Podrška Predragu Konu

Кон је добио захтев од Српске православене цркве да дозволи крење на Васкрс.

Вучић је лобирао за захтев Српске православне цркве.

Видеом је документавано да Свештеници својим немаром и незнањем потенцијално шире заразу .

То што раде у 'своме'стаду то је проблем стада и њих као 'пастира ', међутим, остатак заједнице би добио ,

као онај старачки дом у Нишз шетајуће православно-фанатичне.ковид-контејнере.заразе.

Неискреност и рад 'испод жита 'упропаштава заједницу Србију ....

Новинари су глупи да 'наслуте''шзта се иза брда ваља '......

Све у свему сваки 'слој' вуче на своју страну ... адвокати ... таксисти... попови .... и резултат је очигледан .
Imas li ti neki dokaz za ovu tvrdnju?

I zasto uopste iz jedne druge teme citira u ovoj, u kojoj nisam ucestvovala?

Зато што има 10 тема са истом тематиком.

Све ове теме црквене треба на православље... а не на световну политику
Ne treba jer se to pomesalo sa politikom.

I nemoj vise da pises kojestarije.

Ali da se oglasim na temu kad sam vec tu - dobar je Kon kao epidemiolog i ove njegove mere prilicno podrzavam, bez obzira na propuste oko svinjskog gripa, ali jednostavno kao da ima nesto protiv crkve.

Jer ne moze niko da me ubedi, da je stajanje u redovima ispred i u prodavnicama manje rizicno nego stajanje u redu ispred i (manje) u crkvi za vreme Liturgije, ukoliko su ljudi samo zbog toga dosli...a ikone ne mora da se ljube za ovo vreme i toliko.

Poslednja izmena:
Ne treba jer se to pomesalo sa politikom.

I nemoj vise da pises kojestarije.

Којештарије?

Попови су тражили у инат католичким поповима да се одржи Васкрс док би Ускрс био неодражан.. Тиме си показала моћ ''православља'

Жалосно је да у ово време куге нашега доба део нације са комплексом кривице 'нововерци' и староверци са својом намерном затуцаношћу

инситирају на форми, прнебригавајући суштину поруке реформатора Хебрејске релеигије

Mene ne pitaj nista ja sam protiv njih.

Ниј еда је неко нешто нека против неких ..... Јесмо ли деца ? Јесу ли нам пови родитњи? Јесу ли нам политичари родитељ?

погледајте пример старачкога дома у Нишу.

Манијак на месту управника је дозвољавао дефлацију и као последицу имате 240 болесних .....

Докле ће манијаци и манијакиње да воде главну реч дотле ће и држава Србија све више тонути нестајати и пропадати

Ниј еда је неко нешто нека против неких ..... Јесмо ли деца ? Јесу ли нам пови родитњи? Јесу ли нам политичари родитељ?

погледајте пример старачкога дома у Нишу.

Манијак на месту управника је дозвољавао дефлацију и као последицу имате 240 болесних .....

Докле ће манијаци и манијакиње да воде главну реч дотле ће и држава Србија све више тонути нестајати и пропадати

I onda najveći manijak izjavi da su krivi rodjaci koji su dolazili da posećuju svoje u staračkim domovima.

Ne upravnik čija je odgovornost da brine o tim ljudima i koji je sve to dozvolio.

I onda najveći manijak izjavi da su krivi rodjaci koji su dolazili da posećuju svoje u staračkim domovima.

Ne upravnik čija je odgovornost da brine o tim ljudima i koji je sve to dozvolio.

Тажно.

Највежи манијак је на власти, манијак управља домом, манијаци заражени долазе у посету код старих манијака који дочекују посете ..

и резултат је да су? Шта

СВИ болесни

mjok... stoka se nije kupala...
ni usta nisu prali zato su oni n jihovi kolači sa jačom koncentracijom voćnog preliva zbog neutralizacije zadaha

Sloveni su drugo, to se nekad išlo na reke da se gledaju koju ćeš da ženiš pa nije bilo tolike frke
Udješ u vodu pa šta bude :D

E, al danas kenjes i ne samo ti bas u njihov izum. Da ga nisu oni smislili kenjao bi kao na dvoru Luja Cetrnaestog,
al bez Versaja i parfema.

Тажно.
Највежи манијак је на власти, манијак управља домом, манијаци заражени долазе у посету код старих манијака који дочекују посете ..

и резултат је да су? Шта

СВИ болесни

Rezultat je to da ne postoji odgovornost jer uvek imaš koga da okriviš i opereš ruke.

Back