Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.659
Kaže - "pogodila ga mišljenja na društvenim mrežama"
Ko moze da popusi ovu pricu?
Mozemo samo da nagadjamo sta se krije iza svega ovoga.
Mozda je sve izrezirano,dobro znamo da napredni vole dramu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže - "pogodila ga mišljenja na društvenim mrežama"
Vulin je prvi izvrsio drzavni udar pa Vucic i tako redom.....takvi su se nekad vesali i streljali nisu ih drzali po zatvorima.
Od mene toliko
Imas li ti neki dokaz za ovu tvrdnju?Кон је добио захтев од Српске православене цркве да дозволи крење на Васкрс.
Вучић је лобирао за захтев Српске православне цркве.
Видеом је документавано да Свештеници својим немаром и незнањем потенцијално шире заразу .
То што раде у 'своме'стаду то је проблем стада и њих као 'пастира ', међутим, остатак заједнице би добио ,
као онај старачки дом у Нишз шетајуће православно-фанатичне.ковид-контејнере.заразе.
Неискреност и рад 'испод жита 'упропаштава заједницу Србију ....
Новинари су глупи да 'наслуте''шзта се иза брда ваља '......
Све у свему сваки 'слој' вуче на своју страну ... адвокати ... таксисти... попови .... и резултат је очигледан .
Imas li ti neki dokaz za ovu tvrdnju?
I zasto uopste iz jedne druge teme citira u ovoj, u kojoj nisam ucestvovala?
Imas li ti neki dokaz za ovu tvrdnju?
I zasto uopste iz jedne druge teme citira u ovoj, u kojoj nisam ucestvovala?
Ne treba jer se to pomesalo sa politikom.Зато што има 10 тема са истом тематиком.
Све ове теме црквене треба на православље... а не на световну политику
Ne treba jer se to pomesalo sa politikom.
I nemoj vise da pises kojestarije.
Mene ne pitaj nista ja sam protiv njih.Питај Кона
Питај Вучића
Питај попове
Питај 'саму' себе које последице су онога што 'вернице'и 'верници' раде
Ne treba jer se to pomesalo sa politikom.
I nemoj vise da pises kojestarije.
Mene ne pitaj nista ja sam protiv njih.
Верска организација је добила забрану од цивилних власти да одржи верске процесије. Србија је цветовна држава.
Забрана важи за све религије .
Kon nije Srbin i pravoslavac on je Askenazi (Hazar) koji radi
za bankarsku deep state mafiju.
U tom slucaju zasto bi njega brigalo za srpski praznik uskrs.
A ti si pokazao svoju pismenost.
Mozda to onda objasnjava ovo nerazumevanje prema Crkvi. Ipak, na vlastima je odluka a ne na Konu.Kon nije Srbin i pravoslavac on je Askenazi (Hazar) koji radi
za bankarsku deep state mafiju.
U tom slucaju zasto bi njega brigalo za srpski praznik uskrs.
Ниј еда је неко нешто нека против неких ..... Јесмо ли деца ? Јесу ли нам пови родитњи? Јесу ли нам политичари родитељ?
погледајте пример старачкога дома у Нишу.
Манијак на месту управника је дозвољавао дефлацију и као последицу имате 240 болесних .....
Докле ће манијаци и манијакиње да воде главну реч дотле ће и држава Србија све више тонути нестајати и пропадати
I onda najveći manijak izjavi da su krivi rodjaci koji su dolazili da posećuju svoje u staračkim domovima.
Ne upravnik čija je odgovornost da brine o tim ljudima i koji je sve to dozvolio.
Oni ne rade oni prezivljavaju.За кога раде оних 240 болесних у старачком дому у Нишу ?
Oni ne rade oni prezivljavaju.
Kakve to ima veze sa onim sto sam ja napisao???
Drz se teme ili vozi biciklu.
mjok... stoka se nije kupala...
ni usta nisu prali zato su oni n jihovi kolači sa jačom koncentracijom voćnog preliva zbog neutralizacije zadaha
Sloveni su drugo, to se nekad išlo na reke da se gledaju koju ćeš da ženiš pa nije bilo tolike frke
Udješ u vodu pa šta bude![]()
Тажно.
Највежи манијак је на власти, манијак управља домом, манијаци заражени долазе у посету код старих манијака који дочекују посете ..
и резултат је да су? Шта
СВИ болесни
da nisu izmislili klonju sada ih najverovatnije ne bi ni bilo. barem ne u ovom broju.E, al danas kenjes i ne samo ti bas u njihov izum. Da ga nisu oni smislili kenjao bi kao na dvoru Luja Cetrnaestog,
al bez Versaja i parfema.