Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....pa sad definicija toga fit...je rastegljiva, zavisi ko sta i koliko zeli da bude "fit"...a da se gladuje bas i ne mora,
bar smo 20 strana ispisali da se ne radi o gladovanju vec o promeni nacina ishrane....a ako se i samo na to skoncentrisete
i ne date sebi na volju, onda ste brate slatki u velikom problemu....nikog jos nije ubila jedna vocna salata sa koliko god to
slaga bilo....a uostalom niko vas ne tera da jedete istu....ok?

ne mari ti sta se pise nego ko koliko napreduje..a ako nema napretka sto se vidi u par nedelja i manje onda je itekako pozeljno gladovanje..sto ne podrazumeva godina gladovanja vec par dana dok ne dodje iz dupeta u glavu da organizam sasvim dobro funkcionise sa 100-200g hrane na svaka 3-4 sata

ne mari ti sta se pise nego ko koliko napreduje..a ako nema napretka sto se vidi u par nedelja i manje onda je itekako pozeljno gladovanje..sto ne podrazumeva godina gladovanja vec par dana dok ne dodje iz dupeta u glavu da organizam sasvim dobro funkcionise sa 100-200g hrane na svaka 3-4 sata

...dobro bre Dzordzi majku mu staru, jesam li ti trazila doktrosku disertaciju o tome kako i koliko treba da jedemo?? nisam....:ok:

...drugo ne verujem da ste toliko uskogrudi i da ne umete da shvatite poentu fotki....i toga sto smo porucile sa istim, znaci,
mozes sebi da dozvolis ponekad i malo uzitka, a da posle toga nastavis ponovo istim putem kojim si isao i do te vocne salate...
...ko to ne moze, onda on i ne moze da se iskontrolise i menja nacin ishrane, drzi dijetu, kako god se to zvalo....

...eto tako....i ako fotke bas toliko smetaju, eto sklonicu ih, i okaciti na dvd....:mrgreen:

E ima fora, moj brat oženjen Spanjolkom, i sad kuvao punjene paprike, i umesto bibera stavio cimet, zeabo se..kaze ona odusevljena:)
jagnjetina i teletina odlicno idu sa cimetom. ja u mleveno telece za musaku umesto crnog luka stavljam beli i cimet, tek toliko da mu da ukus...a nekad volim i da napravim pitu sa mesom gde se lepo oseti cimet....dosta arapskih recepata sa mesom sadrzi cimet. ja ga stvarno u sve trpam, a za dorucak mi je nezaobilazan :)

Feroglobin, mesec dana, drastično ćeš popraviti krvnu sliku ;)
Ishrana i namirnice bogate gvožđem nisu dobar izbor na kratke staze jer se gvožđe iz njih slabo apsorbuje, uz to treba voditi računa šta s čim kombinuješ što opet ima smisla na duge staze
Sok od cvekle, šargarepe i limuna toplo preporučujem
taj sok sad svako jutro tamanim i uzimam neke tablete, drzite mi palceve da mi se popravi krvna slika bar do operacije za posle me bas briga, osecam se dobro :sad2:
gvoždje ćeš vrlo brzp da podigneš ako kuvaš kakao izjutra umesto kafe i popiješ po šoljicu :)
ne pijem ja kafu skoro u opste, a posebno ne ujutru. ali jedem po stanglu crne cokolade 85% kakaa uz dorucak, nadam se da se racuna :))) al hvala na savetu imacu u vidu :)

Feroglobin, mesec dana, drastično ćeš popraviti krvnu sliku ;)
Ishrana i namirnice bogate gvožđem nisu dobar izbor na kratke staze jer se gvožđe iz njih slabo apsorbuje, uz to treba voditi računa šta s čim kombinuješ što opet ima smisla na duge staze
Sok od cvekle, šargarepe i limuna toplo preporučujem

Jesu li to ampule? Sme li to da se uzima bez saveta dr.? Jedne zime sam imala malo gvožđa i hemoglobina i preporucili su mi: 1.da jedem crveno meso (junetinu,biftek,konjsko meso najbolje(nisam imama duse za to)), cveklu i kapi od koprive 2.setnja na svezem vazduhu,planina po mogucstvu..
Ispostovala sam sve osim konjetine i planine,ali sam setala puno. Za mesec dana krvna slika mi je bila odlicna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back