Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....eto, ja doduse ni vino, ne volim nista od tih pica...na vodu se nekako navikoh, ali je cinjanica da ne pijem koliko bi "trebalo",
da nije flasice ne bih ni ovoliko popila koliko popijem, od prilike litar dnevno, i to je super za mene koja nisam pila casu vode
za celi dan...

...upravo je pala rasprava u kuci oko toga sto NECU da mesim, necu i tacka....ni jednoj od nas dve testo nije potrebno...

....eto, ja doduse ni vino, ne volim nista od tih pica...na vodu se nekako navikoh, ali je cinjanica da ne pijem koliko bi "trebalo",
da nije flasice ne bih ni ovoliko popila koliko popijem, od prilike litar dnevno, i to je super za mene koja nisam pila casu vode
za celi dan...

...upravo je pala rasprava u kuci oko toga sto NECU da mesim, necu i tacka....ni jednoj od nas dve testo nije potrebno...

Pijem samo vode 3 l+bar litar caja :mrgreen:,a za mesnju te razumem,i mene lincuju,pa ponekad moram da popustim,inace :koto:

Pijem samo vode 3 l+bar litar caja :mrgreen:,a za mesnju te razumem,i mene lincuju,pa ponekad moram da popustim,inace :koto:

....e...qq..qq....tri litra vode:eek:

...mislim da bi iz mene voda tocila na sve strane, a u zeludcu buckalo po celi dan...znam da je zdravo piti vodu, ali
mislim i da je to previse, a nista preterano nije zdravo...

...a pa ako imas malu decu ili omladinu generalno, onda moras, ja nemam i apsulutno nam nije potrebno da se tovimo
kiflicama, palacinkama, i ostalim "ubicama":mrgreen:

Сестро слатка не можеш да се обливаш водом у бесконачним количинама без последица.
Не само да оптерећујеш бубреге већ и вршиш деминерализацију организма.
Мсм минимално 4 литре воде и чаја по твојој процени + вода садржана у клопи, можда све укупно 5 литара!!!

Сестро слатка не можеш да се обливаш водом у бесконачним количинама без последица.
Не само да оптерећујеш бубреге већ и вршиш деминерализацију организма.
Мсм минимално 4 литре воде и чаја по твојој процени + вода садржана у клопи, можда све укупно 5 литара!!!

Hvala na info,u pravu si..ali izbacim minimum 1.5 l dok radim one vezbe za koje sam vam dala link.Probaj da ih uradis cele,videces o cemu govorim :lol:

Hvala na info,u pravu si..ali izbacim minimum 1.5 l dok radim one vezbe za koje sam vam dala link.Probaj da ih uradis cele,videces o cemu govorim :lol:
Тешко.
Уосталом чисто поређења ради потопи у 1,5 литара воде ону одећу у којој вежбаш.
Иста ће бити мокра од воде онако како никада није била од зноја.

Тешко.
Уосталом чисто поређења ради потопи у 1,5 литара воде ону одећу у којој вежбаш.
Иста ће бити мокра од воде онако како никада није била од зноја.
nije to bas tako. voda isparava kroz kozu sve vreme dok vezbas,kroz kozu-znoj i kroz dah. taj znoj se (kako je topliji od vazduha)brzo susi dok vezbas..pa nije bas isto. ali litar ispari za sat vremen akativnog vezbanja,garant.

Ja sam primetila da se na poslu nalivam vodom. Bez obzira da li radim pre ili posle podne. Jedno 3 one flašice od pola litre popijem. Kod kuce samo ako radim za kompjuterom ili jedem nesto jako.

a ja sam primetila da vodu uoste ne pijem,ako je pijem iz case
zaboravim da je sipam:confused:
ali ako sipam vodu u flasicu od pola litre,onda je svaki cas potezem i nije mi mrsko da je dopunim
mada kazu da nije zdravo dolivati vodu u plasticne flase

a ja sam primetila da vodu uoste ne pijem,ako je pijem iz case
zaboravim da je sipam:confused:
ali ako sipam vodu u flasicu od pola litre,onda je svaki cas potezem i nije mi mrsko da je dopunim
mada kazu da nije zdravo dolivati vodu u plasticne flase

...ja isto ovako....a to sto kazu za flasice, pa jeste bilo bi bolje da imamo neke staklene zgodne te velicine
pa da iz njih pijemo, ali ja ne videh odavno tako nesto...a znam da ima i tih voda u staklenim flasicama da
se kupe, samo ne mogu da se setim koja voda bese.....kupis jednom pa imas, bar za kod kuce...

...ja isto ovako....a to sto kazu za flasice, pa jeste bilo bi bolje da imamo neke staklene zgodne te velicine
pa da iz njih pijemo, ali ja ne videh odavno tako nesto...a znam da ima i tih voda u staklenim flasicama da
se kupe, samo ne mogu da se setim koja voda bese.....kupis jednom pa imas, bar za kod kuce...
imas u cg po kaficima njihovu vodu,savrsena je
ja u tim flasicama drzim domace maslinovo
zasto nije zdravo dolivati vodu u plasticne flase? prvi put ovo cujem.
pa navodno otpustaju otrovne materije

jana,imam je,negde..hehe

imas u cg po kaficima njihovu vodu,savrsena je
ja u tim flasicama drzim domace maslinovo

pa navodno otpustaju otrovne materije
znam,ali to je generalno za svu plasticnu ambalazu. mada,imam neke informacije,u vezi jednog ispitivanja u fabrici sokova su radjene toksikoloske analize na tecnost koja je duze vremena stajala u plastici,krace,zatim u staklu i sveza..bla,bla,da ne davim,rezultati pokazali da ne utice ! ja od tada ne verujem u to. ovo ispitivanje je vrseno zbog kontrole licence za kvalitet. ali,meni je prijatnije da pijem iz staklenog suda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back