rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Ćuti, mi nemamo Ovalni kabinet...Srbi će biti jedini narod kom je presedniku suđeno zbog alkohola i zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćuti, mi nemamo Ovalni kabinet...Srbi će biti jedini narod kom je presedniku suđeno zbog alkohola i zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja
![]()
To nije krivična, već prekršajna prijava... Ne pita se tu taj tužilac ništa, platiće mandatnu kaznu i to je korektno prema svima...

Od ceka mediji prave vesti, to je strasno! korektno sto ce platiti kaznu, simbolican gest koji je na mestu!

Kako je to simbolican gest ako nema izbora?A sto samo novcano?? Zakon predvidja i mogucnost zatvorske kazne za to delo. A kako se u poslednje vreme sprovodi incicijativa za strozije kazne u toh sferi ne vidim sto lepi Boris ne bi odlezao par nedelja u padinjaku?![]()
lol kako je to "korektno" i kako je to "simbolican gest"??
a sta, kao taj nesretni prekrsajni sudija ga kazni i sta bi onda tadic mogao - da kaze "necu da platim"???Kako je to simbolican gest ako nema izbora?
A ko ce zameniti naseg preCednika?
Ili ce mejlovima da salje instrukcije?
Da se desi ovo tvoje,mogli bismo poslati i Mladju da mu pravi drustvo!![]()
Mladja ako zaglavi mogao bi da bude blagajnik. A boki bi mogao bude licni psihoterapeut.Zasto da ne primeni znanje u praksi.
Mlađa ako zaglavi, stvoriće novu stranku. Navikao da radi s lopovima
А добре навике не треба мењати.
Dobar ovaj šampanjac. Je l' to isti onaj k'o Tadićev?

e, ovako izgleda kad se prazni potroše![]()
!
= sprdnja
= smejanje
= takodje sprdnja...

Hvala, ali...
Više mi se sviđa Станојко-va ponuda.
A što zatvor, kad zakon predviđa i novčanu kaznu? Ako se u poslednje vreme sprovodi inicijativa da se strožije kažnjavaju u toj sferi, i novčana kazna za predsednika države je nešto što je veliki pomak.
Ko kaže da Tadić može da kaže "neću da platim". To nije tačno, zakon je isti za sve.
Jako ozbiljno shvatas ovaj forum!
Da li ti je ikada palo napamet da se sprdam,a?
Evo male lekcije-
= sprdnja
= smejanje
= takodje sprdnja...
Kontas?![]()

Ne otkrivaj svetu tajnu krstarice svakome![]()
nemoj mi nauditi molim te....cutacu obecavam
!
nemoj mi nauditi molim te....cutacu obecavam
!
![]()

Žao mi je, drug si i sve to ali...ovakav prekršaj...

E pa Bordza,sa reci na dela!![]()
Čeda,Živković...svaki od njegovih pajtosa koji očekuje da bude kalif umesto kalifa.Ih, pa ko ce Tadica da osudi...?![]()
Čeda,Živković...svaki od njegovih pajtosa koji očekuje da bude kalif umesto kalifa.

Čeda,Živković...svaki od njegovih pajtosa koji očekuje da bude kalif umesto kalifa.
I to sto kazes, ali njohova "moc" je nazalost/nasrecu, vrlo mala u odnosu na Tadicevu.Misliš?Da vidiš kad bi Tadić ''pao'' na bilo koji način(razboleo se,bio povređen,imao neku porodičnu tragediju...)kako bi oni to vešto iskoristili.Znači,samo čekaju neki razlog koji može da ga spreči da obavlja svoju funkciju.I to sto kazes, ali njohova "moc" je nazalost/nasrecu, vrlo mala u odnosu na Tadicevu.