Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

A ko si mi ti da te ne pitam?!
a kako ja mogu da znam sta je u ludim glavama vucicevoj i vucevicevoj kada kazu I JA SAM CACI, jel misle "i ja sam kvarnjak", kao svaki covek sto ti rece da je "kvarljiva roba", prodaje se za sendvic. dnevnicu za kampovanje, ili sta vec?

zato mi trebas ti da nam objasnis, a ja nemam pojma

U užem smislu, uzročnost je nužna veza uzroka i posledice, koja podrazumeva da kad god je prisutan uzrok, tad je nužno prisutna i posledica. O uzročno-posledičnoj vezi se može govoriti samo kada pojava A, pod određenim okolnostima, uvek kao posledicu izaziva pojavu B.
Wikipedija
Možda je uzrok nešto sasvim drugo?Recimo NEpriznavanje lažne države Kosovo i neprestana borba u UN da se vrati u sastav Srbije?Ili NEuvođenje sankcija Rusiji iako je to gotovo čitav zapad učinio?M?Ili NEpopuštanje zahtevima zapada da pustimo da rade sa RS šta žele?Šta misliš o ovome što sam napisao a što je istina i to lako proverljiva istina?

Nije ni jedno ni drugo ni treće,sve si pogrešio.Nije moj,nije diktatorski(da jeste ne bi mogao da pišeš ovo što pišeš,ne bi postojala n1,ne bi mogli da mu prete kojekakvi...) nije okupatorski (kako misliš okupatorski?! ) .Gde živiš,ko ti je predsednik?
Jeste i jedno, i drugo i trece.

Diktatorski rezim koji kontrolise sav srpski kapital, i sva tuzilastva i sudove. Diktatura.

Okupatorski jer ti ne znas sta znaci okupacija. Oni su okupirali sve gradjane Srbije.

Moj predsednik sigurno nije diktator i vodja mafijasko-udbaskog rezima.

Poslednja izmena:
Možda je uzrok nešto sasvim drugo?Recimo NEpriznavanje lažne države Kosovo i neprestana borba u UN da se vrati u sastav Srbije?Ili NEuvođenje sankcija Rusiji iako je to gotovo čitav zapad učinio?M?Ili NEpopuštanje zahtevima zapada da pustimo da rade sa RS šta žele?Šta misliš o ovome što sam napisao a što je istina i to lako proverljiva istina?
Srbija je glasala u UN-u za sve rezolucije u korist Ukrajine. Vučić se više puta sastao sa Zelenskim, a sa Putinom od početka "SVO" nijednom. A tu je i izvoz municije i mina u Ukrajinu.

a kako ja mogu da znam sta je u ludim glavama vucicevoj i vucevicevoj kada kazu I JA SAM CACI, jel misle "i ja sam kvarnjak", kao svaki covek sto ti rece da je "kvarljiva roba", prodaje se za sendvic. dnevnicu za kampovanje, ili sta vec?

zato mi trebas ti da nam objasnis, a ja nemam pojma
Vidim da moram iako mi je mrsko objašnjavati očigledne stvari,jer to povlači misao da sa tobom nije sve kako treba da bude,ali hajde...
Kada već spominješ dnevnice za kampovanje i sendviče jel znaš da postoji video snimak(doduše kamera je uperena u asfalt) gde jedan pita kada dobijamo pare za pešačenje od Beograda do Novog Sada a neko kaže: Pa rekli su da će nam dati pare na pola puta. Jel si upoznat sa tim?
Dalje,zar ti nimalo nije sumnjiva želja studenata (koji neće ni jednu stanicu u gradu da prepešače nego se guraju u gradskom,ili idu automobilom) da pešače toliko daleko u ime nekih viših ciljeva(borba protiv korupcije,nije nego) ?
Jel si bio u vojsci?Jel ti poznato u kakvom su stanju stopala pešaka posle određenog broja kilometara ?Dalje,odakle im novac za cigarete,piće,slatkiše,obuću koja ne može da izdrži toliku kilometražu,ko im ukazuje pomoć ako nekome pozli,ko ih čuva na tom putu,ko ih vozi ako odustanu,ko im donosi čistu garderobu i donji veš,gde se tuširaju...?

Jeste i jedno, i drugo i trece.

Diktatorski rezim koji kontrolise sav srpski kapital, i sva tuzilastva i sudove. Diktatura.

Okupatorski jer ti ne znas sta znaci okupacija. Oni su okupirali sve gradjane Srbije.

Moj predsednik sigurno nije diktator i vodja mafijasko-udbaskog rezima.
Pa ono...Milanović je OK lik,prilično je realan.

Vidim da moram iako mi je mrsko objašnjavati očigledne stvari,jer to povlači misao da sa tobom nije sve kako treba da bude,ali hajde...
Kada već spominješ dnevnice za kampovanje i sendviče jel znaš da postoji video snimak(doduše kamera je uperena u asfalt) gde jedan pita kada dobijamo pare za pešačenje od Beograda do Novog Sada a neko kaže: Pa rekli su da će nam dati pare na pola puta. Jel si upoznat sa tim?
Dalje,zar ti nimalo nije sumnjiva želja studenata (koji neće ni jednu stanicu u gradu da prepešače nego se guraju u gradskom,ili idu automobilom) da pešače toliko daleko u ime nekih viših ciljeva(borba protiv korupcije,nije nego) ?
Jel si bio u vojsci?Jel ti poznato u kakvom su stanju stopala pešaka posle određenog broja kilometara ?Dalje,odakle im novac za cigarete,piće,slatkiše,obuću koja ne može da izdrži toliku kilometražu,ko im ukazuje pomoć ako nekome pozli,ko ih čuva na tom putu,ko ih vozi ako odustanu,ko im donosi čistu garderobu i donji veš,gde se tuširaju...?

Vidi,kao prvo,za izvor si uzeo društvenu mrežu gde svaka baba Kurana može da piše po volji,što znači da ti izvor nije validan.Drugo,jedini validan dokument u svetskim okvirima koji je merodavan za okupirani deo države Srbije jeste rezolucija UN1244.

Ti mozes da negiras ocigledne stvari
Razumem te, kako da priznas da ti je predsednik najveci poklanjivac Kosova ikad

Reci sta tacno sa ovog spiska nije tacno
Da Kosovo nema pozivni broj?
Da imamo i dalje sudstvo i policiju na Kosovu?

Back