ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Da budem otvorena ja sam se nakačila na nju kada sam videla da služi za kreiranje realnosti koja baš i ne odgovara situaciji oko mene
:ok:
Зато су "лупачи у лимене добоше" толико и бесни; :lol: разиебасмо им облачић...
Цела ова фрка са тим шерпарењем је њихов, мени забавни покушај- да прикажу како их има више него што их реално има, као и у оном циркусу "1 од 5 милиона", којим су покушавали, месецима, да привуку сваког, ко је нечим незадовољан данас, макар то били и чукљеви:mrgreen: и да га увуку у своју колону (по мени, број 5 се намеће, али, добро, сад...).
Отуд и оволики бес на нас, који ту бројност оспоравамо; нису они, сироти навикли да им се ико супротставља;:lol: ево, чак и на форуму- побесне, вређају, кажњавају; јер, да се не лажемо- већина оних који све ово уређују су из "жутог сектора"...

Hajde,recimo da ideološki pripadamo istom taboru.Nama već godinama niko ništa ne nudi.Da bi smo izbili na površinu,odgovara nam svako ovo drmanje kaveza i buđenje iz učmalosti.Posmatraj ovo sa te strane :mrgreen:
Zašto da ti neko nešto nudi kad imaš dve ruke i noge. Nigde se ništa ne nudi. Ovo je kapitalizam i globalizam. Široko ti polje. Samo je Milko Đurovski šmekerski čekao šanse. Danas se trči.

Boldovano,ali i sve ostalo što pišeš, je opet nešto iz tvoje glave nepotkrepljeno dokazima.Moraćeš da radiš na tome.Da se boriš sa tim.To je pošast koja te može ugroziti na privatnom i poslovnom planu.Zreli i odrasli ljudi barataju podacima,brojkama,argumentima,a ne subjektivnim osećajima,ličnim očekivanjima,maštanjima,nadanju i "čitanju između redova".Svi mi čitamo između redova,ali neki baš i nisu dobri čitači jer nisu objektivni

Suviše su oni ušli kod nas da ga ne mogu kontrolisati do narednih izbora ...to ti je činjenica

EU nam samo , kao i do sada , radi medveđe usluge .

Koliko se sećam, Žeks?
Jul je kul?

Pa ste vi brže, jače, bolje dokazali da možete još više da je degradirate, a bogami i ženite, pa im još dodelili i nacionalne frekvencije? :)

Da, ali Žeks nije hteo da bude i menadžer televizije i menadžer gradske kase i menadžer offshor kompanija...
djilas.jpg

Čovek koji je izjavio, da je prvi ozbiljan novac zaradio pranjem prozora u Londonu, čija kompanija za pravljenje bižuterije MD International iz Praga, je u 2004. godini imala prihod od svega 21.000 evra, a navodno je izvor njegovog bogatstva koje je uneo u Srbiju iz pečalbe, je danas glavni kreator srpskog medijskog mraka.

A kako ti misliš da se respiratorni sada nabavljaju.
Raspiše tender pa čekaš?
Ti mora da si skrenula. Ne bi došao nijedan.

Mišo molim te stavi avatar da mogu da te razlikujem od ostalih.

Tenderska nabavka nije jedina vrsta nabavke koja postoji.
Uostalom mi nismo u ratu, vadredno stanje zbog pandemije ne znači da su suspendovani zakoni?

Osim za one koji pale baklje naravno, jer oni imaju specijalne dozvole za izlaske i poslove od nacionalne važnosti, iako nikome nije jasno koji su to poslovi, zašto su im dodeljene, i zbog čega nisu u zatvoru zbog kršenja policijskog časa?

Da, ali Žeks nije hteo da bude i menadžer televizije i menadžer gradske kase i menadžer offshor kompanija...
djilas.jpg

Čovek koji je izjavio, da je prvi ozbiljan novac zaradio pranjem prozora u Londonu, čija kompanija za pravljenje bižuterije MD International iz Praga, je u 2004. godini imala prihod od svega 21.000 evra, a navodno je izvor njegovog bogatstva koje je uneo u Srbiju iz pečalbe, je danas glavni kreator srpskog medijskog mraka.

Zašto nije u zatvoru?

Mišo molim te stavi avatar da mogu da te razlikujem od ostalih.

Tenderska nabavka nije jedina vrsta nabavke koja postoji.
Uostalom mi nismo u ratu, vadredno stanje zbog pandemije ne znači da su suspendovani zakoni?

Osim za one koji pale baklje naravno, jer oni imaju specijalne dozvole za izlaske i poslove od nacionalne važnosti, iako nikome nije jasno koji su to poslovi, zašto su im dodeljene, i zbog čega nisu u zatvoru zbog kršenja policijskog časa?
Pa možda i nisi informisana da na na tržištu vlada bezakonje i otimačina. Čak i članice EU jedna drugoj otimaju robu i optužuju se. Američke države jedna drugoj otimaju.
Sreća je da nam nije zatrebalo sve što je nabavljeno pa nismo došli do toga da isključimo babu da bi uključili dedu i da gledamo one jezive slike iz Italije i Španije gde sede u hodniku na kolicima i sami sebi drže one balone sa ne znam čime.

Bilo je to zlatno doba demokratskog zidanja i nelegalnog nadzidjivanja.
Prikazivali zgradu na Konjarniku koja nije dala Djindjićevom neimaru da ih nadzidjuju.
Počeo Dnevnik2 i na njemu kažu:"stanari složno dežuraju i uspešno odbranili zgradu"
Zavrśi se Dnevnik2 Djindja poslao specijalce sa bajonetima...
Uuuu kako se Beograd izgradjivao...
Dokumentacija uvek išla naknadno da bi se uklavirile sve izmene i višak spratova bez proračuna statike

Ne razumem tvoje pisanje kojim skačeš u stomak sadašnjoj vlasti.

Znači postoje jasni dokazi da je neko vršio zlupotrebe, kršio sve moguće zakone ali je i dalje na slobodi, pri tome još i na političkoj sceni uz mogućnost da udje u državne strukture i osvoji vlast, a naše sudstvo i tužilaštvo tim povodom nisu uradili ništa?

Jel to želiš da nam poručiš da imamo nesposobni pravosudni sistem?

Suviše su oni ušli kod nas da ga ne mogu kontrolisati do narednih izbora ...to ti je činjenica

EU nam samo , kao i do sada , radi medveđe usluge .
Ne znaš ti gde su,koliko i kako,oni sve ušli i da li su ušli uopšte.Pišeš nešto što je nepotkrepljeno dokazima.Jedini izvor su ti palamuđenja lokalnih političara-koji su pajaci i patuljci u očima sveta i njihovih medija.Peviše si dozvolila da ti oni kreiraju mišljenje.Brojke,argumenti,dokazi.To je nešto čime odrasla osoba barata

Ako su muda, šake biti prazne neće :D
ako, navijam za tebe...a lepo sam ti govorila: ajde proki vamo, našla bih ti neku šljaku, do sad bi bio ispunjen čoek, domaćin...a ti nikako da stisneš moodiće...e sad se akaj sa napdnjacima tamo... :D

Pa možda i nisi informisana da na na tržištu vlada bezakonje i otimačina. Čak i članice EU jedna drugoj otimaju robu i optužuju se. Američke države jedna drugoj otimaju.
Sreća je da nam nije zatrebalo sve što je nabavljeno pa nismo došli do toga da isključimo babu da bi uključili dedu i da gledamo one jezive slike iz Italije i Španije gde sede u hodniku na kolicima i sami sebi drže one balone sa ne znam čime.

U strahu su velike oči i lako je ljudima podvaliti svaku priču kada su u strahu za život.
Kada dodje do smene vlasti sve će se znati, isto kao i odakle se i kako stvorila Dr.Kisić sa sve bratom i njegovom kompanijom.

Željko Mitrović može na svojoj televiziji da iznosi mišljenje o bilo kojoj političkoj opciji i da zbog toga profitira/snosi odgovornost
Jer - TO JE NJEGOVA TV KUĆA

DJILAS JE PROTIVZAKONITO NAJURIO CEO STUDIO B DA BI SA NJEGA IZIGRAVAO HODŽU O TROŠKU BEOGRADJANA BEZ ODGOVORNOSTI

TO NI U AMERICI NEOLIBERALNOJ NEMA?!

a baš bio pametan Tramp...
Sekirali se neki sa Krste śto koristi twitter umesto usluga neoliberalnih TV stanica koje nekako malo čudno prenesu śta je Tramp rekao
I ne da su se sekirali nego se bre i nervirali i psovali forumaśe neistomišljenike koji se slažu sa Trampovim načinom objave mišljenja

Hillary_Clinton_Dancing.gif

(śta ga dupeuvlakača parazitskih)

U strahu su velike oči i lako je ljudima podvaliti svaku priču kada su u strahu za život.
Kada dodje do smene vlasti sve će se znati, isto kao i odakle se i kako stvorila Dr.Kisić sa sve bratom i njegovom kompanijom.
Pa nemoj onda nagađanje iznositi kao dokazane tvrdnje.
Isto kao što nemaš ni dokaze za dr Kisić i neke kompanije.

ako, navijam za tebe...a lepo sam ti govorila: ajde proki vamo, našla bih ti neku šljaku, do sad bi bio ispunjen čoek, domaćin...a ti nikako da stisneš moodiće...e sad se akaj sa napdnjacima tamo... :D
Od metle u Srbiji do potviša u Nemaćku.

:ok:
Зато су "лупачи у лимене добоше" толико и бесни; :lol: разиебасмо им облачић...
Цела ова фрка са тим шерпарењем је њихов, мени забавни покушај- да прикажу како их има више него што их реално има, као и у оном циркусу "1 од 5 милиона", којим су покушавали, месецима, да привуку сваког, ко је нечим незадовољан данас, макар то били и чукљеви:mrgreen: и да га увуку у своју колону (по мени, број 5 се намеће, али, добро, сад...).
Отуд и оволики бес на нас, који ту бројност оспоравамо; нису они, сироти навикли да им се ико супротставља;:lol: ево, чак и на форуму- побесне, вређају, кажњавају; јер, да се не лажемо- већина оних који све ово уређују су из "жутог сектора"...
Ja mislim da su tebe ove šerpe najviše uznemirile.Znaš ti,kao i ja,da iza njih ne stoje velike brojke....Ali te opet nerviraju.Taj zvuk,taj ritam...podseća te na nešto.Na gašenje Jugoalata,dolazak tranzicije,gubitak svinjske polutke preko sindikata,gašenje socijalizma i tebe kao bebe u naručju istog.Zvuk šerpe te podseća na momenat kada si se suočio sa odrastanjem i činjenicom da ćeš morati da vodiš računa o sebi onim kapacitetima koje imaš i da država neće duradi ništa po tom pitanju :mrgreen:

Tada je Veliki Brat najavljivan kao naše konačno ukljičivanje u normalan svet ... kako smo dostigli civilizacijski nivo i samo još malo pa smo u EU ...

Onaj neki debeli masni lik postao je nacionalni heroj , koji je sa njive došao u kuću ... kasnije se ispostavilo da smo od jednog potencijalnog paora napravili zgubidana i propaliteta ...
Масни лик није био потенцијални паор, само су му убрзали развој, тј дали шансу да се покаже јавно.

Pa nemoj onda nagađanje iznositi kao dokazane tvrdnje.
Isto kao što nemaš ni dokaze za dr Kisić i neke kompanije.

Ja ne iznosim nagadjanja nego činjenice, inače baratam samo ciframa.

Za Dr.Kisić je već objavljeno, nije juče bila ni na KZŠ zbog toga, da bi izbegla pitanja novinara.

Ja mislim da su tebe ove šerpe najviše uznemirile.Znaš ti,kao i ja,da iza njih ne stoje velike brojke....Ali te opet nerviraju.Taj zvuk,taj ritam...podseća te na nešto.Na gašenje Jugoalata,dolazak tranzicije,gubitak svinjske polutke preko sindikata,gašenje socijalizma i tebe kao bebe u naručju istog.Zvuk šerpe te podseća na momenat kada si se suočio sa odrastanjem i činjenicom da ćeš morati da vodiš računa o sebi onim kapacitetima koje imaš i da država neće duradi ništa po tom pitanju :mrgreen:
Mene zvuk šerpe asocira na osobe koje nemaju mooda.
I šta ti to znači kad u soliteru lupaju jedan ili dva na zamračenom balkonu

Back