- Poruka
- 96
Ово је кухиња и куварска унииформа
Чорба-------чобањац (спрема се од сваке врста меса)

Чорба-------чобањац (спрема се од сваке врста меса)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.."С ЊИМ је готово"!!!......рекао је овде Шешељ,
али пре тога је то СУДИЈА рекао!!!
А, то је та реченица од које се Тома ус*о и отрчао одмах да
плаче по разним медијима, како Шешељ планира да га убије,...

Биће тога све више и више,
Како је почело, тако ће се и завршити ...
ГРОМОГЛАСНО
"И пад је лет, само краће траје и теже су последице !!!"

Sad je sve jasno ko dan ko je bio glavni miner dogovora izmedju DSS-a i SRS-a.Nije znao SRS da ima zmiju u nedrima i sumnjao je u DSS mada je i DSS imao zmije u nedrima.Sad kad su im glave otsecene znamo sta nam je raditi.![]()

Свака теби част ако верујеш анализама из преса, Блица и сл. медија.Sta vam je raditi, borba za cenzus?![]()

Otkud sad Sutanovac?! Mislio sam da je Djilas, to stalno ponavljate!Свака теби част ако верујеш анализама из преса, Блица и сл. медија.
Не заборави да је власник Преса управо Шутановац.
Па неће ваљда он за своје да напише да нису најјачи....мис'им, он је најјачи, а како да не буду и његови.
Коштуница, чињеница је, никад неће имати више од 10% јер за њега гласа искључиво интелектуална елита..преинтелектуалан је он за народ у Србији, не разуме га народ кад прича, ја му то опасно замерам...али зато није искључено да ће помоћу неких опет доћи на место главног и одговорног....никад не сумњај у Србина Шумадинца.
Ал' ми је криво што се Тома онако пос.ра по Шумадији.
Но добро, у сваком житу има кукоља.

Коштуница, чињеница је, никад неће имати више од 10% јер за њега гласа искључиво интелектуална елита..преинтелектуалан је он за народ у Србији, не разуме га народ кад прича, ја му то опасно замерам...али зато није искључено да ће помоћу неких опет доћи на место главног и одговорног....никад не сумњај у Србина Шумадинца.
.

Sta vam je raditi, borba za cenzus?![]()
Jaoj, preintelektualan Tunjavi, narod ne moze da ga razume kad prica.
pa ne razume ni sam sebe, to samo razume neki ugledni psihijatar i po neka sova.

Добро, можда сам побркала. У сваком случају, сигурно је један од њих двојице власник Преса, а други Блица.Otkud sad Sutanovac?! Mislio sam da je Djilas, to stalno ponavljate!
A ne verujem ja novinama, samo znam situaciju i kako ce proci na izborima.
A raspad stranke (dss) je bio neminovan sa ovakvom politikom. Znam mnogo ljudi koja su tu od osnivanja a koji su napustili stranku, ili se jednostavno povukli iz svega.... dzaba sva ona borba i odricanja tokom 15 godina kad se pravi koalicija sa raspalim radikalima i seseljom...
Ma vazno je da ti sve dobro razumes-kompleksi nize vrednosti se tako lece.Onaj ko zeli razume ga i te kako dobro.![]()

ja zelim ali ne mogu da se spustim u takve ponore,
blagis vama sto ste na istoj mozdanoj frekvenciji sa "preintelektualnim"![]()

Добро, можда сам побркала. У сваком случају, сигурно је један од њих двојице власник Преса, а други Блица.
ДСС се није распао, напротив, прочистио је редове тј. чисти их. Одлазе они који су ту били из користи.
А и знаш како, не заборави, Коштуница је потписао са Јединственом Русијом споразум о политичкој сарадњи и братимљењу.
Не би било чудно да поне Коштуница опет да се ваздиже.
A od koga se to dss ocistio?! Od clanova koji su tu od osnivanja i koji su pola zivota dali za dss, a to sigurno nisu ljudi koji su za koaliciju sa srs i to nikad nece oprostiti ni podrzati! Nemoguce da su svi imali neku funkciju. Ne racunaj u dss samo one koji glume nek poslanike i neka mooda u stranci i koji se prave najpametniji i zbog kojih je stranka i dosla dovde gde je sad, sa sve "sefom" na celu. Sta je sa ljudima koji su marginalizovani i koje niko nista ne pita, poput Vladete Jankovica, nego se pitaju tzv. poslepetooktobarci? Zasto niko nije pitao Gradski odbor Bgd-a sa kim bi u vlast, nego se donose neke idijotske odluke da se bude sa srs i jos hoce premijera sa 10%? I posle ih raspuste jer kao ne postuju vrh stranke i politiku dss-a, a upravo je obrnuto, jer je Vojislav izneverio sve za sta smo se borili sve ove godine i u sta smo verovali, zbog svoje sujete! Zasto nije rekao kad je vratio mandat i lose prosao na izborima "ljudi pukli smo i necemo u vlast jer nemamo dovoljno glasova da budemo faktor koju se najvise pita, i zato se dss povlaci iz vlasti jedan izborni ciklus, nek bude i dva", pa da reorganizuje stranku i ocisti redove od karijerista i lopova?! Zasto to nije uradio? Ja ti garantujem da bi se takvim postupkom za max. dve godine trijumfalno vratio na vlast sa bar 30%, a ovako je sa svojim srs budalastinama skoro unistio svoju stranku, a ako nastavi ovako blizu je totalnog unistenja! Ima tu jos dosta stvari koje su bile pogresne i zato je stranka tu gde jeste, a to se nece promeniti izgleda nikad!
Ti ni sama verovatno ne znas sta si napisala!Koliko znam jedino od clanova koji su od osnivanja su Obren Joksimovic-koji je odavno otisao i Ljusic koji se privoleo Tomi.Pridoslice nizeg ranga iz Spo-a i i poneki iz Coviceve su se rasprstali a oni koji nisu, dobili su izlaznice.,kao i oni koji su pozuteli usled novcane epidemije Zutice".(zasto-zato jer je DSS odlucio da ne ulazi u vlast i da je opozicija.).
Stoga i ova konstatacija ne pije vodu.Znaci kad DS ulazi u vlast(jer ne moze sama da je vrsi) sa SPS-om,sa LDP-om ,sa Sulejmanom i rasimom i sa jos pet stranaka i pravi seme sa Tomom,to je ok?A ako bi Voja napravio sa radikalima to bi bio smak sveta..Nisi mi jasan.

Ti ni sama verovatno ne znas sta si napisala!
Necu da raspravljam o Obrenu, ne znamo ni zasto je napustio stranku, doduse ja znam, ali necu o tome na forumu, a i u krajnjem slucaju nije on jedini clan koji je napustio stranku, ima ih jos mnogo, koji su i nepoznati, a na kojim je ta stranka izgradjena, a stranka se na sastoji od 10 njih koji su na tv i koji palamude nesto.
Ako bi bas gledali precizno, dss je prvi bio u semi sa sps-om, svidelo se to tebi ili ne, i zasto onda pljujes ds kad je dss to prvi uradio?
Da se ja pitam, sa njima i crveno-crnom koalicijom nebi nikad nista imao, i da sam znao da ce i jedni i drugi sa njima praviti kombinacije i koalicije, mene nikad nebi videli na svim onim mitinzima do 2000-e, niti bi se borio da ih skinem, kad su se uz nasu pomoc vratili i opet nam je isto ili jos gore nego pre 2000-e i opet nas yebu!
Dzaba smo krecili!
Da li je ovo ludačka košulja?
Sad je sve jasno ko dan ko je bio glavni miner dogovora izmedju DSS-a i SRS-a.Nije znao SRS da ima zmiju u nedrima i sumnjao je u DSS mada je i DSS imao zmije u nedrima.Sad kad su im glave otsecene znamo sta nam je raditi.![]()

Добро, можда сам побркала. У сваком случају, сигурно је један од њих двојице власник Преса, а други Блица.
ДСС се није распао, напротив, прочистио је редове тј. чисти их. Одлазе они који су ту били из користи.
А и знаш како, не заборави, Коштуница је потписао са Јединственом Русијом споразум о политичкој сарадњи и братимљењу.
Не би било чудно да почне Коштуница опет да се ваздиже.
Jaoj, preintelektualan Tunjavi, narod ne moze da ga razume kad prica.
pa ne razume ni sam sebe, to samo razume neki ugledni psihijatar i po neka sova.
Al bitno je da vi razumete Tadica,sto ni nije tako tesko,posto mu se ceo govor sastoji iz dve fraze..................hocemo u Evropu i ne smemo se vratiti u 90-te
Al bitno je da vi razumete Tadica,sto ni nije tako tesko,posto mu se ceo govor sastoji iz dve fraze..................hocemo u Evropu i ne smemo se vratiti u 90-te
pametnima sasvim dovoljno
glupi traze preko hleba pogacu.
..........hocemo u Evropu i ne smemo se vratiti u 90-te........
pametnima sasvim dovoljno
glupi traze preko hleba pogacu.
Не разумеју баш сви ... Ал' нема везе ...
Неки огладнели од чекања, па код Тадића на казан ...
Тома и Аца на пример ...

За њих нема зиме,...Тома ће да заради,..па
.......................зар није кренуо његов "стриптиз"![]()
Биће да је стриптиз почео још летос, па се нешто брзо разголитио ...
И сад сви виде "срамоту" .....