Ti se sam turaš na vrh..penisa.Tebe stvarno treba turiti na vrh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se sam turaš na vrh..penisa.Tebe stvarno treba turiti na vrh
čega, onoga što nemaš ni u tragovima?Tebe stvarno treba turiti na vrh
Pa vidim skačete visoko
stojko palčiću, što ja i ti ne bi zapJevali onu tvoju studentsku, mesečina bato?Pa vidim skačete visoko
stojko palčiću, što ja i ti ne bi zapJevali onu tvoju studentsku, mesečina bato?![]()
Ja sam ovde baja ti si ništa. Marš u Aleksinac jer ne znaš padeže....GOLI INTERES, NIŠTA DRUGO
Izgleda da ja moram da se aktiviram kao mlada nada politike da rasteram ove starkelje od po 5 ili 6 bankiGOLI INTERES, NIŠTA DRUGO
Свињска хунта хахахаJa sam ovde baja ti si ništa. Marš u Aleksinac jer ne znaš padeže....
Pre neki dan su Boška terali u Čačak.
Dno dna.
Počni od ovih koje simpatišeš.Izgleda da ja moram da se aktiviram kao mlada nada politike da rasteram ove starkelje od po 5 ili 6 banki
moraš završiti neki fakultet...na Kalenić pijaci, tezga broj 128, Mujo i Haso prodaju krompir i grašak...ispod tezge imaju i diplome raznih fakulteta...veoma povoljno...to je prvi uslov, da budeš obrazovanIzgleda da ja moram da se aktiviram kao mlada nada politike da rasteram ove starkelje od po 5 ili 6 banki
Свињска хунта хахаха
хахаха, како си их зајебо сад хахаха
Ima nešto i u prerijskoj govedini. Đuka se sprema za završni udarc,
![]()
Nisam ja, sami su se.хахаха, како си их зајебо сад хахаха
Што ти мислиш да си бољи или симпатичнији од њега?
Ja uskoro diplomiram tako da mi to nece biti potrebno. Mada, kada bih se vratio pre bih kupio diplomu nego gubio vreme uceci gluposti koje sam zaboravio do sada i onako.moraš završiti neki fakultet...na Kalenić pijaci, tezga broj 128, Mujo i Haso prodaju krompir i grašak...ispod tezge imaju i diplome raznih fakulteta...veoma povoljno...to je prvi uslov, da budeš obrazovan
Jesam, nikada se nisam ulizivao Borisu Tadiću.Што ти мислиш да си бољи или симпатичнији од њега?
Daco, moram priznati da si u pravu 100%Ja uskoro diplomiram tako da mi to nece biti potrebno. Mada, kada bih se vratio pre bih kupio diplomu nego gubio vreme uceci gluposti koje sam zaboravio do sada i onako.
И даље питање стоји. Немамо твоје фотографије иначе.Jesam, nikada se nisam ulizivao Borisu Tadiću.
![]()
Nađe se to lako kome treba.И даље питање стоји. Немамо твоје фотографије иначе.