Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ахахаха:hahaha:, када би Јоргованка села на ту
мучену овцу,...ова би неконтролисано почела да бежи...
и све овце би пошле за њом.......(погоди где,...:hahaha:)

.

Бежала би само под условом да јој претходно не пукне кичма од тежине :hahaha:

Наравно да има. Нису њу сада научили шта да каже већ је увек имала став али је он због свог комплекса и необразованости у први план пуштао само оне спрам којих његова глупост није могла да дође до пуног изражаја.

...Ја мислим да он покушава кроз ове прозивке
у новинама,... да јој се шлихта и да је полако увуче у своје
.............."јато"!!!

.

ШТАА, не верујеш!:think::think::think:
file.php

...а ко му не би веровао?!
(у потпису....Ђука).........................:rotf:

.

...Ја мислим да он покушава кроз ове прозивке
у новинама,... да јој се шлихта и да је полако увуче у своје
.............."јато"!!!

.

То и ја мислим. Заправо сигурна сам да од 90% кадра СРС он још увек није одустао. Кобајаги нешто прозива а уствари само тражи нове жртве за ту његову странчицу :lol:

Бежала би само под условом да јој претходно не пукне кичма од тежине :hahaha:

Сећаш се ове вести?

Jorgovanka i Toma pred infarktom!

7cd0ce8eff8ddeb78d334faa62efbfa8.jpg

Tomislav Nikolić primljen u utorak popodne u Institut za kardiovaskularne
bolesti Dedinje sa simptomima srčanog napada,
ali su lekari posle
detaljnih pregleda ustanovili da je reč o stresu i premoru. Svega dva sata
posle Nikolića, zdravstvene tegobe imala i Jorgovanka Tabaković,

pišu 'Novosti'.

http://www.vesti.rs/Vesti/Jorgovanka-i-Toma-pred-infarktom.html

.

Изгледа да не могу једно без другог ни у болестима!

.

То и ја мислим. Заправо сигурна сам да од 90% кадра СРС он још увек није одустао. Кобајаги нешто прозива а уствари само тражи нове жртве за ту његову странчицу :lol:

Може му се још мало док га ови жути воледу,
па му дају медијски простор да кокетира...

а,..када буду расписани избори,...ето нама Томе са његовим
"стриптизом" и ....:gace:...

.

Сећаш се ове вести?

Jorgovanka i Toma pred infarktom!

7cd0ce8eff8ddeb78d334faa62efbfa8.jpg

Tomislav Nikolić primljen u utorak popodne u Institut za kardiovaskularne
bolesti Dedinje sa simptomima srčanog napada,
ali su lekari posle
detaljnih pregleda ustanovili da je reč o stresu i premoru. Svega dva sata
posle Nikolića, zdravstvene tegobe imala i Jorgovanka Tabaković,

pišu 'Novosti'.

http://www.vesti.rs/Vesti/Jorgovanka-i-Toma-pred-infarktom.html

Изгледа да не могу једно без другог ни у болестима!

.

Како да се одвајају кад су најбоље другарице ? :lol: Вероватно размењују искуства о порођајима, материнству, узгоју ситне деце итд. :cool:
А што се срчаних и свих осталих сметњи тиче то они намерно шире причу да су осетљиви и болешљиви, да би били поштеђени кад крене кампања ал' неће да може :mrgreen: Такве као што су они не може ништа да дотуче :roll:

Не него он добро лаже, професионалац. Кад је могао да зезне нас који га знамо годинама, што не би могао и некога ко га не познаје?

Nije vam smetalo dok je lagao za vas.
A to što vas je, navodno, zeznuo samo je dokaz kakvi ste vi sami, jel tako?:D

Nije vam smetalo dok je lagao za vas.
A to što vas je, navodno, zeznuo samo je dokaz kakvi ste vi sami, jel tako?:D

Није он за нас никада лагао ;) Ако знаш да јесте слободно ме информиши када се то десило. Он је причао само и искључиво у своје име а пошто је вешто избегавао да се изјашњава о било чему битном (као и сада), његове приче и наступи у претходним годинама се само своје на провинцијалску некултуру и комплексе а не на неко обмањивање грађана Србије.
Он није толико лагао народ, лагао је нас. А ако је то доказ какви смо ми онда ми је драго, вероватно смо поштени кад нисмо схватили шта ради и са ким ради. Не кажем да подржавам све акције и потезе свих у странци (не би ни било нормално) али је основни ред да барем једни према другима будемо искрени, па макар се и не сложили увек да барем знамо на чему смо а не да он прави глупости а ми појма немамо. Мало се заиграо али сам је крив ;)

Није он за нас никада лагао ;) Ако знаш да јесте слободно ме информиши када се то десило. Он је причао само и искључиво у своје име

Zanimljivo, ja sam bio ubedjen, sve ove godine, da je kao zamenik predsednika, nosilac liste i više puta predsednički kandidat pričao u ime stranke i odsutnog predsednika:think:
Budimo realni, dok je bio glavni niste smeli ni da mu pisnete, mnogi od vas nikad nisu ni reč sa njim progovorili (kao onaj poslanik što je potpisao za naprednjake pa se "pokajao"), a kad bi se očešali o njega, u prolazu, bili bi srećni:mrgreen:

Zanimljivo, ja sam bio ubedjen, sve ove godine, da je kao zamenik predsednika, nosilac liste i više puta predsednički kandidat pričao u ime stranke i odsutnog predsednika:think:
Budimo realni, dok je bio glavni niste smeli ni da mu pisnete, mnogi od vas nikad nisu ni reč sa njim progovorili (kao onaj poslanik što je potpisao za naprednjake pa se "pokajao"), a kad bi se očešali o njega, u prolazu, bili bi srećni:mrgreen:

Реално - причаш о стварима о којима појма немаш ;) не би он био то што је био да смо знали какав је скот. Они који се од њега нису одвајали су можда и знали па се сад праве луди али велика већина није.

Реално - причаш о стварима о којима појма немаш ;) не би он био то што је био да смо знали какав је скот. Они који се од њега нису одвајали су можда и знали па се сад праве луди али велика већина није.

Realno - pričam o stvarima o kojima izuzetno imam pojma.
Možda si ti mlađa i nova u celoj toj priči (u parlamentu) ali poznajem puno tvojih kolega iz magistrata,može se reći duže od 10 godina.
Poznajem i neke od onih koji su sada u naprednjacima, ali i one koji su ostali u srs.
Zato nemoj da pričaš o nekoj većini jer je 99,99% vas podržavalo, branilo i veličalo Nikolića uvek i svuda.
Sad, posle svega.... većina je znala, jedva je dočakela da ode i te fore.....batali;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back