Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

ti meni držiš slovo o nečemu i pitaš me o nekim cacima(jel se tako to kaže?) ?!Šta je CACI?Šifra za nešto kao bacanje bidermajera onda?
pa je tebe pitam, neces ti mene, ako sns kaze da ste svi vi caci
ko koga treba da pita, ajde

Глупље и од средњег прста: Вучић и Вучевић кренули у кампању „и ја сам Ћаци“!?!

cije je ovo, pise vucevic da je objavio na vucicev nagovor, onda ti meni odgovaraj sta je bre ovo
1742030902928.png

Auuu...Mani me tebe bezgrešnog.Zagovarate poštovanje zakona i rad institucija dok istovremeno kršite zakon i blokirate institucije i ometate građane.Recite lepo da želite vlast bez izbora i kraj razgovora,budite pošteni.

U užem smislu, uzročnost je nužna veza uzroka i posledice, koja podrazumeva da kad god je prisutan uzrok, tad je nužno prisutna i posledica. O uzročno-posledičnoj vezi se može govoriti samo kada pojava A, pod određenim okolnostima, uvek kao posledicu izaziva pojavu B.
Wikipedija

sta su to Lojalisti...izmisljotina za plasenje naroda, neka placena grupa ili teroristicka organizacija za ocuvanje rezima

На жалост Лојалисткиње/сти су врло брло реални и многобројне/и

Сматрају себе 'реалним сектором' ... Онима које све 'на сто стављају'..'нерадницама/има'

Имају заједнички именитељ са АВом јер и АВ нам свима 'на сто ставља'

Замислите рецимо крокодила који је удавио слонче.... Хијене и други лешинари су лојални крокодилу ..Слонче је ионако мртво

Auuu...Mani me tebe bezgrešnog.Zagovarate poštovanje zakona i rad institucija dok istovremeno kršite zakon i blokirate institucije i ometate građane.Recite lepo da želite vlast bez izbora i kraj razgovora,budite pošteni.
Tvoj predsednik je nelegalni i nelegitimni predsednik koji Krsi Ustav i masu normi Krivicnog Zakonika.

Sada je organizovao cete ubica i mafijasa da ga brane.

O cemu ti pricass, to samo ti znas.

На жалост Лојалисткиње/сти су врло брло реални и многобројне/и

Сматрају себе 'реалним сектором' ... Онима које све 'на сто стављају'..'нерадницама/има'

Имају заједнички именитељ са АВом јер и АВ нам свима 'на сто ставља'

Замислите рецимо крокодила који је удавио слонче.... Хијене и други лешинари су лојални крокодилу ..Слонче је ионако мртво
samo u ovom slucaju AV, mora da kupuje ljubav i postovanje tih hijena i lesinara...onog trenutka, kada izgubi kljuceve i pristup drzavoj kasi, dolazi kraj toj ljubavi

Не желе власт ...желе да се свима исто суди

482327
Za ovo te podržavam sa obe ruke! Znam za ovaj slučaj,ovo je bila sramota "pravosuđa" u Srbiji.Ispalo je da je jadna devojka kriva što je prelazila pešački prelaz a ne ovaj mamlaz koji je vozio brzo i još pobegao sa lica mesta bez da joj ukaže prvu pomoć.

Samo se vi bunite i slavite, biće kao sa Kraljevinom Jugoslavijom 1941. Ovo je put u građanski rat i raspad Srbije. Vojvodina i Sandžak će svojim putem. Sve se odavno zna, sve je isplanirano.
:dash:
A sve se još uvek može izbeći ispunjavanjem zahteva studenata, hapšenjem odgovornih za pad nadstrešnice i odgovornim radom institucija sistema.

Sitno broji ovaj tvoj diktatorski i okupatorski rezim.
Nije ni jedno ni drugo ni treće,sve si pogrešio.Nije moj,nije diktatorski(da jeste ne bi mogao da pišeš ovo što pišeš,ne bi postojala n1,ne bi mogli da mu prete kojekakvi...) nije okupatorski (kako misliš okupatorski?! ) .Gde živiš,ko ti je predsednik?

Back