Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.551
crna Li..pa stavi rukavice pa pereš ko dama sudove (kada makina nije u funkciji)
eeee, cm su krenuli retrogradno da se kreću---mislim u minus![]()
pa nema gde da kupi rukavice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crna Li..pa stavi rukavice pa pereš ko dama sudove (kada makina nije u funkciji)

Pa ja Sam u nemackom delu francuske, nedelja je sveti Dan
Rade turci al to su piljarnice i ti znas sta ja mislim o njima![]()

ali nemojte da ste bas toliko snalazljive 

a bwe wolfy..pa naravski na tebe![]()

Ja sam se danas izmerila uzduz i popreko, pogledala istini u oci i odlucila da najozbiljnije krenem sa mrsavljenjem, dosta je bilo.
Dakle, ovako nesto.
Pogledajte prilog 303038

Najozbiljine sam kretala milion puta, kod mene je stanje
Pogledajte prilog 303074
Valjda cu kada krenem na ples malo da se uozbiljim sto se toga tice![]()
Kako da je vratim? 

Na koji ples?
Ja se vec dugo kanim da krenem na salsu.
U teretanu mi se ne vraca. Za rolere mi je izgovor vreme cim se malo pokvari... A moram nesto. Zapravo, najvise mi fali voljaKako da je vratim?
![]()

.

Meni nema veze leto zima uvek mi je isto
Za sad ne mrdam od 59
Trcim 4 puta nedeljno (2 dana kad Sam slobodna i 2 dana kad zatvaram radnju)
Cini mi se da imam snage za Jos nesto, Ali nemam vremena
)))lepo, lepo...)))

jutros sam otisla po tablete,i vidim mm pije vodu iz case za viski
koji lenjivac no commentcrna Li..pa stavi rukavice pa pereš ko dama sudove (kada makina nije u funkciji)
Ma i ja gledam, cini mi se kao da se nesto smanjio... upropastice me ova dijeta... 

Ja bi tebe dacice uvek identifikovala sa simpatijomLjudi su uglavnom navikli na neciji izgled i subjektivni su kad druge ocenjuju, ako se dogode neke promene vizuelnog identiteta mogu reagovati sa neodobravanjem, sve je do te identifikacije.![]()

Ja bi tebe dacice uvek identifikovala sa simpatijom![]()

Smiki, znas da u mom srcu za tebe ne postoje lozinka i odziv, provera otisaka i tako to... da ti je pristup potpuno slobodan...![]()
![]()

Bi ja Smiki, samo bojim se da bi okopneo ko lanjski sneg, pored tebe uopste ne bi stizao da jedem, zna se sta bi mi stalno bilo na pameti u tvojoj blizini...![]()
![]()