ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Kaže vučić deli 100 evra da bi ustanovio koliko birača ne živi u zemlji da može da pokrade njihove glasove.
Taj je metod mnogo nepouzdan.

Do danas se nisam prijavio ne zato što mi nisu potrebne već zato što tu meru smatram atakom na dostojsanstvo naroda.

Tokom histerije nam je mnogo više oduzeto od novca a to je sloboda.

A to ne može da se kompenzuje sa 100 evra već samo, jednio i isključivo pozivanjem na odgovornost uzurpatora.

Poslednja izmena:
Ja uskoro diplomiram tako da mi to nece biti potrebno. Mada, kada bih se vratio pre bih kupio diplomu nego gubio vreme uceci gluposti koje sam zaboravio do sada i onako.
A retki su fekulteti kod nas što stvarno nekog nešto mogu da nauče. O ekonomskom da ni ne pričam.
Evo onaj profesor sa ekonomskog što je gostovo u Upitniku zbog korone, pa nema- jednu pogodi, pet promaši. Pametnije bi prošo ispred prodavnice!
Pravnici isto. Samo se radi o tome ko je više bio raspoložen da guli stolicu.
A i najnovije tehnologije defakto nisu u oblasti obrazovanja. Kompanije jednostavno kriju rešenja.

Pešćanik je kao priča o nemačkim intelektualcima uoči dolaska Hitlera na vlast.

Vele poznavaoci ondašnjih prilika tamo da su toliko žestoko kritikovali ne samo naciste već sve redom da su mu polusvesno utirali put ka vlasti.

Osim toga napis je bajat 10 ružnih ljeta.

A retki su fekulteti kod nas što stvarno nekog nešto mogu da nauče. O ekonomskom da ni ne pričam.
Evo onaj profesor sa ekonomskog što je gostovo u Upitniku zbog korone, pa nema- jednu pogodi, pet promaši. Pametnije bi prošo ispred prodavnice!
Pravnici isto. Samo se radi o tome ko je više bio raspoložen da guli stolicu.
A i najnovije tehnologije defakto nisu u oblasti obrazovanja. Kompanije jednostavno kriju rešenja.
Ja se skoro nicega ne secam sto sam ucio. To su bile takve gluposti, to veze nema sa praksom i pravim zivotom.

Pešćanik je kao priča o nemačkim intelektualcima uoči dolaska Hitlera na vlast.

Vele poznavaoci ondašnjih prilika tamo da su toliko žestoko kritikovali ne samo naciste već sve redom da su mu polusvesno utirali put ka vlasti.

Osim toga napis je bajat 10 ružnih ljeta.
I primer kako pise dekan filozofskog fakulteta ili "elita" srpska....2010. i 2020. mali glupi srpcic...

Ви усташке свиње сте баш ретардиране са оваквим покушајима провокација. :heart:
Ja sam mu rekao da se bolje preseli kod nas, posto prica o Srbiji i Vucicu 24 sata na dan. Opsdnut je

Ja sam mu rekao da se bolje preseli kod nas, posto prica o Srbiji i Vucicu 24 sata na dan. Opsdnut je
Живи то већ мећу нама. Не разуме шта би му се десило да се овако понаша у некој другој држави. То навикло да злоупотребљава нашу широкогрудост.

Живи то већ мећу нама. Не разуме шта би му се десило да се овако понаша у некој другој држави. То навикло да злоупотребљава нашу широкогрудост.
Pa ako zivi makar nek postuje tu gde je. Ja da zivim u Hr ne bih pljuvao po njima sigurno, imao bih neku dozu postovanja.

Примио си се на тип фелер, јел можеш ниже да паднеш?
Ne bre ,nisam ni video to , neko generalno cela tvoja prethodna opservacija o ustaškim svinjama upućena meni i čiji sam ja šatro sastavni deo , je sam i znaš debilno usiljena i nema veze sa životom,al ajde

Ne bre ,nisam ni video to , neko generalno cela tvoja prethodna opservacija o ustaškim svinjama upućena meni i čiji sam ja šatro sastavni deo , je sam i znaš debilno usiljena i nema veze sa životom,al ajde
Морао сам да приметим, нисам ретардиран.

Taj je metod mnogo nepouzdan.

Do danas se nisam prijavio ne zato što mi nisu potrebne već zato što tu meru smatram atakom na dostojsanstvo naroda.

Tokom histerije nam je mnogo više oduzeto od novca a to je sloboda.

A to ne može da se kompenzuje sa 100 evra već samo, jednio i isključivo pozivanjem na odgovornost uzurpatora.
Prijavio si se.

Back