Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok se post ne vrati, da dodam jos jedno svoje zapazanje oko toga ko ima pravo glasa, ko ne!
Ustvari - KO to ima pravo da odredjuje, da filtrira, da osudjuje, da nipodastava, da...

Niko normalan. U tu "vrstu" spada i moja milenkost!
A da sam normalna (izmedju ostalog) govori i cinjenica da nisam svoje dete nazvala po elementu Mendeljevejovog (je li ovo ovako treba?)) sistema- kako god da treba. Osim svega sto ne ide u prilog ovog sto ne mogu pravilno da "izgovorim", to je jedna izuzetno vruca planeta, znate. Kazu da je prva do Sunca, nisam bas proveravala, ali mi je lakse da poverujem. Ako se nekome ucini da nema smisla u ovome sto sam napisala, neka se malo bolje zagleda. Mozda pronadje vise smisla nego sto sam i ja videla, i pred ocima ce da pukne razlika izmedju NAPREDNOG i NAZADNOG!
:lol:

Ne znam sta si ti ispravio, meni fali jedan post!
Gde je?
Pronadjite ga, vrlo (mi) je vazan!!!

ЕВО ГА СТИЖЕЕЕЕ !!!
a122.gif
a122.gif
a122.gif

Bog s tobom:eek:
Ja samo vracam uzajmljeno,doduse na meni svojstven nacin s nadom da ce (se) ipak spoznati, u mome tesktu koji sam za neke moze bit spansko selo, ali ja se tamo nekima izvinjavam, znam da je pretesko, ali- sto trazili-to dobili!

I, tek ce:lol:
Da znaš,ne znam što neki ovu ostavinsku raspravu shvataju toliko emotivno:confused:

Jos nesto Goxy, nikako nemoj da se ustezes. Samo ti saspi meni u brk (pozajmicu ga od dede), i volim da te cesce "vidjam":P Ima te ima, pa te nema. Ponavljam, nemoj se ustezati;)

Pa, i Vinetu se pojavio. Casna rec. Ja ga vidjam, sto ne znaci da mi se "javlja" kako cu ziveti zivot avanturiste, daleko bilo Ali ovde, da. Da ispravim nepravdu-dve (tri i vise), i sta je to u odnosu da bih trebala SVE da ispravim i isprashim:whistling:
Sve cu da prekrojim (sto ne znac uSpokojim), moguce da su mi nesto stavljali u mleko kad sam bila deta, otuda valjda ova potreba da ispravljam krive Drine, da nekim ljudima kojima drugi "ljudi" uskracuju pravo glasa, jer su, rekose ti "ljudi" GANCI:evil:isto povratim!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back