Софија
Legenda
- Poruka
- 54.782
Управу си за обе странке. Али СРС ипак има кеца у рукаву- могућ излазак Шешеља из Хага.На следећим изборима и СПС и СРС ће бити минорне странке![]()
Чак мислим да ће на следеће изборе у коалицији са ЗЕС-ом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Управу си за обе странке. Али СРС ипак има кеца у рукаву- могућ излазак Шешеља из Хага.На следећим изборима и СПС и СРС ће бити минорне странке![]()
Управу си за обе странке. Али СРС ипак има кеца у рукаву- могућ излазак Шешеља из Хага.Видећемо шта ће бити...али СПС је прднуо у чабар, то је сигурно.
Управу си за обе странке. Али СРС ипак има кеца у рукаву- могућ излазак Шешеља из Хага.Видећемо шта ће бити...али СПС је прднуо у чабар, то је сигурно.

Pokusava Toma da udari u rikverc, ali kasno. Ispusio je na obe strane.
A jel samo muški striptiz il ima i neka Lidija?
Jes da nikad nije imala sisu ali joj bulja... uf...

Колајуразне приче: једни кажу да је уцењен, други да је дибио паре за то.Evo rekao Nikolic da "bez preke potrebe" nece da ulazi u vladu. Tako da je jasno da želi. A "preka potreba" je verovatno ako mu daju dobre pozicije, direktorska mesta i sl. Ma ološ izdajnički. Nisam radikal, ali mi se povraća na tu veliko radikalsku izdaju koju je Nikolić obavio, a sve one radikalske članove izdajnike koji su okrenuli leđa Šešelju treba poslati na lečenje. Jer ako je neko deceniju i više uz velikosrpsku ideju, ako je zadojen time, i sad postaje neko ko podržava vladu sa žutima onda taj nije normalan. Aj da razumem vaginoustog i Nikolića koji će da se ovajde, ali onu masu polupismene stoke zaista ne razumem.
Kažem opet nisam radikal, ali ako neko i jeste treba časno da ostane uz svoju stranku a ne ove hebišlajfere od vaginoustog i grobara da prati.
Николић је потезом који је повукао растурио опозицију и СРС као најјачу појединачку странку у Србији.
Зашто се Николић баш сад исповеда?????
После мајчине смрти годинама се нисам смејао
Колајуразне приче: једни кажу да је уцењен, други да је дибио паре за то.
Било како било он као разлоге напштања СРС-а наводи то да се ОН није слагао са Шешељевом политиком и да се ОН увредио кад је Шешељ предложио Коштуницу за премијера пре него се консултовао с њим.
Николић је потезом који је повукао растурио опозицију и СРС као најјачу појединачку странку у Србији.
Нећу да се бавим теоријама да ли је тачно оно чиме се шпекулише у јавности, али да неко уназади Србији због тога што ОН па ОН није бо задовољан односом према њему у странци, е на то ми се већ повраћа. ОН испред Србије!? Ма иди...
Мој глас никад неће добити, засигурно.
У крајњој линији, могао је да изађе из политике.
Неко ко је у политици двадесет година не може да ме убеди да није био свестан последица.Љигавац!
I ćorava koka ubode zrno, pa eto i nikolić nešto pametno da uradi. Naravno sasvim slučajno.![]()
прочитао сам цео текст... то је тако јадно што изјављује за новине, да нем речи...

па Шешељ је са оним штрајком глађу и уопште самим одласком у Хаг
скоро добио све те гласове...

Joj luda li si![]()

Ma Toma se napokon opametio...evo ,ko neveruje neka procita......Tomo srbine,bajcetina je uz tebe....
Nećemo u vladu, bez preke potrebe"
6. januar 2009. | 00:07 -> 15:16 | Izvor: Beta
........
"Mi nećemo da budemo deo vlasti, hoćemo da budemo deo onih koji su odgovorni za sudbinu Srbije. Da li je DS stožer koalicije koja vlada? Evo, pomoći ćemo joj. Da li može da se izbori protiv kriminala, koji zakon joj treba... Hajde da pomognemo svi da bude donet", rekao je Nikolić. "
..............................
Kazem ja, napokon mu doslo iz donjeg dela tela u glavu,odreknu se kuma i opameti..cudo nevidjeno.....![]()

mislim da je srbija zrela za ono sto je imala poljska sa jaruzelskim...
Јуче сазнах да се Николићу рапидно срозава популарност.
Спао је са 25% на 15%....са тенденцијом даљег пада.
Тадић је хтео превремене изборе, али сад се не усуђује.
Није сигуран да ће са све Томом имати доста да пређе цензус.

Како ствари стоје, он је своју политичку каријеру запечатио.....још ће њему (С)падати ..........
Значи, ни Тадићу није више он сигуран![]()

А говорили Тадићу да је Јуда. Ал' ми у Србији имамо Јуда, невероватно.Naravno da mu pada popularnost. Pa i idiotu je vec jasno da se radi o djubretu izdajnickom koje ce zavrsiti na smetlistu istorije gde mu je i mesto...

Колајуразне приче: једни кажу да је уцењен, други да је дибио паре за то.
Било како било он као разлоге напштања СРС-а наводи то да се ОН није слагао са Шешељевом политиком и да се ОН увредио кад је Шешељ предложио Коштуницу за премијера пре него се консултовао с њим.

Naravno da mu pada popularnost. Pa i idiotu je vec jasno da se radi o djubretu izdajnickom koje ce zavrsiti na smetlistu istorije gde mu je i mesto...
Христос се роди, Сретан Божић