ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Ja mislim da su tebe ove šerpe najviše uznemirile.Znaš ti,kao i ja,da iza njih ne stoje velike brojke....Ali te opet nerviraju.Taj zvuk,taj ritam...podseća te na nešto.Na gašenje Jugoalata,dolazak tranzicije,gubitak svinjske polutke preko sindikata,gašenje socijalizma i tebe kao bebe u naručju istog.Zvuk šerpe te podseća na momenat kada si se suočio sa odrastanjem i činjenicom da ćeš morati da vodiš računa o sebi onim kapacitetima koje imaš i da država neće duradi ništa po tom pitanju :mrgreen:

Joj bože, koji si ti kralj. :rotf:

Ja ne iznosim nagadjanja nego činjenice, inače baratam samo ciframa.

Za Dr.Kisić je već objavljeno, nije juče bila ni na KZŠ zbog toga, da bi izbegla pitanja novinara.
Objavljeno?
Ko je objavio?
Neki kredibilan novinar?
Kredibilno je tužilaštvo pa sud.
Zašto taj kredibilno izvor nije podneo krivičnu prijavu?

Da mi imamo državu i službu, prvo što bi trebalo uraditi bilo bi da se sasluša bivši tužilac Miljko Radosavljević da kaže ko mu je naredio da ide da sasluša Ratka Kneževića u Zagreb i šta mu je to rekao što neće da otkrije deset godina

Iznosite ozbiljne optužbe, možete biti ozbiljno optuženi za klevetu?
– Odlično, jedva čekam da me Ratko Knežević tuži.
U redu ako jedva čekate, nastavite…
– Posle pada vlasti u Srbiji, Knežević dobija zadatak od Amera i postaje njihov glavni informator, glavni za sve. Znači, on je bio glavni za analize političke, ekonomske, vojne, policijske, oslanjali su se dosta na njega. Tu već sarađuje s Draganom Đilasom. To potvrđuje i bivši ambasador Amerike u Beogradu Vilijam Montgomeri. On u svojim izveštajima kaže da su sve informacije koje je njima Ratko davao u Zagrebu bile tačne. Onda izmišlja aferu Pukanić, izmišlja aferu s cigaretama. Sve što je Pukanić rekao u papirima iz suda u Briju jasno se vidi. Jasno se vidi da je sve što je Pukanić pričao, kako je sam rekao, čuo od Ratka Kneževića. Danas, posle malo manje od dve decenije, vidimo da je sve to u stvari bio pritisak na Mila Đukanovića da privede Crnu Goru Evropi i NATO-u, to ništa drugo nije bilo. Jer NATO ide na to da gospodari celom jadranskom obalom i s jedne i s druge strane.
Ima li Knežević hrvatsko državljanstvo?
– On posle ’99. dobija hrvatsko državljanstvo. Nikada nije dobio britansko. Drže ga van zato što je operativac na terenu. Dobija punu zaštitu, lično mu je Tuđman dao pasoš, odnosno njegov sin Miroslav. Zato je učestvovao u satanizaciji Srbije i pokojnog premijera Zorana Đinđića, nije učestvovao u njegovom ubistvu, ali jeste u njegovoj u satanizaciji preko duvanske afere jer mu nikako nije odgovaralo, ni njemu ni Amerikancima, da Đinđić bude dobar s Canetom Subotićem.
Zašto je Cane trn u oku Ratku?
– Pa zbog druženja sa Đinđićem i Milom. Nije mu sigurno trn u oku što je prodao američke i britanske cigarete. Proizvodi sa Amerikancima direktno, direktno s njima proizvodi, kao i aferu. Njima odgovara Đinđić, odgovara im i Milo Đukanović, ali im ne odgovara Stanko Subotić. Ne odgovara im njegovo druženje s njima dvojicom. Kao što danas mnogima ne odgovara kad je neko dobar s Vučićem. Identična priča. E to je problem. Međutim, Đinđić je poznavao Zapad, on je tamo školovan, i on je njima jednostavno rekao za Caneta da je iks puta koristio njegov avion, i odmah je to zabeleženo negde. On je tim avionom odlazio na Zapad. Nije odlazio u Indiju, pa i da je odlazio tamo, to bi bilo zabeleženo na evropskim ekranima. Đinđić im kaže da taj čovek nije procesuiran, nije ni osuđivan, a to što ima neki izveštaj o nekome ne znači da je kriminalac dok ne bude sudskog epiloga o tome. Ali Ratko proizvodi duvansku aferu i za to koristi Pukanića. U stvari Italijane tu ne zanima Crna Gora, kao ni Amerikance, oni to koriste samo da bi upravljali političkim procesima koji njima odgovaraju u Crnoj Gori i Srbiji. Kad je ubijen Đinđić, Tadić stiže na vlast.

Nikada nisam ubio čoveka za pare

Šta je onda zasmetalo Zapadu?
– Onda im smeta vojska Srbije i Crne Gore, nju je trebalo razbiti, i Ratka uključuju u atentat na dvojicu vojnika. Kakvi klinci, kakav Ćuoićev sin, Ratko Mladić, kakve gluposti.
Govorite za ubistvo gardista u Topčideru?
– Da. Ratko organizuje i plaća ljude, u njega imaju poverenja posle atentata, posle 1999, kada je uspostavio lokatore, a te lokatore je postavljao njegov najodaniji čovek Milanče zvani Džoni. On je ubijen aprila 2001. ispred „Pinka”, kod one samoposluge. U kući su našli značku crnogorskog DB-a, a nije teško zaključiti ko je naredio to ubistvo. Kneževiću, crni sine…
On je bio blizak s Ratkom?
– Najbliži. On postavlja lokatore, on sve radi, on je bio prvi oficir Ratka Kneževića, koga ovaj sklanja.
Da se vratimo na ubistvo vojnika u Topčideru.
– Kad su vojnici stradali, 2004. godine, posle toga se rastura vojska. Ove moje informacije najbolje može da potvrdi Svetozar Marović, koji je tu bio. Tu je i Maraš, koji je bio ministar vojni. Znači, da bi se rasturila zajednica Srbije i Crne Gore, trebalo je prvo razbiti vojsku. To je to, to je sve rađeno tako. Onda Ratko malo miruje i dolazi atentat na Pukanića 2008. godine. Oni su imali sve već gotovo, koga da optuže, da iznesu da su naručioci i organizatori iz Srbije, a izvršioci su Hrvati. Ili, ako nisu, neka kaže Joca Amsterdam ko je. Znači, on je svedočio pet i po sati na sudu u Zagrebu i trudio se da uveri sud da je on Pukanićev prijatelj. Međutim, iz telefonskih listinga i telefonskih poruka jasno se vidi da se oni mesecima nisu čuli i videli, on i Pukanić. Onda dolazi ta 2009. godina, kad Ratko Knežević preko Dragana Đilasa postavlja šefa beogradske policije Darka Senića, svog rođaka, tako da ima i tu uvid u sve.
Kome je Senić rođak?

Ne znaš ti gde su,koliko i kako,oni sve ušli i da li su ušli uopšte.Pišeš nešto što je nepotkrepljeno dokazima.Jedini izvor su ti palamuđenja lokalnih političara-koji su pajaci i patuljci u očima sveta i njihovih medija.Peviše si dozvolila da ti oni kreiraju mišljenje.Brojke,argumenti,dokazi.To je nešto čime odrasla osoba barata

Ne treba niko da mi palamudi , vidim

Da je pre 10 godina i jedan naš političar povukao neke poteze kao ovaj zaboravili bi smo za 7 dana da je ikada imao funkciju

Opet kažem nije to zasluga ovoga na vlasti , već promene odnosa snaga ...

kad bih bila krezava naprdnjakinja možda bi to i bilo tako...a ovako, ostaje ti da se tešiš... :D
I ti šetaš pudl sa frau Merkel. Joj što volem bogataše sa Krste. Vole ih i Nemci, da ti pravo rečem, kad vide tako zmazanu, odmah joj daju direktorsko mesto. Direktorka svih metli.

Da, ali Žeks nije hteo da bude i menadžer televizije i menadžer gradske kase i menadžer offshor kompanija...
djilas.jpg

Čovek koji je izjavio, da je prvi ozbiljan novac zaradio pranjem prozora u Londonu, čija kompanija za pravljenje bižuterije MD International iz Praga, je u 2004. godini imala prihod od svega 21.000 evra, a navodno je izvor njegovog bogatstva koje je uneo u Srbiju iz pečalbe, je danas glavni kreator srpskog medijskog mraka.

Ko to štiti ovaj OLOŠ da ne ide u ZATVOR???
KO NJEGA BRANI U SRBIJI???

Dobija li Ratko tad medijski prostor u Srbiji?
– Kako da ne, u svim medijima u Srbiji, u NIN-u, u “Novostima”, u “Politici”, gde god hoće Ratko je mogao da priđe, da kaže šta god hoće, da su naručioci u Zagrebu, da su Cane i Milo to izveli preko Joce Amsterdama, što nema veze sa životom, niti bih ja to ikada uradio. Nikada nikog nisam ubio za novac, znači ne bih ubio ni Pukanića. Ja sam u njegovom “Nacionalu” bio na periferiji bilo kakvog interesovanja… Kasnije Ratko prelazi na “Kurir”, posle hapšenja vlasnika Radisava Rodića, Đilas ga upoznaje sa Rajinim sinom Acom Rodićem, koji mu neiscrpno daje kontakte, i to do dana današnjeg, gde ga uvodi u medijski biznis. Mali Aca, prosto ti ga bude žao, on je u rukama Ratka. A kasnije taj isti Ratko učestvuje u prodaji Đilasove firme Bugarinu.

Danas, posle malo manje od dve decenije, vidimo da su sve afere koje je izmislio Ratko Knežević u stvari bile pritisak na Mila Đukanovića da privede Crnu Goru Evropi i NATO-u

“Direct Media”?
– Da, da.
Znači po vama je Ratko Knežević i dalje u “Direct Mediji” zajedno sa Đilasom?
– Naravno.
A da li je Vučić predmet Ratkovog interesovanja?
– Njegova je zadnja akcija bila, to sam i rekao u “Srpskom Telegrafu”, da Ratko stoji iza priprema atentata na Vučića. Normalno sa Đilasom. Ja tvrdim, ne treba se plašiti nijedne tajne službe, nijedna evropska služba nema svog atentatora. Njih niko ne poseduje, i vreme toga je prošlo. Nema MI6 svoga Džemsa Bonda, znači ni naša, ni niko to nema, ne postoji radnik službe koji je ubica. Za likvidacije se koriste kriminalci. Jedini koji to imaju, to je ilegalna, paradržavna služba sa Kosova, koju kontroliše Hašim Tači. I niko drugi. Turska ima i dalje radnike, ima svoje ljude koji mogu da odu i da ubiju čoveka gde god država naredi.
A što bi Ratko naručio Vučićevo ubistvo?
– Pa ne naručuje Ratko. Njemu ne smetaju ni vojnici, ne smeta njemu ni NATO. Ratko mrzi Srbiju iz dna duše. E šta je tu bitno, uvek su izvršioci na kraju kriminalci. Niko ne spori to. Znači za sve službe kada hoće da ubiju nekoga, u ovom slučaju, Ratko JE ČOVEK koji stoji između službe i kriminalaca. Jer Ratko nema gde. On voli Crnu Goru na način na koji je on voli, da bude članica EU i NATO, i on bi da bude njen predsednik. I on poseduje te određene sposobnosti, jer ne bi bio među tim ljudima dve decenije da ih ne poseduje. On govori jezike, ima manire, on je kao izmišljen za taj posao, za političko podzemlje na Balkanu, za paraobaveštajni rad, Ratko je visoki oficir. Daleko od toga da je Ratko službenik trećerazrednih obaveštajaca, kako kaže Đukanović. Ratko je pod strogom kontrolom NATO. On je samo sklonjen u Zagreb, tu je dobio šalter, što bi se reklo.

Zato śto je žuto govn.o koje je zbog para tukao bivśu suprugu posle razvoda i njenog oca :D

Ne znam za to iskreno, znam da se priča za Vučića, ozbiljno. :D

Zeznuto je kada muškarac ima komplekse od malena, pa mu vlast udari u glavu, a on već labilna ličnost...svaki stres je mogućnost da prsne s mozgom.

Svuda trebaju. Niko vlast ne predaje bez borbe niti se osvaja lupanjem u mraku.
Uostalom, Srbija je to videla.

U slobodnim državama se lepo izadje na izbore, nisi čuo za to?
VLAST se ne osvaja jer PRIPADA NARODU.
Vršioci vlasti su SLUGE NARODA.

Ja mislim da su tebe ove šerpe najviše uznemirile.Znaš ti,kao i ja,da iza njih ne stoje velike brojke....Ali te opet nerviraju.Taj zvuk,taj ritam...podseća te na nešto.Na gašenje Jugoalata,dolazak tranzicije,gubitak svinjske polutke preko sindikata,gašenje socijalizma i tebe kao bebe u naručju istog.Zvuk šerpe te podseća na momenat kada si se suočio sa odrastanjem i činjenicom da ćeš morati da vodiš računa o sebi onim kapacitetima koje imaš i da država neće duradi ništa po tom pitanju :mrgreen:

Kakve brojke ... kod mene u kraju od 200 stanova lupa njih 10 ostalo je puštanje 2-3 snimka buke

Čak mi tih 10-tak bude i simpatično kada krenu sami i ostanu kada se isključe zvučnici

Treba li reći da sam do sada samo jednom videla jednog lika kako lupa .

Ne znam za to iskreno, znam da se priča za Vučića, ozbiljno. :D

Zeznuto je kada muškarac ima komplekse od malena, pa mu vlast udari u glavu, a on već labilna ličnost...svaki stres je mogućnost da prsne s mozgom.
Śteta śto ne čuješ sve informacije...Ja uvek saslušam obe strane...
Možda zbog nedostatka bitnijih informacija imaš izgradjen ovakav stav zbog manje bitnih ili irelevantnih
(daleko bilo da je zbog malo para iz Madjarske)

Objavljeno?
Ko je objavio?
Neki kredibilan novinar?
Kredibilno je tužilaštvo pa sud.
Zašto taj kredibilno izvor nije podneo krivičnu prijavu?

Objavljeni su dokumenti javno, ne znam šta ti pratiš od medija.
Isto kao što su javno objavljeni za Stfanovićevog tatu i Krušik.
Uvek postoje dokazi, ali je problem što ne reaguje tužilaštvo ( još uvek, ali hoće jer ništa o ovoga neće zastareti ), kao što ni policija ne reaguje kada su u pitaju ove navijačke grupe koje noću vršljaju po zgradama ugrožavaju imovinu i živote ljudi. Ne znam čime si tačno iznenadjen?

pobrkao si me sa nekim, ja čak nisam ni njen simpatizer, niti njene stranke...

U Srbiji često ne znaš koga podržavaš zaista .
Ovde je marketing ideja najrazvijeniji

Uvijem u patriotizam priču koja veze sa ptriotizmom nema i evo me na tržištu ... pa koga upecam upecam - to je model

Back