Почело обележавање Дана Републике Српске

StipeDomagoj
prije 11 sati 59 minuta +506

Da mi je netko 95. ili 2000. godine rekao da će mi 2019. biti drago što Srbi u BiH nisu poraženi i što mimohodom slave dan RS, ja bih ga proglasio luđakom. Pa možete zamisliti kakva je tek ova druga strana, muslimanska, bolje rečeno islamofašistička, kada me je uspjela okrenuti da prihvatim ono što mi je donedavno bilo neprihvatljivo.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/hil...a-ulicama-banje-luke-uoci-dana-rs-a/190108025

z:lol:

У кући бившег добровољца војске Босанских Срба, ратног војног инвалида прве категорије Давора Драгичевића, оца убијеног 21-годишњег бањалучког студента електротехнике Давида, није могло бити ни Божићног славља, већ само туга и бол.

190108025.1_xl.jpg

У кући бившег добровољца војске Босанских Срба, ратног војног инвалида прве категорије Давора Драгичевића, оца убијеног 21-годишњег бањалучког студента електротехнике Давида, није могло бити ни Божићног славља, већ само туга и бол.

Komsija Sretan ti dan Republike Srpske i zelim svaki uspeh tebi i Davoru u lecenju od odvikavanja od droge i mrznje prema Srpskom narodu.

Poslednja izmena:
.... у ратном Сарајеву је цела једна бригада због 100 Босанских Срба њених припадника носила име Прва Славна Православна...
Документарни филм Јунак умире једном ће сутра, симболично на 9.Јануар, бити приказан премијерно у Сарајеву.

ко о чему ..... рајевоСа снима филмове, напали их мали зелени сивкасте боје :aaa:
Сусјед разумијем те не постоји пдф бајке ....
-------------------------

Трг 9. јануара

Кад на пут кренеш и нама дођеш
племенитом нашом Српском прођеш,

С тобом на том путу биће
природе зов, древне културе и традиције ков.

Немирни Врбас, ледена вода
понос и дика крајишког рода,

Кастелу крени, дајаком плови
у стољетним алејама бањалучки снови.

Мањача и Козара, поносне горе
оковане ноћи, слободне зоре,

А на другој страни Српске наше
у горским очима огледају се Ваше

Високи Маглић, планинарски сан
у поход позива на Свети Видовдан.

Требиње, тај духом испуњен град,
у којем је Дучић оставио траг,

На југу нашу духовност чува,
обасјани Тврдош и Грачаница му друга.

Кад зима дође Јахорина забијели,
њоме корачају слободни и смјели.

На истоку самом, као са висина
плаховита Тара и бескрајна Дрина,

Ћуприја на њој камена стоји,
Андрићева муза вијекове броји.

Мало је ријечи, јер је прелијепа вила,
таква је СРПСКА одувијек била.

ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА ДРЖАВА СРПСКОГ НАРОДА!

САМО СРПСКА САМО ЈАКО !

Ж И Е Л Ааааааа !!!
А хоће ли неко најзад ућуткати ОВУ ВОЈВОЂАНСКУ МАНГУЛИЦУ КОЈА ОПЕТ ЈАВНО ГРОКЋЕ :
1417413_0501dragana-udovicic_ls.jpg

teške reči

NENAD ČANAK POPLJUVAO DODIKA U INTERVJUU ZA RADIO SARAJEVO: To je izdajnik koji ima zaleđinu u Moskvi, kako to da se Putin tako često sastaje s njim?
Politika 08.01.2019

Back