ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Mozda nije tema, ...ali ipak jeste,
ko je ono proglasio Mitrovica ludakom, pa serpari, evo nesto sa stranih linkova, potrazite engleski ili kakav god hocete,
al cinjenica jeste, da se u medicini vrsi ozoniranje krvi ,
ocigledno i u Nemackoj, cija medicina je najbolja

Ungefähr 2.640 Ergebnisse (0,39 Sekunden)

Anzeigen

1. Dialysezentrum in München | Wir sorgen für Ihre Gesundheit‎
    Anzeige·www.nephrocare-muenchen.de/‎

1. 089 70971694
    Ambulante Ultraschall- und Röntgendiagnostik, Dialyse, tägliche Sprechstunde. Fachklinik für Innere Medizin, stets aktuelle Technologie, Lehrkrankenhaus der LMU. Nierenersatztherapie. Blutwäsche. Zweitmeinung. Nierenpunktion. Nierensonographie.

Suchergebnisse
Webergebnisse

Ozontherapie – Blutwäsche – Eigenblutbehandlung ...
naturheilpraxis-karlsruhe.de › ozontherapie-blutwaesch...

Wie funktioniert Ozon Blutwäsche? Durch den dreiwertigen Sauerstoff (O3) der dem entnommenen Blut zugeführt wird, lässt sich die Flies-Eigenschaft des Blutes ...

Ozontherapie – Wikipedia
de.wikipedia.org › wiki › Ozontherapie

Bei einer Form der Eigenblutbehandlung werden dem Patienten 60 bis 200 ml Blut aus der Vene entnommen, mit einem Ozon-Sauerstoffgemisch versetzt und ...
Alternativmedizin · ‎Anwendungen · ‎Kontraindikationen und ... · ‎Zahnmedizin

Ozon- Sauerstoff- Therapie (grosse Eigenblutbehandlung)
www.beckdoc.de › ozon-sauerstoff-therapie-grosse-eig...

Ich habe nun sehr oft von der Ozontherapie gehört. Die Blutwäsche mit Ozon scheint demnach zu einer Veränderung der roten Blutkörperchen zu führen, sodass ...

Ozontherapie – Wichtige Infos zu Kosten, Nebenwirkungen ...
cara.care › behandlung › alternativ › ozontherapie

kleine Eigenblutbehandlung; rektale Ozon-Insufflation. In der Regel wird dem Patienten 50 bis 100 Milliliter Blut entnommen und dieses mit dem Ozon ...

Nutzer fragen auch

Für was ist eine Ozontherapie?

Wie funktioniert eine Ozontherapie?

Was ist ozonwasser?

Feedback geben
Webergebnisse
Sauerstoff-Ozon Therapie - was ist das und wofür wird es ...
www.naturheilzentrum-nuernberg.de › lexikon › sauers...

Medizinisches Ozon hat eine - medizinisch nachgewiesene - stark ausgeprägte bakterientötende, pilztötende und vireninaktivierende Wirkung. Außerdem besitzt ...

Anwendungsgebiete der Ozontherapie | jameda
m.jameda.de › gesundheit › naturheilkunde › anwendu...

08.09.2015 - Die sogenannte Blutwäsche wird in eine hyperbare und eine normobare Ozontherapie unterteilt. Es werden 100-200ml venöses Blut ...

Ozontherapie kompakt erklärt - PhytoDoc
www.phytodoc.de › naturheilkunde › naturheilverfahren

... „Blutwäsche“ genannt – werden etwa 60 bis 200 Milliliter Blut entnommen und mit Heparin ungerinnbar gemacht. Nach dem Versetzten mit Ozon wird das Blut ...

Die Skeptiker - Eigenbluttherapie - GWUP
www.gwup.org › infos › themen › 846-eigenbluttherapie

... "kleinen" und der "großen Blutwäsche" im Rahmen der Ozontherapie wird eine bestimmte Menge des aus der Vene gewonnenen Blut apparativ mit Ozon (O3) ...

Ozontherapie - GanzGesund Zentrum Köln, Dr. med. Michael ...
www.radecki.de › naturheilverfahren › ozontherapie

In unserer Praxis führen wir die hyperbare Ozon Eigenblutbehandlung durch. Dabei wird eine kleine Menge Blut entnommen und mit Ozonsauerstoffgemisch ...
Ozontherapie: Das sind Vor- und Nachteile der umstrittenen ...
www.kita.de › Wissen › Gesundheit

Bewertung: 4 - ‎119 Ergebnisse
Bei dieser Form der Ozonbehandlung werden bis zu 200 Milliliter Blut abgenommen und mit

Poslednja izmena od moderatora:
Мјок, Сиско Киде... :lol:
Око 100 страна отпада на размену увреда, у којој предњачи жута фаланга, заштићена невиност, око 100 страна на старе сукобе са других тема; ово остало је нека колико- толико смислена дискусија.
А и забавно је, јер сте се овде баш заебали; постиже се контраефекат.:mrgreen:
Видиш и сам, да је и део оних, који су до скора били за ту опцију против овог понављања исте форе данас...:think:

Ako,ako...

Mozda nije tema, ...ali ipak jeste,
ko je ono proglasio Mitrovica ludakom, pa serpari, evo nesto sa stranih linkova, potrazite engleski ili kakav god hocete,
al cinjenica jeste, da se u medicini vrsi ozoniranje krvi ,
ocigledno i u Nemackoj, cija medicina je najbolja

Ungefähr 2.640 Ergebnisse (0,39 Sekunden)

Anzeigen

1. Dialysezentrum in München | Wir sorgen für Ihre Gesundheit‎
    Anzeige·www.nephrocare-muenchen.de/‎

1. 089 70971694
    Ambulante Ultraschall- und Röntgendiagnostik, Dialyse, tägliche Sprechstunde. Fachklinik für Innere Medizin, stets aktuelle Technologie, Lehrkrankenhaus der LMU. Nierenersatztherapie. Blutwäsche. Zweitmeinung. Nierenpunktion. Nierensonographie.

Suchergebnisse
Webergebnisse
Ozontherapie – Blutwäsche – Eigenblutbehandlung ...
naturheilpraxis-karlsruhe.de › ozontherapie-blutwaesch...

Wie funktioniert Ozon Blutwäsche? Durch den dreiwertigen Sauerstoff (O3) der dem entnommenen Blut zugeführt wird, lässt sich die Flies-Eigenschaft des Blutes ...

Ozontherapie – Wikipedia
de.wikipedia.org › wiki › Ozontherapie

Bei einer Form der Eigenblutbehandlung werden dem Patienten 60 bis 200 ml Blut aus der Vene entnommen, mit einem Ozon-Sauerstoffgemisch versetzt und ...
Alternativmedizin · ‎Anwendungen · ‎Kontraindikationen und ... · ‎Zahnmedizin

Ozon- Sauerstoff- Therapie (grosse Eigenblutbehandlung)
www.beckdoc.de › ozon-sauerstoff-therapie-grosse-eig...

Ich habe nun sehr oft von der Ozontherapie gehört. Die Blutwäsche mit Ozon scheint demnach zu einer Veränderung der roten Blutkörperchen zu führen, sodass ...

Ozontherapie – Wichtige Infos zu Kosten, Nebenwirkungen ...
cara.care › behandlung › alternativ › ozontherapie

kleine Eigenblutbehandlung; rektale Ozon-Insufflation. In der Regel wird dem Patienten 50 bis 100 Milliliter Blut entnommen und dieses mit dem Ozon ...

Nutzer fragen auch

Für was ist eine Ozontherapie?

Wie funktioniert eine Ozontherapie?

Was ist ozonwasser?

Feedback geben
Webergebnisse
Sauerstoff-Ozon Therapie - was ist das und wofür wird es ...
www.naturheilzentrum-nuernberg.de › lexikon › sauers...

Medizinisches Ozon hat eine - medizinisch nachgewiesene - stark ausgeprägte bakterientötende, pilztötende und vireninaktivierende Wirkung. Außerdem besitzt ...

Anwendungsgebiete der Ozontherapie | jameda
m.jameda.de › gesundheit › naturheilkunde › anwendu...

08.09.2015 - Die sogenannte Blutwäsche wird in eine hyperbare und eine normobare Ozontherapie unterteilt. Es werden 100-200ml venöses Blut ...

Ozontherapie kompakt erklärt - PhytoDoc
www.phytodoc.de › naturheilkunde › naturheilverfahren

... „Blutwäsche“ genannt – werden etwa 60 bis 200 Milliliter Blut entnommen und mit Heparin ungerinnbar gemacht. Nach dem Versetzten mit Ozon wird das Blut ...

Die Skeptiker - Eigenbluttherapie - GWUP
www.gwup.org › infos › themen › 846-eigenbluttherapie

... "kleinen" und der "großen Blutwäsche" im Rahmen der Ozontherapie wird eine bestimmte Menge des aus der Vene gewonnenen Blut apparativ mit Ozon (O3) ...

Ozontherapie - GanzGesund Zentrum Köln, Dr. med. Michael ...
www.radecki.de › naturheilverfahren › ozontherapie

In unserer Praxis führen wir die hyperbare Ozon Eigenblutbehandlung durch. Dabei wird eine kleine Menge Blut entnommen und mit Ozonsauerstoffgemisch ...
Ozontherapie: Das sind Vor- und Nachteile der umstrittenen ...
www.kita.de › Wissen › Gesundheit

Bewertung: 4 - ‎119 Ergebnisse
Bei dieser Form der Ozonbehandlung werden bis zu 200 Milliliter Blut abgenommen und mit
Pazi, Mitrović je dovoljno neškolovan da se provali da je ideju uzeo iz nekog od razgovora sa Nadom Basarom sa kojom ima odlične odnose.

Ovde često pišem ono što naslućujem , što pročitam između redova ili čujem , pa i pomislim kako i preterujem

Ali ovo potvrđuje da sam u pravu

Ja sam čak bila pomislila da je Tuzla pomenuta u kontekstu "Srbija želi da privuče Bosnu sebi , pa pomislim, evo pa bilo bi i razumljivo" odgovor o zahtevu EU me je potpuno .... ne ne postoji reč ...
Jadni i tužni Boris Tadić
Takodje i kod mene, ista situacija, isto razmisljamo.

Pazi, Mitrović je dovoljno neškolovan da se provali da je ideju uzeo iz nekog od razgovora sa Nadom Basarom sa kojom ima odlične odnose.
Pa ja koliko znam , nije ni reekao da je njegova ideja ili izum, nego je valjda navodno tako lecen u Namackoj,
nije bitno, on je izneo nesto sto zna, ili misli da zna,
a ispostavilo se da je bio u pravu.

Opet ulazim u situaciju da sa tobom širim temu koja veze nema ni sa čim... dakle pomenuti događaj sam opisala samo da bih tinavela svoj stav o vladi RS ... šta sam mislila o njima i šta mislim sada

Ti želiš da pokažeš kako je vlada i država ispala toatalno nesposobna i da to podkrepiš time što ne znamo broj respiratora koji su kupljeni ili nekom kampanjom , koju ne vidim i koja me se ne dotiče

Ja sam pokušala da ti objasnim da iz ličnog iskustva smatram da je broj respiratora nebitna informacija za ocenu rada države i da je moja procena došla iz ličnih opažanja , ne iz nekih centara koji mi daju instrukcije šta da potenciram

Ti i ja se složiti nećemo jer su nam ciljevi i razlozi diskusije dve paralelne prave

Ti si ovde da kao propagandista izvikuješ floskule za račun uređenja države po nečijim interesima , ja sam ovde kao zainteresovani državljanin da moja država i vlast budu bolji i bolje rade u opštem interesu

Vidiš, ne znam kakva su tvoja zapažanja, ali po mom iskustvu sve što se radi ima nešto za cilj.

Svaka akcija je samo način da se do određenog cilja dodje.

Nisam nigde izjavila da je bankarski sektor kolabirao ili da nije odradio svoj posao, rade onako kakve su instrukcije dobili od regulatornog tela, zaprećene strogim kaznama za njihovo nepoštovanje. Cilj je obezbediti finansijsku stabilnost i dotok novca gradjanima kojima je uskraćena mogućnost kretnje.

Ta tema nema veze sa nabavkom respiratora niti cenom koja je za njih plaćena iz državnog budžeta.

Ta forumska propaganda da nije važno gde se troši naš novac, pre svega ne postoji u zakonima a ni Ustavu Srbije.
Prema tome, tražiti da se poštuje zakon i Ustav nije moj lični interes nego je obaveza svih gradjana zemlje.

Tako da, kada već pišete o nečemu, onda barem pokušajte da se ponašate kao odgovorni gradjani a ne kao rulja bez mozga.

Čak ni svoje lične pare ne možeš da trošiš mimo nekih zakonskih okvira, a kamoli državne, to bi valjda trebalo svi da znaju, pogotovo s obzirom da su svi ovde finasijski eksperti.

Ja sam čak bila pomislila da je Tuzla pomenuta u kontekstu "Srbija želi da privuče Bosnu sebi , pa pomislim, evo pa bilo bi i razumljivo" odgovor o zahtevu EU me je potpuno .... ne ne postoji reč ...
Jadni i tužni Boris Tadić
Nažalost nije. Pomenuta je iz čistog, nepatvorenog budalizma.

Ма, Жекс је прича за себе, са његовом идејом да се такмичи са жутима у бестидности и вређању, што је глиб у коме је он окретнији од других, будући да има на располагању телевизију са великом гледаношћу, ријалити "звезде" од којих може да научи како се простачки дуели "добијају", и ту се треба измаћи, што даље, и посматрати ту блатњаву арену из безбедне даљине... :mrgreen:

S' obzirom da je ovo jedina tema na kojoj su se okupili svi naprdnjaci usled uznemirenosti,moram da primetim da pojedinih više nema.Ili su avanzovali na bolje pozicije,ili ih je sramota da pišu pod starim nick-ovima

Tema je samo aktuelna

Ništa više , i na momente izvor smejanja ...

S' obzirom da je ovo jedina tema na kojoj su se okupili svi naprdnjaci usled uznemirenosti,moram da primetim da pojedinih više nema.Ili su avanzovali na bolje pozicije,ili ih je sramota da pišu pod starim nick-ovima

Kako ti njima uopšte upamtiš nikove, ja sam samo primetila da retko ko ima avatar, valjda im je tako lakše za hendlovanje. :mrgreen:

Da si tako nadarena u vugla izguglala bi to što si namislila pre iznošenja takvih tvrdnji i ustanovila da o tome ne postoji nikakav zapis što ukazuje da tvoja tvrdnja ne odgovara istini.

Čak sam istim metodom ustanovio da se Boško Obradović u stručnoj literaturi pominje kao neko ko se zalaže za rigorozno kažnjavanje nasilja nad ženama.
Deklarativno zalaganje nije isto kao maltretiranje voditeljke u studiju - omalovažava i njenu svrhu i njen leba
Došo ja seljačina pa da kažem...

Izgorele im obrve od baklji, pa mažu jekoderm 😷

Kako ti njima uopšte upamtiš nikove, ja sam samo primetila da retko ko ima avatar, valjda im je tako lakše za hendlovanje. :mrgreen:
Pa on svrati i ovako a ne samo kad stigne keś iz Madjarske :D
Ne dobijaju svi učesnici rijalitija istu lovu

Bilo je i drugih aktuaelnih tema,pa se nisu za njih lepili svi kojima život zavisi od održavanja statusa Quo
мислим да се овде највише побунила трећа, патриотска страна која се опет сматра запостављеном......(бар ја се тако осећам....... :mrgreen: )

Ih.Pa ko bi zaboravio jednog npr. Jeremiju BG,velikog vernika i pravoslavca,koji nas je ubeđivao da je glas protiv Vučića glas protiv Boga,jer je vlast Bogom dana.Kada sam ga pitao da li smo se ogrešili kada smo glasali protiv Mirka Cvetkovića pobegao je.Posle je vikao da su svi prošli bili pro-LGTB i da su zato otišli na smetljište istorije.Kada sam ga pitao za šjor brnabu-pobegao je :lol:
To su nezaboravni likovi.Da niej naprednjaka,trebalo bi ih izmisliti,bar zbog smeha i zabave.Grčevito se drže za siću i mrvice sa stola koje su dobili i onda pišu koješta ne bi li iste zadržali

Ih.Pa ko bi zaboravio jednog npr. Jeremiju BG,velikog vernika i pravoslavca,koji nas je ubeđivao da je glas protiv Vučića glas protiv Boga,jer je vlast Bogom dana.Kada sam ga pitao da li smo se ogrešili kada smo glasali protiv Mirka Cvetkovića pobegao je.Posle je vikao da su svi prošli bili pro-LGTB i da su zato otišli na smetljište istorije.Kada sam ga pitao za šjor brnabu-pobegao je :lol:
To su nezaboravni likovi.Da niej naprednjaka,trebalo bi ih izmisliti,bar zbog smeha i zabave.Grčevito se drže za siću i mrvice sa stola koje su dobili i onda pišu koješta ne bi li iste zadržali
Pa, ti si ondak pobedijo na izborima Krstarice, što se ne fališ?

Back