Lucca
Domaćin
- Poruka
- 3.370
Millena:samo sto oni nisu svesni da njih nece niko. postace svesni jednog dana.
Ma hoce ih, ali za odredjene svrhe hahahha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Millena:samo sto oni nisu svesni da njih nece niko. postace svesni jednog dana.
vuk.k:drage moje DAME pozz sa SRPSKOG KOSOVA, do tipkanja(veceras)
Millena:idem i ja, nek llirija malo razgovara sam sa sobom kao do sada. POZZ
Millena:@vuk, da li je istina da oni nemaju toalet papir nego se peru posle koriscenja wc-a. i da li mogu obuveni da udju u kucu? ja sam cula da se oni izuvaju ispred vrata.
Lucca:pozz Millenaaaaaaaaaaaaaaa
SuperNova555:kad je Bog stvorio Srbe, dokazao je da ima smisla za humor. Sto drugo rijechi o vas. Glup i pokvaren narod do srzi.![]()
Mark Grof:Odakle ti hrabrost da se nazoves super nova. Pa vi nemate nauku koja
bi posmatrala pojave na zemlji a ne na nebu. Idi u cajdzinicu majke ti i pij caj i gledaj brus lija.
biochemist:Ono sto je mene najvise zaprepastilo od strane Shiptara jesu leci koje su delil po Kosovu. Na njima je bilo nesto tipa da nisu Nemanjici bili na tom prostoru nego neki njihovi Nimani, da manastiri nisu srpski nego njihovi a da su im to Srbi oduzeli i tako neke budalastine. Sto je najgore to je pisao neki njihov "ugledan" istoricar. E na takve stvari stvarno nemam komentara.
biochemist:Ono sto je mene najvise zaprepastilo od strane Shiptara jesu leci koje su delil po Kosovu. Na njima je bilo nesto tipa da nisu Nemanjici bili na tom prostoru nego neki njihovi Nimani, da manastiri nisu srpski nego njihovi a da su im to Srbi oduzeli i tako neke budalastine. Sto je najgore to je pisao neki njihov "ugledan" istoricar. E na takve stvari stvarno nemam komentara.
biochemist:Hajde da vidim tebe kako odgovaras na pitanje cija je to zemlja, ko je tu od vajkada, ciji su manastiri tamo.... Hajde
biochemist:Ti o pravoj istoriji Srba na Kosovu ne mozes da mi ispricas nista novo, jer sve znam. Mozes samo neke nove lagarije da izneses i to je to
Bolje receno treba da su presrecni sto je cobi bi na vlasti, da nije bilo njega potamanili bi tu gamadbiochemist:Znas ponekad mi je i zao sto Milosevic nije do kraja obavio operacije na Kosovu
da pomognem: DIVLJA PLEMANE SA SEVERA ALBANIJE RADILI KOD SRBA KAO SLUGE najkrace, sipos ne tupiSchädel:... A koliko poznajes povjest Albanaca na Kosovu??? Samo nemoj da pocnes sa onim ''emigrantima'' iz Albanije zivotati...
biochemist:Ti o pravoj istoriji Srba na Kosovu ne mozes da mi ispricas nista novo, jer sve znam. Mozes samo neke nove lagarije da izneses i to je to
vuk.k:da pomognem: DIVLJA PLEMANE SA SEVERA ALBANIJE RADILI KOD SRBA KAO SLUGE najkrace, sipos ne tupi
Schädel:e da je imala baba muda drugacije bi se zvala ??? Uzmite gusle pa pocnite redom od raznoraznih vasih sklepanih careva,zaduzbina , dinastija ( Nemanic pa sve do Milosevic ) nemoj te zaboraviti i autoktone vase izdajnike,vazale itd...sve to vi redom pa dokle stignete pa ponovo refren...mozda stignete nekud...Mozda do galaksije ipak ste vi nebeski narod....Hmmmm