Podneta prijava protivh prvog coveka Srbije

Ja sam znao da su policajci glupi ali ne mogu da verujem da su tolko glupi i da su stvarno podneli prekrsajnu prijavu protiv Predsednika drzave zato sto je nazdravljao istorijskom uspehu nase reprezentacije.
Ako je ovo istina (a iskreno se nadam danije) onda policijskoj gluposti stvarno nema kraja:dash: :worth:

pa morali su jer je tadic prekrsio zakon. moraju ljudi da rade svoj posao :whistling:

15.jpg

Ja sam znao da su policajci glupi ali ne mogu da verujem da su tolko glupi i da su stvarno podneli prekrsajnu prijavu protiv Predsednika drzave zato sto je nazdravljao istorijskom uspehu nase reprezentacije.
Ako je ovo istina (a iskreno se nadam danije) onda policijskoj gluposti stvarno nema kraja:dash: :worth:
Baš su glupi ovi ljudi što podnose prijavu protiv čoveka koji krši zakon....

Neko je ovde lepo primetio. Evo opet dobre prilike da se fokus sa ekonomije pomeri na krajnje nebitne događaje. Pitam se samo ko je taj ko vuče konce. Tadić to sigurno nije.

Неки нови ветрови дувају, колективно преваспитавање је у току јер су газде љуте. У Србији је тренутно све усмерено на то да се понизимо и да се некоме свидимо. Коме? Eкономском окупатору и поробљивачу? Tребају му Срби са испраним мозгом?

E ko je smislio i ovu zamlatu za široke narodne mase u vidu kao prekršaja i kazne , dodeliti medalju...:ok:

Jel' vi stvarno mislite da je ovo jedan od gorućih problema u državi...dal' je BoTa srknuo il' gucnuo taj šampanjac na utakmici, a još više kol'ko će mu "teško" pasti tih par 'iljada dinara kazne ( ne znam koliko se kreću te prekršajne , možda oko 2 'iljade) ?:think:

:zcepanje::zcepanje:

Back