*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
КО ???
Sta- KO?!
Sta god, ali necu ti reci dok mi ne das "bonu"

Pikanterije kostaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
КО ???

Бона !!!

Pokusacu da "prevedem" ono sto tebe interesuje!
Drugarica je poslala na PM(?)uvazenoj Sandrinici podatke o "vanbracnom detetu" Tomislava Nikolica. Javno je rekla samo pol- zenski.
Dva sina i kcer
Nisam od onih koji se segace s bilo cijoj DECOM, ali bih volela (pa, sto sam ja gora, je l' ) da znam je li lepa, koliko ima godina, kako se zove, ali, nemam srecu da meni drugarcia posalje na PM(?)
Ako si razocaran mojih odgovorom, celu noc necu moci oka da sklopim![]()

)[/SUB]Немам ту част да познајем господина лично![]()
Sta imam JA da zameram NikolicuПа добро,
ако му ти и Драгица не замерате,
зашто бих му ја замерао ...
Томо, мајсторе
[SUB](Ако си и ти успео да нафаташ швалерку, па још и дете да јој направиш, или је и тебе преварила)[/SUB]

Ја га познајем,
и могу ти рећи да ниси баш нешто пропустила ...
![]()

Верујем ти на реч.![]()

КО ???
) , nego da te pitam ozbiljno , šta ti kažeš na činjenicu da zahvaljujući isključivo romskim glasovima , naprdnjaci dobiše većinu na Voždovcu ?
Opštini...hej, takoreći blizu i centra Beograda

:

Ma pusti to ( pokušaj spama i prebacivanja škakljivih činjenica na drugu stranu teme) , nego da te pitam ozbiljno , šta ti kažeš na činjenicu da zahvaljujući isključivo romskim glasovima , naprdnjaci dobiše većinu na Voždovcu ?
Zamisli, da nam romi - ganci određuju ko će sutra zasesti u opštinsku fotelju i 'ajde da je to u nekoj vukohebini za koju me zabole uvo, nego u najvećoj BeogradskojOpštini...hej, takoreći blizu i centra Beograda
Evo deo iz mog posta ako nisi video:
..........
Ovih dana sam često poslovno svraćala do Saobraćajnog fakulteta ,
preko puta kojeg je naprdnjački opštinski odbor za Voždovac
sklepan u nekoj montažnoj barakici
Zamisli ali njima je svo članstvo sastavljeno od Roma-gancija...ama baš sve face koje sede unutra i dolaze i odlaze su isključivo Romi...!!!!!
Da nisam videla svojim očima ne bih ni verovala...missim , otud im i glasdovi na Voždovcu...zamisli koliko glasača ima samo jedna romska porodica....
Treba Đilas malo da prošeta po Voždovcu i vidi da ih negde "udobnije" smesti...missim možda nemaju adekvatne uslove za život i tako...
--------------------------------------------------------------------------------
Јел та барака на паркингу некадашњег "20 Октобра" ???

Ma pusti to ( pokušaj spama i prebacivanja škakljivih činjenica na drugu stranu teme) , nego da te pitam ozbiljno , šta ti kažeš na činjenicu da zahvaljujući isključivo romskim glasovima , naprdnjaci dobiše većinu na Voždovcu ?
Treba Đilas malo da prošeta po Voždovcu i vidi da ih negde "udobnije" smesti...missim možda nemaju adekvatne uslove za život i tako...![]()

Zamisli, da nam romi - ganci određuju ko će sutra zasesti u opštinsku fotelju i 'ajde da je to u nekoj vukohebini za koju me zabole uvo, nego u najvećoj BeogradskojOpštini...hej, takoreći blizu i centra Beograda
![]()

E pa ne znam...ima do nje neki kao veliki ograđeni prostor...možda je to taj parking
Ma ima sve đuture 15-tak kvadrata...'nako moćan opštinski odbor...grobarev nivoJ![]()

Шта се смејеш !?
Обезбедио се за светлу будућноС.................... која је већ почела!!!![]()
![]()

Bolje da ih je smestio u onaj svoj podrum u Bajčetini. I tamo ima više mesta nego u opštinskim odborima. Ne znam kakav im je taj na Voždovcu ali onaj u Džona Kenedija je rupa![]()

Заје6о кума , странку, идеологију, Србију..............

glasače, simpatizere, rodbinu, ženu, decu, Natašu, Gordanu ........ ko može neka nastavi![]()

...izazvao prezir i gađenje kod svakog iole normalnog čoveka u Srbiji , a glasače kupio sa po 200 gr parizera i 100gr kafe na Voždovcu...
Pa da se podsetimo :
.........
ванбрачно дете женског пола.
- кредит који је дигао на име правног лица (СРС) а потрошио за сопствене потребе.
- да се за њим вуку репови још из Антина '91 и да се прича да је тамо потаманио неке пензионере.
- да чупа друге посланике за косу, прети председнику (сећате се сви оне слике са контуром леша на асфалту), вређа министре (нпр. Вука Драшковића) а онда са свима њима жели коалицију ...
- да је претио премијеру (и Тита је пред смрт болела нога) и погодио
...........
Idemo redom :
- 2 stana kod Arene (kvadrat minimum 2000 eura).
- 2 kuće + jedna u izgradnji.
- XY automobila (imam spisak i dostaviću čim nađem, sada ne znam tačan broj).
- privatno obezbeđenje iako je samo poslanik.
- menja stavove svaki dan (počev od Velike Srbije preko svega ostalog).
- u Skupštini sedi zahvaljujući onome što je baš on, kada su ljudi prelazili kod Karića, naizivao ukradenim mandatom i osuđivao.
- nudi se svima, čak i onima koje je vređao kad je zamišljao da je mnogo jak.
- svađa se sa ženama kao neka tetka (da stvar bude još gora iste te je jurio do nedavno).
Ne bi bilo loše ni da nam njegovi prepošteni sledbenici ispričaju šta je petljao sa sledećim triom : Žarko Zečević, njegov mlađi sin Branislav kog je hteo da progura u "Partizanu" i izvesna polupismena strvina koja se odaziva na Nebojša Jovanović a brat je one "pametne" iz Kragujevca. Nisu tu baš bila čista posla a ni male pare pa da se prećuti ...![]()
Na nekoj temi od pre par dana sam i ja nesto slicno napisao,ali SANDRINA to malo vise razradil
Na nekoj temi od pre par dana sam i ja nesto slicno napisao,ali SANDRINA to malo vise razradil
Isparvio....![]()