ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

stojko palčiću, što ja i ti ne bi zapJevali onu tvoju studentsku, mesečina bato? :hahaha:

Pa da ti bi sada pJevao...
A to śto 7 dana niste mogli da lažete narod zaśto da se lupa u šerpe to će zaboravimo, idemo dalje.

Ko će sutra dodje na Boškov miting gladju?
Niko normalan

UDBA će poslati svoje dopisne članove da kao animiraju nekog po komšiluku a ako ne uspeju da povedu ukućane

Izgleda da ja moram da se aktiviram kao mlada nada politike da rasteram ove starkelje od po 5 ili 6 banki
moraš završiti neki fakultet...na Kalenić pijaci, tezga broj 128, Mujo i Haso prodaju krompir i grašak...ispod tezge imaju i diplome raznih fakulteta...veoma povoljno...to je prvi uslov, da budeš obrazovan

Свињска хунта хахаха

:D

Ima nešto i u prerijskoj govedini. Đuka se sprema za završni udarc,

%C4%90UKA-BIZON-Protestuju-bolesnici-psihopate-i-debili1.jpg

moraš završiti neki fakultet...na Kalenić pijaci, tezga broj 128, Mujo i Haso prodaju krompir i grašak...ispod tezge imaju i diplome raznih fakulteta...veoma povoljno...to je prvi uslov, da budeš obrazovan
Ja uskoro diplomiram tako da mi to nece biti potrebno. Mada, kada bih se vratio pre bih kupio diplomu nego gubio vreme uceci gluposti koje sam zaboravio do sada i onako.

И даље питање стоји. Немамо твоје фотографије иначе.
Nađe se to lako kome treba.

NOVAK ĐOKOVIĆ JE IDIOT I PSIHOPATA! Dan posle Australijan opena svi šeruju ovu ĐUKINU legendarnu izjavu!

712781_djuka_ff.jpg

Back