Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
kao dvopek a na slici masne przenice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eoo me,ja volim tako probam nove proizvode al se ne navlacim lako.gif)
eoo me,ja volim tako probam nove proizvode al se ne navlacim lako
![]()

Ludo Pile#
Nemoj ko boga te molim da pijes sojino mleko, puno je hormona. To se narocito odnosi na zene,
ne mirisu ga borci za smanjivanje raka dojke. Pravo da ti kazem, ja sam ga prepila u zivotu jer mi kravlje smrdi na kravu,
kozije na kozu i tako dalje...bas mi ni ova soja nista nije trebala...

da necu da mrem 
http://www.kurir-info.rs/cokoladom-protiv-holesterola-clanak-741747
Svi učesnici koji su dobijali čokoladu obogaćenu polifenolima, hemijskim sastojcima koji se nalaze u čokoladama sa visokim sadržajem kakaa, imali su značajno bolje nalaze holesterola u krvi......
dakleM
ovo ja potvrdjujem na sopstvenim rezultatima
pri cemu ja ne volim cokolade sa visokim sadryajem kakaa...nisu mi dovoljno slatke![]()
pile sto ne probas mleko bez laktoze, ako mislis da ti ona pravi problem?

Probala ali i ono je nakljukano svim i svačim. Kada mu pročitam sastav, shvatim da je bolje da ga i ne pijem. Više štete no koristi. Sad konzumiram ovo pirinčano. Kažu da je dobro i kokosovo ali meni je ono ko i bademovo za kolače.
Na blogu vitkog gurmana postoji odličan tekst o (navodno) organskom mleku Bello. Ako želiš okačiću link. Sjajno je objašnjen pojam "organsko".cak i ono iz dm-a? moracu da mu proverim sastav.
ja pirincano koristim dm-ovo. pirinac+voda+Ca...
bademovo mi je preslatko, a i razni proizvodjaci dodaju u njega secer i so...
samo prirodno kravlje, od ljudi koji provereno ne daju ništa osim trave svojim kravama...
Upravo to i piše u tekstu koji sam navela. Samo što mnogi nemaju tog nekog od koga bi kupili prirodno mleko, sir, kajmak, domaći puter, neprskano voće i sl. Nama kućni prijatelji donose sir, kajmak i piletinu (piliće hrane koprivom), domaća jaja i sl. ali ni oni ne proizvode puno toga tako da često kupim piletinu u mesari ili jaja na pijaci.