ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Śteta śto ne čuješ sve informacije...Ja uvek saslušam obe strane...
Možda zbog nedostatka bitnijih informacija imaš izgradjen ovakav stav zbog manje bitnih ili irelevantnih
(daleko bilo da je zbog malo para iz Madjarske)

Ja ne slušam ništa osim zdravog razuma, Ne vodim se subjektivnim osećajima nego racionalnim činjenicama :)
A zdrav razum mi kaže da je kriminalcima mesto u zatvoru.
Onaj ko ih pušta da se slobodno kreću, a dužan je da ih procesuira, jeste saučesnik i snosi još veću krivicu jer dozvoljava da ugrozi sve nas.
Dakle, ti opravdavaš sve kriminalno što čini sadašnja vlast zato što je isto radila i prethodna, i pri tome još opravdavaš sadašnju što prethodnu nije strpala u zatvor iako pouzdano zna da su svi oni lopovi i kriminalci?

I čija je u tom tvom čudnom sistemu vrednosti veća odgovornosti i krivica? :)

Seljačina iz duboke države (Čačak)
Српски народ је лењ. Није глуп али је лењ. Стално кука и чека. Да падне са неба ваљда нешто или шта. Е па нема више тога. Сви би да буду филозофи, људи имају и занат ето тржишта. Има и деца да раде! Увешћемо дуално образовање ко у Швајцарској па ће и они са 16 година да раде и да уче и да корак по корак улазе на окрутно светско тржиште“ рекао је мандатар Вучић“.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ne slušam ništa osim zdravog razuma, Ne vodim se subjektivnim osećajima nego racionalnim činjenicama :)
A zdrav razum mi kaže da je kriminalcima mesto u zatvoru.
Onaj ko ih pušta da se slobodno kreću, a dužan je da ih procesuira, jeste saučesnik i snosi još veću krivicu jer dozvoljava da ugrozi sve nas.
Dakle, ti opravdavaš sve kriminalno što čini sadašnja vlast zato što je isto radila i prethodna, i pri tome još opravdavaš sadašnju što prethodnu nije strpala u zatvor iako pouzdano zna da su svi oni lopovi i kriminalci?

I čija je u tom tvom čudnom sistemu vrednosti veća odgovornosti i krivica? :)

Ma vi ste Nasto naša Uspavana Lepotica :heart:
Prespavali ste 2000-2012, e sad dal ste se probudili zbog lepog princa ili zbog pišanja ostaje da polemišemo :lol:
Prespavali ste dobru partijicu a baš tad se Srbija raskrčmila, pa se zato toga ne sećate :D

Ma vi ste Nasto naša Uspavana Lepotica :heart:
Prespavali ste 2000-2012, e sad dal ste se probudili zbog lepog princa ili zbog pišanja ostaje da polemišemo :lol:
Prespavali ste dobru partijicu a baš tad se Srbija raskrčmila, pa se zato toga ne sećate :D

Ne, nisam, ja sam za to da svi koji su nešto krivi odgovaraju pred zakonom.
Ne znam zašto to tebi lično ne odgovara?

Taj zvuk,taj ritam...podseća te na nešto.
Ту си у праву...
Подсећа ме на то да један део мојих сународника не може 30 година да схвати и препозна нешто тако просто као што је издаја, интерес, потреба и принцип.
Мислим да су то последице пропуста из доба Брозославије, кој је произвела ту црвену буржоазију, листом наклоњену западу.
Тај само на изглед- парадокс, проучаваће се дуго и помно, кад све ово зло прође, а неки паметни људи изборе простор да о томе могу слободно да говоре.
Данас таквог простора нема; сви се панично плаше истине, која би ту могла да се препозна, као и разлози- зашто је се толико плаше.
Ја то доба чекам; :lol: у међувремену, посматрам све ово око мене са све већом забављеношћу, јер ми је све лакше да препознам манир, ниво и мотиве дискутаната на овим темама.
Одох, имам посла.

Ne, nisam, ja sam za to da svi koji su nešto krivi odgovaraju pred zakonom.
Ne znam zašto to tebi lično ne odgovara?
Kako može da se odgovara kad DS napravio pičvajz sa sudstvom?
Prvenstveno da najureni iz otetih firmi ne dobiju odśtetu.

Ту си у праву...
Подсећа ме на то да један део мојих сународника не може 30 година да схвати и препозна нешто тако просто као што је издаја, интерес, потреба и принцип.
Мислим да су то последице пропуста из доба Брозославије, кој је произвела ту црвену буржоазију, листом наклоњену западу.
Тај само на изглед- парадокс, проучаваће се дуго и помно, кад све ово зло прође, а неки паметни људи изборе простор да о томе могу слободно да говоре.
Данас таквог простора нема; сви се панично плаше истине, која би ту могла да се препозна, као и разлози- зашто је се толико плаше.
Ја то доба чекам; :lol: у међувремену, посматрам све ово око мене са све већом забављеношћу, јер ми је све лакше да препознам манир, ниво и мотиве дискутаната на овим темама.
Одох, имам посла.

Slažeš li se ti sa mnom, da svi koji su za nešto krivi ili su nešto nelegalno stekli koristeći povlašćene položaje i pozicije u ovoj državi kroz privatne biznise, treba da odgovaraju pred zakonom? :)
Jel te na to podseća? Na postojanje zakona?

Smatraš li to dovoljno kvalitetnim manirom i motivom diskutanata na ovoj temi?

Ili veruješ da se to nikada neće destiti pa i dalje posmatraš sve oko sebe sa sve većom zabavljenošću? :)

Objavljeni su dokumenti javno, ne znam šta ti pratiš od medija.
Isto kao što su javno objavljeni za Stfanovićevog tatu i Krušik.
Uvek postoje dokazi, ali je problem što ne reaguje tužilaštvo ( još uvek, ali hoće jer ništa o ovoga neće zastareti ), kao što ni policija ne reaguje kada su u pitaju ove navijačke grupe koje noću vršljaju po zgradama ugrožavaju imovinu i živote ljudi. Ne znam čime si tačno iznenadjen?
Ko to kaže da sam učim iznenađen.
Dokazi kojim ti veruješ su dokazi neke političke grupacije što obično i nisu dokazi.
Koji je to zakon prekršen?
Isto kao i za Đilasa.
Dok je bio na vlasti donošeni su zakoni kako bi se on i pajtaši obogatili po zakonu.
Zato mu sad ne može niko ništa.

ок слажем се али у конкрертном случају која је разлика између Ђиласа и Вучића...
Razlika je ko duppe i oko, samo kad ti to neko dobro pojasni.
Eto onaj recimo nije bio ni pet dana na vlasti kad je uveo da moraju da se uvoze euro3 vozila. To su tad bila jako mlada auta. A u principu norme između euro2 i euro3 i nisu bile neke drastične, al cena jeste. I zato je to Đilasu odgovaralo. I ja sam se još tad pitao koja ovo budala napravi. Svi koji su mogli da kupe auto za nekih 3000€ su automantski otišli na 10000€. Al to je Đilasu odgovaralo da se ljudi što više zaduže, da njemu banke plate dobre reklame. I plus i ono što se u tom slučaju više novih auta prodavalo. Njega nije zanimalo što je toliko više novca iz zemlje izlazilo po jedinici. I da nam je još uvek Đilas, sad bi uveliko imali i euro6.
Dok evo Vučić vodi računa i o sirotinji i neće lako ni euro3 da ukine. I plus što tako mnogo manje para izlazi iz zemlje. I plus što ti imaš auta euro3 koja su bolja i od euro5...
I naravno ima masa primera gde su oni duppe i oko.

Nastia je Djilasov tajkun :rotf:

Drzi Krstaricu sa koje proteruje cestite napredne botove.

Pa i ti si sumnjiv - Titov pionir za slobodno tržiśte i ništa ispod Gilette standarda? :D
Baš bi mogao jednu recenziju tamo da odradim, jedino fusion 5 smako četničku bradu bez trunke iritacije :D

ako, navijam za tebe...a lepo sam ti govorila: ajde proki vamo, našla bih ti neku šljaku, do sad bi bio ispunjen čoek, domaćin...a ti nikako da stisneš moodiće...e sad se akaj sa napdnjacima tamo... :D
al si se ti i oni tamo gde si, usrecili sa tobom. misle - samo jedna turkinja vise.

Ko to kaže da sam učim iznenađen.
Dokazi kojim ti veruješ su dokazi neke političke grupacije što obično i nisu dokazi.
Koji je to zakon prekršen?
Isto kao i za Đilasa.
Dok je bio na vlasti donošeni su zakoni kako bi se on i pajtaši obogatili po zakonu.
Zato mu sad ne može niko ništa.

Šta pričaš ti pobogu?

Dokaz je dokaz, ne može biti moj ili tvoj?
Ugovor je ugovor, samo je pitanje ko do njega može da dodje i na koji način.

Neko je očigledno imao mogućnost da dodje do tih dokaza, evidentno je da vlast koliko god da misli da čvrsto drži sve u svojim rukama, ima u svojim redovima mnogo onih koji ne žele da stavljaju zbog nje glavu u torbu, niti da sutra odgovaraju kao njeni saučesnici.

Zato i dospevaju dokazi u javnost, jer ljudi ne žele sutra da odgovaraju kao njihovi saučesnici.

Back