Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.549
10 meseci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nisam na dijeti
ali pokusavam da smanjim ono sto jedem
a da izbacim slatkise
ali
glaaaadna sam, besna nervozna, frustrirana
podlozna sumnjama da li sve vredi.....

na ovo moderno nego vezbe u parteru,ako ti je dif blizu trim je 3 soma ali vredi svaki dinar
e bas steta pitaj u svakom slucaju za probni besplatni trening ako se oznojis i ne mozes pola vezbi uraditi znaj da je dobarnisam ja u bgu, a u ovoj mojoj zabiti i nema puno izbora...

e bas steta pitaj u svakom slucaju za probni besplatni trening ako se oznojis i ne mozes pola vezbi uraditi znaj da je dobar![]()
)
, nadjoh u ostavi spravu za trbusnjake, ne znam kako se zove, ona opruga, prastari model, ima deo-stopice za noge...nadjoh na netu-expander za trbusnjake (zaboravih da to imamo uopste Nisam ni grama smrsala, stagniram, ali...osecam se puno bolje. (neki me ubedjuju da sam smrsala, ko shisha vagu)
Nemam onaj osecaj nadutosti, pa pretpostavljam zato...
Nista posebno nisam menjala u ishrani, samo sam postala redovna sa trbusnjacima, i vezbama istezanja, svaki dan...I to slucajno, nadjoh u ostavi spravu za trbusnjake, ne znam kako se zove, ona opruga, prastari model, ima deo-stopice za noge...nadjoh na netu-expander za trbusnjake (zaboravih da to imamo uopste
)
Pogledajte prilog 280648

Nisam ni grama smrsala, stagniram, ali...osecam se puno bolje. (neki me ubedjuju da sam smrsala, ko shisha vagu)
Nemam onaj osecaj nadutosti, pa pretpostavljam zato...
Nista posebno nisam menjala u ishrani, samo sam postala redovna sa trbusnjacima, i vezbama istezanja, svaki dan...I to slucajno, nadjoh u ostavi spravu za trbusnjake, ne znam kako se zove, ona opruga, prastari model, ima deo-stopice za noge...nadjoh na netu-expander za trbusnjake (zaboravih da to imamo uopste
)
Pogledajte prilog 280648
Када сам 83. био у Скопљу на одслужењу ЈНА беху неке човеколике појаве с белим капицама што их звасмо ,,мозак елиминатор".aaaaaaa, stomak eliminator!!!!!!![]()

Када сам 83. био у Скопљу на одслужењу ЈНА беху неке човеколике појаве с белим капицама што их звасмо ,,мозак елиминатор".
![]()
Ju, nisam znala da se tako zove.aaaaaaa, stomak eliminator!!!!!!![]()
Ono, sluti na uspeh...garantovano.
(mislim, koliko ce mene drzati, e to je vec drugi padez...)Pazi, desavalo se da se neke zice otkinu pa da udare po zubima, bilo je tezih povreda kada su se tek pojavili na trzistu neke daleke osamdesete kad sam bila dete.
Meni nesto deluje bezazleno...imamo i roler za trbusnjake, e on mi je vec skeri, moze kicma fino da se sredi s njim...a ovo, nisam znala. 
...ali obraticu paznju, hvala u svakom slucaju...Ju, nisam znala da se tako zove.Ono, sluti na uspeh...garantovano.
(mislim, koliko ce mene drzati, e to je vec drugi padez...)
QUOTE]
setila sam se reklame
ma to je ranih devedesetih bilo hit![]()
uz onog lika sto je lecio sa slika sto su izlazile po novinama
Alan Cumak, tako nekako

......nemoj da odustajes, krenuce opet, samo budi malo strpljiva...
....ja sam sinoc vecerala u 23h![]()