Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На следећим изборима и СПС и СРС ће бити минорне странке:aha::aha::aha:
Управу си за обе странке. Али СРС ипак има кеца у рукаву- могућ излазак Шешеља из Хага.;) Видећемо шта ће бити...али СПС је прднуо у чабар, то је сигурно.
Чак мислим да ће на следеће изборе у коалицији са ЗЕС-ом.

Управу си за обе странке. Али СРС ипак има кеца у рукаву- могућ излазак Шешеља из Хага.;) Видећемо шта ће бити...али СПС је прднуо у чабар, то је сигурно.

Vi bi samo da igrate karte i kartate šaha... licimuri...

Их, ...ако се то деси,
па Шешељ изађе из Хага,...Тома онда остаје без иједне крпице на себиz;)

Pokusava Toma da udari u rikverc, ali kasno. Ispusio je na obe strane.

Није још...

A jel samo muški striptiz il ima i neka Lidija?
Jes da nikad nije imala sisu ali joj bulja... uf...

Мушки, а к`о да је женски :dosadno::dosadno::dosadno:

Evo rekao Nikolic da "bez preke potrebe" nece da ulazi u vladu. Tako da je jasno da želi. A "preka potreba" je verovatno ako mu daju dobre pozicije, direktorska mesta i sl. Ma ološ izdajnički. Nisam radikal, ali mi se povraća na tu veliko radikalsku izdaju koju je Nikolić obavio, a sve one radikalske članove izdajnike koji su okrenuli leđa Šešelju treba poslati na lečenje. Jer ako je neko deceniju i više uz velikosrpsku ideju, ako je zadojen time, i sad postaje neko ko podržava vladu sa žutima onda taj nije normalan. Aj da razumem vaginoustog i Nikolića koji će da se ovajde, ali onu masu polupismene stoke zaista ne razumem.

Kažem opet nisam radikal, ali ako neko i jeste treba časno da ostane uz svoju stranku a ne ove hebišlajfere od vaginoustog i grobara da prati.

Poslednja izmena:
Evo rekao Nikolic da "bez preke potrebe" nece da ulazi u vladu. Tako da je jasno da želi. A "preka potreba" je verovatno ako mu daju dobre pozicije, direktorska mesta i sl. Ma ološ izdajnički. Nisam radikal, ali mi se povraća na tu veliko radikalsku izdaju koju je Nikolić obavio, a sve one radikalske članove izdajnike koji su okrenuli leđa Šešelju treba poslati na lečenje. Jer ako je neko deceniju i više uz velikosrpsku ideju, ako je zadojen time, i sad postaje neko ko podržava vladu sa žutima onda taj nije normalan. Aj da razumem vaginoustog i Nikolića koji će da se ovajde, ali onu masu polupismene stoke zaista ne razumem.

Kažem opet nisam radikal, ali ako neko i jeste treba časno da ostane uz svoju stranku a ne ove hebišlajfere od vaginoustog i grobara da prati.
Колајуразне приче: једни кажу да је уцењен, други да је дибио паре за то.
Било како било он као разлоге напштања СРС-а наводи то да се ОН није слагао са Шешељевом политиком и да се ОН увредио кад је Шешељ предложио Коштуницу за премијера пре него се консултовао с њим.

Николић је потезом који је повукао растурио опозицију и СРС као најјачу појединачку странку у Србији.
Нећу да се бавим теоријама да ли је тачно оно чиме се шпекулише у јавности, али да неко уназади Србији због тога што ОН па ОН није бо задовољан односом према њему у странци, е на то ми се већ повраћа. ОН испред Србије!? Ма иди...
Мој глас никад неће добити, засигурно.

У крајњој линији, могао је да изађе из политике.
Неко ко је у политици двадесет година не може да ме убеди да није био свестан последица.Љигавац!

Било како било он као разлоге напштања СРС-а наводи то да се ОН није слагао са Шешељевом политиком и да се ОН увредио кад је Шешељ предложио Коштуницу за премијера пре него се консултовао с њим.

Николић је потезом који је повукао растурио опозицију и СРС као најјачу појединачку странку у Србији.
Нећу да се бавим теоријама да ли је тачно оно чиме се шпекулише у јавности, али да неко уназади Србији због тога што ОН па ОН није бо задовољан односом према њему у странци, е на то ми се већ повраћа. ОН испред Србије!? Ма иди...
Мој глас никад неће добити, засигурно.

У крајњој линији, могао је да изађе из политике.
Неко ко је у политици двадесет година не може да ме убеди да није био свестан последица.Љигавац!

Можда си чула како Тома тумачи популарност СРС, до Шешељевог одласка
у Хаг и након тога,
колико је он лично, сам (на председничким) изборима имао гласова.??!
Просто је жалосно да тако плитко размишља,
па Шешељ је са оним штрајком глађу и уопште самим одласком у Хаг
скоро добио све те гласове...

I ćorava koka ubode zrno, pa eto i nikolić nešto pametno da uradi. Naravno sasvim slučajno. :D

Разбити опозицију,
за тебе је паметна ствар?!!!
Тако чак ни они из позиције не размишљају, ако знају да се баве политиком.

прочитао сам цео текст... то је тако јадно што изјављује за новине, да нем речи...

Тома се сад "некоме" исповеда.....
Тај интервју ми на то личи.:aha::aha::aha:
Коме се "исповеда" и зашто,....е то ли је тек питање :tajna::tajna:

Ma Toma se napokon opametio...evo ,ko neveruje neka procita......Tomo srbine,bajcetina je uz tebe....:rtfm:

Nećemo u vladu, bez preke potrebe"
6. januar 2009. | 00:07 -> 15:16 | Izvor: Beta
Beograd -- Lider SNS-a Tomislav Nikolić izjavio da je ta stranka opoziciona i da "bez neke preke potrebe" neće učestvovati u rekonstrukciji Vlade Srbije.

Tomislav Nikolić (FoNet)
"Bez neke preke potrebe, bez potrebe da svi budemo na vlasti, SNS neće učestvovati ni u kakvoj rekonstrukciji Vlade. Mi smo u opoziciji", rekao je Nikolić. On je izjavio da bi u ovom trenutku ulazak SNS-a u rekonstruisanu vladu bila jeres.

"Ako je budžet u skladu sa onim što želi SNS, mogli bismo da glasamo za njega u normalnim okolnostima, ali u ovim okolnostima rekli bi - pa zbog toga su se i odvojili od SRS-a, da bi Tadić dobio 20 i nešto poslanika, da više ne brine kad se u Skupštini nešto glasa. Zbog toga vam kažem da bi to u ovom trenutku bila jeres", kazao je Nikolić za RTS.

"Složnije nego ikada"

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poželeo je na stranačkoj svečanosti unošenja badnjaka da Srbija složnije nego ikad uđe u novu godinu i da se razvija bolje nego ikada.

"Želeo bih da Srbija složno, složnije nego ikada, uđe u ovu godinu, da sitne razmirice, čarke i netrpeljivost ostavimo bar na jednu godinu iza nas", rekao je Nikolić.

Predsednik naprednjaka istakao je da je najvažniji posao trenutno u Srbiji očuvati socijalnu sigurnost građana, dodajući da je SNS spreman da pomogne aktuelnoj vladi, ukoliko ona može to da reši. :klap:

"Mi nećemo da budemo deo vlasti, hoćemo da budemo deo onih koji su odgovorni za sudbinu Srbije. Da li je DS stožer koalicije koja vlada? Evo, pomoći ćemo joj. Da li može da se izbori protiv kriminala, koji zakon joj treba... Hajde da pomognemo svi da bude donet", rekao je Nikolić. :super:

On je dodao da bi svi trebalo da se ujedine u borbi protiv finansijske krize, koja će, kako je ocenio, verovatno dostići velike razmere. :klap:

Nikolić je naveo da bi voleo da se održe vanredni parlamentarni izbori, kako bi se pokazala snaga naprednjaka, ali da oni ne treba da budu održani, "ukoliko bi poremetili planove za preživaljavanje i oporavak Srbije". :klap:

Kazem ja, napokon mu doslo iz donjeg dela tela u glavu,odreknu se kuma i opameti..cudo nevidjeno.....z:mrgreen:z:mrgreen::hahaha:

Заштоz:((

Ma Toma se napokon opametio...evo ,ko neveruje neka procita......Tomo srbine,bajcetina je uz tebe....:rtfm:

Nećemo u vladu, bez preke potrebe"
6. januar 2009. | 00:07 -> 15:16 | Izvor: Beta
........

"Mi nećemo da budemo deo vlasti, hoćemo da budemo deo onih koji su odgovorni za sudbinu Srbije. Da li je DS stožer koalicije koja vlada? Evo, pomoći ćemo joj. Da li može da se izbori protiv kriminala, koji zakon joj treba... Hajde da pomognemo svi da bude donet", rekao je Nikolić. "

..............................
Kazem ja, napokon mu doslo iz donjeg dela tela u glavu,odreknu se kuma i opameti..cudo nevidjeno.....z:mrgreen:z:mrgreen::hahaha:

...ми нећемо да будемо део власти, хоћемо да будемо део оних који су одговорни
за судбину Србије.....
z:dm3:z:dm3: :hahaha::hahaha: z:dm3:z:dm3:

А, ја кажем да ће то што му је дошло из доњег дела тела у главу,
да ће га оголи до голе коже....

Јуче сазнах да се Николићу рапидно срозава популарност.
Спао је са 25% на 15%....са тенденцијом даљег пада.
Тадић је хтео превремене изборе, али сад се не усуђује.
Није сигуран да ће са све Томом имати доста да пређе цензус.

....још ће њему (С)падати ..........
Значи, ни Тадићу није више он сигуран :lol:

Naravno da mu pada popularnost. Pa i idiotu je vec jasno da se radi o djubretu izdajnickom koje ce zavrsiti na smetlistu istorije gde mu je i mesto...

Bolje se ti brini da li ce cenzus preci, Metiljavi ili, sto bi ti rekla, smrt za zene . z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

:bob::bob::bob:

Naravno da mu pada popularnost. Pa i idiotu je vec jasno da se radi o djubretu izdajnickom koje ce zavrsiti na smetlistu istorije gde mu je i mesto...

Немојмо ружне речи и лоше људе узимати у уста на данаш
њи дан z;)Христос се роди, Сретан Божићz:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back