ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

U strahu su velike oči i lako je ljudima podvaliti svaku priču kada su u strahu za život.
Kada dodje do smene vlasti sve će se znati, isto kao i odakle se i kako stvorila Dr.Kisić sa sve bratom i njegovom kompanijom.
spontana serparijada= spontani abortus. ili mozda nije spontano- ko vam je gazda?

Poslednja izmena:
Slažeš li se ti sa mnom, da svi koji su za nešto krivi ili su nešto nelegalno stekli koristeći povlašćene položaje i pozicije u ovoj državi kroz privatne biznise, treba da odgovaraju pred zakonom? :)
Jel te na to podseća? Na postojanje zakona?

Smatraš li to dovoljno kvalitetnim manirom i motivom diskutanata na ovoj temi?

Ili veruješ da se to nikada neće destiti pa i dalje posmatraš sve oko sebe sa sve većom zabavljenošću? :)

Svi kradu
.eno i moj precednik opstine sto Vucic da me krade..

Taj rezon

Ту си у праву...
Подсећа ме на то да један део мојих сународника не може 30 година да схвати и препозна нешто тако просто као што је издаја, интерес, потреба и принцип.
Мислим да су то последице пропуста из доба Брозославије, кој је произвела ту црвену буржоазију, листом наклоњену западу.
Тај само на изглед- парадокс, проучаваће се дуго и помно, кад све ово зло прође, а неки паметни људи изборе простор да о томе могу слободно да говоре.
Данас таквог простора нема; сви се панично плаше истине, која би ту могла да се препозна, као и разлози- зашто је се толико плаше.
Ја то доба чекам; :lol: у међувремену, посматрам све ово око мене са све већом забављеношћу, јер ми је све лакше да препознам манир, ниво и мотиве дискутаната на овим темама.
Одох, имам посла.
Mani se praznih priča Rolo.I pre ovog šerpanja si sanjao zvuk šerpe i zlog žutog koji je udara i budio se obliven znojem i prestravljen...Džaba si se teši.Stigle šerpe opet :lol:

Kakve brojke ... kod mene u kraju od 200 stanova lupa njih 10 ostalo je puštanje 2-3 snimka buke

Čak mi tih 10-tak bude i simpatično kada krenu sami i ostanu kada se isključe zvučnici

Treba li reći da sam do sada samo jednom videla jednog lika kako lupa .
Nema brojki.Samo vaša panika je zanimljiva.Mnogo vas iritira šerpa.Upljuvaste se na ovoj temi dokazujući jedni drugima kako niko ne stoji iza šerpi i kako je to minorna opasnost.Ali ipak,strah nikako da izađe iz kostiju.Uvukao se duboko.I ne,nećeš se navići... :per:

Ne treba niko da mi palamudi , vidim

Da je pre 10 godina i jedan naš političar povukao neke poteze kao ovaj zaboravili bi smo za 7 dana da je ikada imao funkciju

Opet kažem nije to zasluga ovoga na vlasti , već promene odnosa snaga ...
Koje poteze?Šta to vide DJ ŽEks,DJ Vučičević i DJ Nataša Rostova,a ostali ne vide :lol:

Mani se praznih priča Rolo.I pre ovog šerpanja si sanjao zvuk šerpe i zog žutog koji je udara i budio se obliven znojem i prestravljen...Džaba si se teši.Stigle šerpe opet :lol:
sad se nude sa popustom, nema vise musterija? za koga lupas u serpe, daj vec jedno ime, mozda i ja kupim neku serpu?

sad se nude sa popustom, nema vise musterija? za koga lupas u serpe, daj vec jedno ime, mozda i ja kupim neku serpu?
Ne lupam,jer sam ipak čovek.Ne želim vas,već prestravljene,dodatno da plašim,Dobro,možda ne tebe,daleko si.Ali ostale.. :lol:

Šta pričaš ti pobogu?

Dokaz je dokaz, ne može biti moj ili tvoj?
Ugovor je ugovor, samo je pitanje ko do njega može da dodje i na koji način.

Neko je očigledno imao mogućnost da dodje do tih dokaza, evidentno je da vlast koliko god da misli da čvrsto drži sve u svojim rukama, ima u svojim redovima mnogo onih koji ne žele da stavljaju zbog nje glavu u torbu, niti da sutra odgovaraju kao njeni saučesnici.

Zato i dospevaju dokazi u javnost, jer ljudi ne žele sutra da odgovaraju kao njihovi saučesnici.
Ne lupetaj! Šta je za tebe dokaz? To što negde neko izađe na TV i maše nekim papirima pa onda izađe suprotni tabor sa svojim papirima.
Onda ti veruješ u prve papire jer ti je to politička opcija, a onda ubeđuješ druge u valjanost tih papira, a ovamo kao nemaš veze sa politikom.
Ovoj vlasti ne možete ni da prismrdite ma kako volite da mislite da vas ima mnogo.
Nema vas i to se vidi i po tim famoznom šerpama čiju buku samo vi čujete.

Nisi baš raztumeo. Uvek revolucionari i slična crvena i crveno/crna bagra koriste nasilje, pa tako i kad imaju vlast malo plaše bakljama.

Ма црвено па црвено .. какво црвено све је то црно и жуто ... браон

Ne lupetaj! Šta je za tebe dokaz? To što negde neko izađe na TV i maše nekim papirima pa onda izađe suprotni tabor sa svojim papirima.
Onda ti veruješ u prve papire jer ti je to politička opcija, a onda ubeđuješ druge u valjanost tih papira, a ovamo kao nemaš veze sa politikom.
Ovoj vlasti ne možete ni da prismrdite ma kako volite da mislite da vas ima mnogo.
Nema vas i to se vidi i po tim famoznom šerpama čiju buku samo vi čujete.

Ja ne znam šta je za tebe dokaz ali za mene je Ugovor sklopljen izmedju dve strane, sa potpisima ovlašćenih lica, jasan dokaz.

Tako to funkcioniše u pravnom sistemu.

Ja ne znam šta je za tebe dokaz ali za mene je Ugovor sklopljen izmedju dve strane, sa potpisima ovlašćenih lica, jasan dokaz.

Tako to funkcioniše u pravnom sistemu.
za gdina hrvata je dokaz samo ono sto potvrdi javno sns .hahaha:
on ima mozak zapamti...i pre svakog obracanja njemu uvek ponavljaj u sebi... miso ima mozak :hahaha:

Српски народ је лењ. Није глуп али је лењ. Стално кука и чека. Да падне са неба ваљда нешто или шта. Е па нема више тога. Сви би да буду филозофи, људи имају и занат ето тржишта. Има и деца да раде! Увешћемо дуално образовање ко у Швајцарској па ће и они са 16 година да раде и да уче и да корак по корак улазе на окрутно светско тржиште“ рекао је мандатар Вучић“.
Nije lenj ali je nemotivisan iz čega proizilazi inertnost koju prati defetizam.i neukost. Time postaje izuzetno podložan manipulacijama i propusti da vidi da je neko bez tendera pojeo sav njegov trud.

Srbiji su neophodne temeljite reforme koje ova vlast nije imala ni volje niti kapacitete da ostvari. Čak ni da započne.

Ne znam šta znači biti "stručnjak za ugovore"?

Definiši mi to zvanje? Šta si hteo time da me pitaš?
Pravnik ili ekonomista koji bi lepo obrazložio šta je nekom aktu nezakonito.
Mogla si da kažeš kako si videla fotografiju NLO-a pa sam tvrdio kako je to dokaz da postoje.
Vidim i ja da je Đilas bogat, ali ne mogu da dokažemo da je nešto ukrao pa i ne pokušavam.

Pravnik ili ekonomista koji bi lepo obrazložio šta je nekom aktu nezakonito.
Mogla si da kažeš kako si videla fotografiju NLO-a pa sam tvrdio kako je to dokaz da postoje.
Vidim i ja da je Đilas bogat, ali ne mogu da dokažemo da je nešto ukrao pa i ne pokušavam.
jel vidis?
sis e napregao ono bas kao kad te stisne tvrda stolica :hahaha:

Back