limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.348
Naravno.O srpskom narodu i pricam,ne o politicarima.Lagerta kaže da su i tada ginuli Srbi a ne srpski političari koji su zbog tog rata profitirali.
Politicari ne ginu nigdje.To je opstepoznata stvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.O srpskom narodu i pricam,ne o politicarima.Lagerta kaže da su i tada ginuli Srbi a ne srpski političari koji su zbog tog rata profitirali.
Naravno.O srpskom narodu i pricam,ne o politicarima.
Politicari ne ginu nigdje.To je opstepoznata stvar.
Није он Вучко.postajes malo zaboravan? nokautirao te vucko?
ko to trazi izbore, neki plenumi?
i dodikovo...Aцо Србине! Ацо Србине! Комунисткиња је уз тебе!
*********************************************************************************************************************************************************************************
https://www.danas.rs/vesti/politika...rpske-je-moguc-samo-uz-vucicevo-saucesnistvo/
Miloš Jovanović: Kraj Republike Srpske je moguć samo uz Vučićevo saučesništvo
ŠMIT: Srbija radi više nego što vidimo. Inače, znate da je Vučić uspio da ne ode u Kazanj. Donald Tusk ga je posjetio na sam dan sastanka BRIKS-a, a sutradan je stigla Ursula fon der Lajen. Nedavno sam mu rekao: "Aleksandre, ti si majstor pirueta. Imamo izreku u Njemačkoj. Rep ne treba da maše psom, ali pas treba da maše repom".
Što se tiče odnosa sa Banjalukom i sa gospodinom Dodikom, vidim da je gospodin Vučić višeznačan. Ne želi da bude samo u taboru gospodina Dodika. Ne znam šta se tačno dešava sa njima. Nije sasvim jasno ni sa Srbijom. Znam za haubičku municiju, za druge probleme. Ali ne vidimo mnogo uplitanja u Bosnu i Hercegovinu.
Ovo više dolazi od samog Dodika. On ne želi, kao što ste rekli, nažalost, da podržava sankcije Rusiji. Ali nekako uglavnom djeluju u skladu sa spoljnom politikom Еvropske unije. Neki ljudi su majstori da igraju na oba načina. Mislim da bi novi sastav Komisije sa Kajom Kalas i njeno iskustvo života u neposrednoj blizini Rusije kao Еstonke, mogli biti veoma korisni u tom pogledu...
ŠMIT: Srbija je od strateškog značaja. A nedavno mi je neko rekao da je ova zemlja prevelika da nestane, premala da bi dominirala. Koliko ja razumijem, iza ovoga stoji duga priča. Ponekad se privlače kineske investicije. Nažalost, bilo je kineskih ulaganja u vojne objekte, u proizvodnju raketa.
Srbija je nedavno, kao što znate, od Makrona kupila 14 ili 12 francuskih aviona Rafal. Ne vidim gdje su mu tačno politički prioriteti, a Vučić je majstor da ne svira previše na tom klaviru. Kao što sam već rekao, takvi trikovi, kao neodlazak u Moskvu. Igra veoma profesionalno. Mislim da je on jedan od rijetkih profesionalaca u političkim igrama na Balkanu.
![]()
Zanimljivo u kojim kategorijama oni razmišljaju. Ni Srbija nije sigurna, što se njih tiče, a kamoli Republika Srpska.A nedavno mi je neko rekao da je ova zemlja prevelika da nestane
suze mu krenule one ratnicko udarnicke kad su mu ameri blokirali pare koje drzi kod njihМогао би Додара јуначки да се жртвује за Српску.
Није Додара=Српска.
“ opozicionar “ mlati praznu slamu…
vim da svakakva gomna imas po folderima i da si spreman ko zapeta puska za svaku novu vlastJadaj se ovom.
Pogledajte prilog 1731944