Podneta prijava protivh prvog coveka Srbije

A što zatvor, kad zakon predviđa i novčanu kaznu? Ako se u poslednje vreme sprovodi inicijativa da se strožije kažnjavaju u toj sferi, i novčana kazna za predsednika države je nešto što je veliki pomak. Po strani tvoj lični animozitet prema vlasti, ali zamisli koliko bi Srbija pretrpela štete kad bi vlastitog predsednika osudila na zatvor... Dakle, svaka čast Tadiću što je izjavio da će ispoštovati zakone, i platiti kaznu, jer jedan radikal, DSS-ovac, G17+, NS-ovac, ili ostale lopine to nikad ne bi uradile. Dokaz više da imamo pravog najboljeg za predsednika.

"S kim si, takav si", lepo narod kaže. :mrgreen:

Ovaj "slučaj" šampanjca je takva sitnica, da je zaista i sramotno što se provlači toliko dana po medijima umesto važnih i većih pitanja i problema. No, ako je prekršio zakon - platiće. To je to. Zaista smešna stavka, naspram prethodne vlade gde je ministar policije obijao trafike.

Pa, još smešnije je predsednika najveće zemlje na svetu smeniti samo zato što je poslužio kao lizalica nekoj droljici, i što voli kubanske cigare sa šmekom ženskog međunožja, al' bogme, da on na brzinu ne napravi frku oko bacanja bombi na jednu evropsku zemlju, radio bi impičment. Ne postoji nikakav zakon u USA koji brani oralni sex u ovalnom kabinetu, i pušenje "namirisanih" cigara, pa opet...

A, Tadić je, za razliku od Klintona, prekršio zakon, i to u direktnom prenosu nacionalne televizije. E, a pošto on nema mooda da ikoga bombarduje, a nije da ne bi imao koga i zašta, onda je impičment i novi predsednički izbori jedino rešenje.

U IME NARODA!

Boris Tadic,zvani Bota od oca Ljuba(penzionisanog pripadnika OZNE) i majke Jurke,rodjene Francetic,rodjen 50 i neke,u mestu Baznia,prividno ozenjen,moguci otac dvoje dece,obogacenog imovinskog stanja,uracunljiv(sa dijagnozom lupusa),vaterpolista u pokusaju,.........

KRIV JE!!!

jer je navedenog dana lokao sampanjac,neposredno nakon utakmice,u objektu,gde je zabranjeno locenje alkohola i raznih opojnih droga,cime je prekrsio cl.2 st1 tacku 5 Zakona
o locenju.

Shodno navedenom,kaznjava se prinudnim radom na imanju Tihog,na obroncima planine Kopaonik u trajanju od 60 dana!

U toku opravdane sprecenosti da obavlja predsednicke duznosti,sud imenuje Tihog za v.d predsednika Republike Srbije,koji ce u roku od 59 dana raspisati izbore na svim nivoima!!!

Pravna pouka

Protiv ovog resenja se ne moze izjaviti zalba!

Za tacnost ove prepiske,licno je odgovorna ''Zacarana''!

Resenje je sacinjeno u tri primerka,od cega,jedan urucen okrivljenom,drugi Tihom,a treci forumu Krstarica.

SUDIJA USPRAVNOG SUDA
M.P.

Topalovic Dragosh sr,

Hahahahahahahahahahahahahaha. Koji si ti lik ! Eeeeeeeeeeee car si, stvarno ! Ovo treba uramiti ! :hahaha: :klap: :super: :hahaha:

Jel pomenuo neko na ovoj temi da Taleta štiti imunitet za svako kršenje zakona, za koje je predviđena kazna do pet godina zatvora...

Ja mislim da to važi samo za krivično pravo.

Tema: Al je Ivica prvo pozvao BoTu i pitao ga:

Jel može ?

A BoTa mu je odgovorio:

CEPAJ !!! :mrgreen:

Pa nemojte da se BoTa sam miluje pored tolikih saradnika.

Čuo sam da BoTa upao u nečiji kokošarnik, zaklao kokošku i ukrao joj jajca. I uvate ga, i povede se prekršajni postupak protiv njega i na suđenju, neki ženski prekršajni sudija mu izrekne kaznu. Al budući da je on precednik države, sudinica ga ne kazni za sve nega ga osudi za kokošku a pomiluje ga za jajca. :per: :hahaha:

Šampanjac nije alkohol
Petak - 16.10.2009
Ministarka sporta Snežana Marković-Samardžić, jedan od glavnih aktera afere „šampanjac“, tek juče je progovorila o svom prestupu. Za razliku od predsednika Borisa Tadića, Samardžićeva ne vidi ništa loše u svom prekršaju.

- Ovaj zakon ne predviđa zdravicu već da oni koji toče alkohol budu kažnjeni, tako da ne vidim razlog da ja budem sankcionisana. Ipak sam spremna da platim kaznu ako se utvrdi da sam učinila krivično delo time što sam se iskreno radovala uspehu Srbije - kaže ministarka. Ona je i prosvetlila novinare: „Kao što smo rekli, šampanjac je zdravica, a ne alkohol“!
http://www.alo.rs/politika/20350/Sampanjac_nije_alkohol
:rotf:
:think:
This article is about Champagne, the alcoholic beverage. For other uses, see Champagne (disambiguation).

http://en.wikipedia.org/wiki/Champagne_(wine)
:rotf:

Khm aj sad ozbiljno.Kad se oni toliko raduju sto se i mi ne bi radovali sa pivom,rakijom....?

Poslednja izmena:
Mislim da je Tadicu poprilicno svejedno da li ce biti kaznjen ili ne. Ta suma je za njega simbolicna, a ako i plati to mu moze biti i politicki poen, da eto, zakon moraju da postuju svi gradjani Srbije, pa i on.
Da, Tadiću je svejedno.
Ali, da li će ova srpdnja sa zakonima i celim narodom na kraju rezultirati dobijanjem političkih poena, živi bili pa videli.
Ova situacija je pokazala da smo daleko od demokratske države, kao i to da se oni koji sebe nazivaju demokratama ponašaju krajnje nedemokratski.
Ko zna, padanje maski možda i izađe na dobro.

Ma šta ti je, ba-pili bezalkoholni šampanjac. :hahaha: :mrgreen:

sampanjac.jpg

Deciji sampanjac!:lol:

U IME NARODA!

Boris Tadic,zvani Bota od oca Ljuba(penzionisanog pripadnika OZNE) i majke Jurke,rodjene Francetic,rodjen 50 i neke,u mestu Baznia,prividno ozenjen,moguci otac dvoje dece,obogacenog imovinskog stanja,uracunljiv(sa dijagnozom lupusa),vaterpolista u pokusaju,.........

KRIV JE!!!

jer je navedenog dana lokao sampanjac,neposredno nakon utakmice,u objektu,gde je zabranjeno locenje alkohola i raznih opojnih droga,cime je prekrsio cl.2 st1 tacku 5 Zakona
o locenju.

Shodno navedenom,kaznjava se prinudnim radom na imanju Tihog,na obroncima planine Kopaonik u trajanju od 60 dana!

U toku opravdane sprecenosti da obavlja predsednicke duznosti,sud imenuje Tihog za v.d predsednika Republike Srbije,koji ce u roku od 59 dana raspisati izbore na svim nivoima!!!

Pravna pouka

Protiv ovog resenja se ne moze izjaviti zalba!

Za tacnost ove prepiske,licno je odgovorna ''Zacarana''!

Resenje je sacinjeno u tri primerka,od cega,jedan urucen okrivljenom,drugi Tihom,a treci forumu Krstarica.

SUDIJA USPRAVNOG SUDA
M.P.

Topalovic Dragosh sr,

:hahaha: :zcepanje: :worth: :rtfm: :hahaha: :ok:

Back