Ovi jedan
Domaćin
- Poruka
- 3.688
Ne navode se ni Srbi uvik na isti način pa opet niko ne spori da su isti narod ako ih više izvora naznačava na tom (približno) istom mistu. Izbaci to Bijeli i opet ostaju Hrvati kako su nazvani u drugim izvorima.U DAI i nigde drugde u srednjovekovnim izvorima se ne navode kao "Beli" Hrvati.
Sva srića pa je umjetna inteligencija inače pouzdan izvor i nije sklona greškama. Ne stavljaju vas svi zalud u Rašku jer na to upućuju i sve grane znanosti koje povjesničarima služe za dobir odgovore. A koliko vidim sad i genetska istraživanja također idu više nama u korist nego vama.Pitao sam vještačku inteligenciju o seobi Srba na Balkan i evo šta sam dobio između ostalog.
THE MIGRATION
* WHEN: Early to mid-7th century
*WHERE FROM: An area described as 'White Serbia', thought to be in modern Poland or Saxony
*WHERE TO: To Balkans, including what is now western Serbia, central Bosnia, eastern Bosnia, Herzegovina and Montenegro
Dogovoreno nije države nego je oblast Velika Hrvatskaumeš li ti smislenu rečenicu napisati?
- DAI nigde ne kaže da postoji država Bela hrvatska već da su odatle, iz te oblasti došli, došli. kao kad bi ja rekao da ercegovac a ti se hvalio kako sam jea napisao da je ercegovina država.
-piše lepo koji srbi drže koje otoke i koju obalu jadrana.
PS ne piše da drže Srbi već njihovi potomci, a to nije isto
A osim DAI niko više ne piše o Srbima na Jadranu i na njegovim otocima jer vas tamo nije ni bilo.