ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

VAMA IZGLEDA SMETA ŠTO JE MALO UMRLO OD KORONE U SRBIJI ?
Zapravo, ako je suditi po forumu a i šire, SNS botovi su posle najave smrtnosti kao od kuge bili potpuno nezadovljni učinkom korone.

A režimske mere nisu zaštitile ni medicinske radnike, niti domove za stare a nisu dovele ni do smanjenja broja zaraženih već prvo mesto u regionu po broju istih.

Potpuni debakl režima po mnogo pitanja.

Na izborima ćete osvojiti 10% zbog ovakve kampanje terora.

Zbog ove tvrdnju ćeš u stvari biti ismejan u doglednoj budućnosti.

Režimu je tokom nakaradnog vanrednog stanja za rukom pošlo nemoguće - da ujedini tri četvrtne građana koji nikada nisu glasali za njega.

Već je urađeno, kršenje ustava nije fikcija ali režim pokušava da to izbriše iz svesti masa raznim relativizacijama.
Ono što je režimu pošlo za rukom tokom neustavnog vanrednog stanja jeste da ujedini one tri četvtine koje nisu glasale za njega.
Иди умиј се 'ладном водом, опери крмеље, попиј чашу воде..Пробуди се...
Нико жив не зна о чему трабуњаш. :hahaha:

Иди умиј се 'ладном водом, опери крмеље, попиј чашу воде..Пробуди се...
Нико жив не зна о чему трабуњаш. :hahaha:
Dobro jutro i tebi želim.

To što sad ne znaš saznaćeš u doglednoj budućnost.

No neka te ne izda strpljenje, niko se naučen nije rodio.

Dobro jutro i tebi želim.
To što sad ne znaš saznaćeš u doglednoj budućnost.
No neka te ne izda strpljenje, niko se naučen nije rodio.
Види се да ништа јутрос ниси креснуо и да се још увек ниси умио. ;)

Види се да ништа јутрос ниси креснуо и да се још увек ниси умио. ;)
Da li te intimno veđa što pojedinci koriste položaj kako bi pod privilegovanim uslovima dobijali najunosnije poslove?

Smeta li ti što zbog takvih desetine hiljada mladih ljudi mora da napusti Srbiju svake godine?

Da li si dopustio da ti partijska ostrašćenost pomuti patriotsku svest u koju se stalno zaklinješ?

djilas.jpg

Srbija ima 2 problema - Budžet & Kosovo
Djilas će reši budžet!
Glasajte obavezno!

Odoh ja da spavam,a vi se zamislite šta će biti za 4,5 godina nakon još jednog žvaljinog mandata..Pogotovo kad počne masovnija primena sporazuma o readmisiji koje je potpisao..:bye:

1997'ме кубик гаса је био динар

2002'ге кумбик гаса је био 14 динара

2020'те кубиц гаса јесте 44 динара ....

Промена су очигледне ....

Da li te intimno veđa što pojedinci koriste položaj kako bi pod privilegovanim uslovima dobijali najunosnije poslove?

Smeta li ti što zbog takvih desetine hiljada mladih ljudi mora da napusti Srbiju svake godine?

Da li si dopustio da ti partijska ostrašćenost pomuti patriotsku svest u koju se stalno zaklinješ?
ево мени смета, али кад напишем своје разлоге зашто сам против шерписта будем означен као бот....још један доказ да се ствара нова, шерпистичка секта.........не видим много разлике у односу на СНС.......

ево мени смета, али кад напишем своје разлоге зашто сам против шерписта будем означен као бот....још један доказ да се ствара нова, шерпистичка секта.........не видим много разлике у односу на СНС.......
Ja vidim i nedavno sam to opisao kao - dotični radi sve isto što je i Tadić radio s tim što je u njegovu doktinu vladavine uneo maoistički tip represije, potpuno prevaziđeni patrijahalni društveni model i zavičajno - klanovsko uređenje. Dakle апгрејдовано zlo za građane Srbije.

Tako da ja vidim razliku i tvrdim da svi u opoziciji nisu isti.

Ne brini ništa, i dolar je devalvirao

Ja vidim i nedavno sam to opisao kao - dotični radi sve isto što je i Tadić radio s tim što je u njegovu doktinu vladavine uneo maoistički tip represije, potpuno prevaziđeni patrijahalni društveni model i zavičajno - klanovsko uređenje. Dakle апгрејдовано zlo za građane Srbije.

да слажем се да у опозицији нису сви исти...не знам тачно какав је то модел и шта мислиш под тим али....патријахални друштвени модел?.....што да не! :D завичајно клановско наравно не!

Nisu svi isti - Nogo je manijak, Boško je latentać, Djilas je kriminalac i to model koji vas oduševljava :D

Ali, gde sad pod stare dane da zaradjuješ?
Ne biva...

Zaboravio si da je nakon 5.10.2000 prvo što su sponzori naredili novoj vlasti (koju su doveli) je da raskinu gasni sporazum sa Rusijom i drastičnog povećanja cena

Posledica je bila propast naših fabrika , koje su mogle proizvodima biti konkurentne onima sa Zapada (što ti da proizvodiš staklo kada ga proizvodi neko drugi, što da praviš crep kada će ga praviti hrvati ) , a one koje su preostale ,kao cementare cenu gasa su kompenzovale platamo od 400 eur (što je premija zua ostale koji rade za 200) . Sve to je prikriveno bahatim domaćim tajkunima koji su većinom iskorišćeni kao magarci

Od tada nam diktiraju da li ćemo imati gasovod , koliko ćemo plaćati i čak nas vijaju da preko Hrvatske uzimamamo tečni gas čija bi cena bila 88 rsd

Ovo oko vijanja za gasovod , što direko dovodi to toga da naši idu u kolektivne smeštaje na severu da rmbače za nemačku industriju , najviše treba da zahvalimo Nemačkoj
Mi idemo u njihove fabrike raditi da bi oni nama tu robu prodavali ovde

Ništa nije baš onako kako nam serviraju .

....патријахални друштвени модел?.....што да не! :D

Ja ne mogu da zabranim ljudima da prate pater familias doktrinu ali je dokazano da su društva sa visokom stepenom lične i društvene slobode mnogu uspešnija od ultrakonzervativnih.

To babo, sve i svja se zadržalo samo po islamističkim zabitima i nekim dezorjentisanim sredinama na Balkanu.

Ja ne mogu da zabranim ljudima da prate pater familias doktrinu ali je dokazano da su društva sa visokom stepenom lične i društvene slobode mnogu uspešnija od ultrakonzervativnih.

To babo, sve i svja se zadržalo samo po islamističkim zabitima i nekim dezorjentisanim sredinama na Balkanu.

ОМГ од кад си ти доживео ово Преумљење?

Тера Лајк.

ок али ми овде у Србији немамо тај модел....па јел имамо гејеве и жене у влади........ ако си мислио на Вучића као врховног "оца" нације......слажем се са тобом ......то не ваља.....против тога сам наравно

Zbog ove tvrdnju ćeš u stvari biti ismejan u doglednoj budućnosti.

Režimu je tokom nakaradnog vanrednog stanja za rukom pošlo nemoguće - da ujedini tri četvrtne građana koji nikada nisu glasali za njega.
Boško je bio u RIK-u, zna on kako to ide

Komšinici uletelo, tada im bila 220.000 plata :D

Back