kafi dnevno popijem mada ja pijem kafu bez kofeni ali ne znam da li se to nesto racuna :D
hrana...treba pregrmeti period bez cokolade/kafe, a da ne nagrnem na nesto drugo :)

Sama si rekla : antistres loptice ..... meni si dala super ideju, zasto i sama ne pokusas :D

cao drustvance
posto sam da dijeti vec 40-ak dana ( mogu vam reci veoma uspesno )
resih da vam se pridruzim

nisam citala u nazad ( trenutno me mrzi ) sto ne znaci da necu iscitati posle

ali videh na vrhu ove stranice da se pominje 2l caja u toku dana
to je svakako previse
ne bi smela vise od tri solje i to ovim redosledom
ujutru zeleni-antioksidans
oko podne vocni
a predvece nana ili kamilica

u kombinaciji sa dijetom voda je osnovno pice za skidanje kilograma
i ona treba da se pije u VELKIM kolicinama
ali ne odjednom
najbolje je vise puta po malo

- - - - - - - - - -

uh tek sad videh da sam se raspisalaaaaaaaa

...ja ne smem ni da napisem sta sam sve pojela zadnjih dana.....ovako se nisam hranila ni kad sam bila puno mladja i kad mi je
metabolizam bio savrsen....znaci moram da prestanem, a ja jedem i jedem kao luda, i sva me nervoza vuce u frizider, cak sam
primetila da mi nije tesko ni da przim, kuvam kad mi se jede nesto....sto ranije nije bio slucaj....

...pod hitno moram da prestanem, ali pod hitno...znaci od sutra...u protivnom cu do posle Uskrsa imati 10kg viska:dash:

Obiđoh danas gomilu radnji za (šatro) zdravom hranom da nađem dijetalni puding i na kraju ga kupih u DM-u. U zdravoj hrani ima više nezdravih no po organizam dobrih namirnica. Mada nisam kupila pirinčano mleko pošto mu je cena oko 600din. Ima u DM-u napitak od pirinča ali to nije mleko, ako sam dobro skontala.

- - - - - - - - - -

Neo, ne bežim od proteina u prahu samo volim da se prvo informišem, razmislim pa tek onda delam. Štreber u srcu i duši:rumenko:

dijetalni puding? od cega je?
ja sam u dmu kupovala pirincano mleko, mana oni to cini mi se zovu pirincano pice (ima ga i sa dodatim kalcijumom). meni je to pice/mleko sasvim ok.
jesi li razmisljala da pravis sama svoj protein bar dok ne nadjes neki suplement koji ti se svidja? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back