ПОЧЕЛО ЈЕ! Хиљаде Београђана изашло на терасе – буком против Вучића! (ВИДЕО)

Sada bi bilo vrlo čestito od tebe da mi kažeš "Izvini" .

Moderatori na politici jako dobro rade svoj posao, briše se sve čemu nije mesto ovde.
videcemo sta kazu administratori, jer sta sam ja napiso nije iskakalo iz normalne prepiske. nije mesto da se ovde raspravljamo. srecno

тужно је само што су људи који себе сматрају српским патриотама и који су нека десна политичка опција данас у Србији подељени на три и више страна.....једни код Ђиласа, други код Вучића трећи по разним комби партијама.....у преводу разхебали су нас.....
.

Па о том лудилу у Срба причам већ неколико страница.

Ми смо као муслимани са Блиског истока, сваки мисли да је месија и тако њих неколико десетина милиона 3 милиона Израелаца држи у шаху (не улазим у то ко је у праву, само математички).

На пример, у Србији се 80% грађана изјашњава против било каквог одвајања Косова од Србије.

А овде се прави подела између Вучића чија је политика да размени територију Србије за територију Србије, формирање некакве несувисле балканске творевине са Албанијом и Македонијом и "европски пут" који чини ми се ни њему није јасан, и Ђиласа који је овакву политику зачео.

Нека ми неко објасни овај куршлус мозга.

Украјинци су из очаја у који су их увукли "пријатељи" из ЕУ и НАТО изабрали свог Шојића да буде председник државе.

Италијани су из свог очаја изабрали такође комедијаша.

Американци су из очаја у који су их увукли војно/индустријско/обавештајни и којекакви други лобији изабрали опет једног, у суштини, ТВ водитеља - Трампа.

Француска, Немачка и друге државе окрећу се својим националним покретима који постављају основне националне теме на дневни ред.

Каква магла се овде мота људима по главама мислим да никада и ником неће бити јасно...

.

Nego tresla se gora a prodje pola 9, u pola 9 muk, muva se nije cula, bice da su sendvicarima zakazale baklje, verovatno danas bila kisa pa baklje se navlazile i nisu htele da se upale. :D

Inace sto se tice kao kontra-protesta i tog cirkusa po krovovima deluje mi kao da su potpuno ali potpuno promasili temu, mislim da su to i oni sami shvatili.
Takodje ko su ti likovi sto su pravili bakljade po krovovima, stranacki funkcioneri, dovedeni navijaci i te njihove falange (a to sto krse policijski cas i zabranu kretanja, sto ne drze distancu, ne nose maske to necu ni da pominjem, nebitno je) , sigurno to nisu stanari iz tih nekih zgrada koji su se spontano popeli na krov vec ti neki sendvicari, navijaci i neki likovi skupljeni s'konca i konopca i dovedeni tu da se pentraju po krovovima, dovlace te baklje, zvucnike i samo bezveze uznemiravaju ljude i blamiraju se.

Inace jos jednom se pokazalo koliko SNS nema podrsku u narodu i kako ne moze nikakav iole veci skup ili bilo kakvu inicijativu da pokrene bez da dovlace autobusima te stranacke botove ko zna odakle za jednu hiljadarku i sendvic, cim nema kolona autobusa, sendvica i dnevnica odma muk.

Počeo je novi teror nad građanima. Prvo ste ih maltretirali sa šetnjama blokirajuće satima protok kroz te delove grada, a sada ih psihički zlostavljate bukom. Džabe vam sve to. Na izborima ćete osvojiti 10% zbog ovakve kampanje terora.

Глава ти је као шерпа.

Nisam ni ja za Djilasa. Sasa Radulovic mi izgleda najpostenije.
A šta ti vredi od njegovig poštenja kad je on prepošten?
Pa prijavi se u toj tvojoj Gruži da mu džabana dreždiš u lokalnom odboru dok on od silnig poštenja prima državnu platu i džabana jede u skupštinskom restoranu.
Pa nećeš valjda ja da mu sedim po odborima¡¿

A šta ti vredi od njegovig poštenja kad je on prepošten?
Pa prijavi se u toj tvojoj Gruži da mu džabana dreždiš u lokalnom odboru dok on od silnig poštenja prima državnu platu i džabana jede u skupštinskom restoranu.
Pa nećeš valjda ja da mu sedim po odborima¡¿

Шлого, од тебе нико ништа не очекује, поготово не да се бавиш политиком. Ако сачуваш нацртану овцу - супер. Био би то огроман напредак за тебе.

Pazi ,ono sto mi je gnusno da vidim je kako Vucic i napredna stranka srozavaju obican narod na nivo najvece mizerije,potkupljujuci ga za sardinu (sto je samo po sebi protivzakonito).
Zar on,koji je doveden na vlast da stiti zakon, on ga prvi rusi???Uvodi korupciju u drzavni sistem i samim tim razbija drzavu. On ,koji je izabran da je stiti???
Sta reci o pravnom sistemu? O sudstvu , gde je vec uveliko uveo bezakonje?O ekonomihji, gde vise Srbija NISTA ne proizvodi i nije u stanju sebe da izdrzava;Znas li sta to znaci, Razmisljaj o tome.
Skolsztvo u kome haraju ****** i starlete???Vojska koja je vec uveliko pod okupacijom kao i cela zemlja.
Tako nesto podrzavaju samo sluge okupatora.
I povrh svega jos se busate u grudi da ste patriote???
DOSTA JE BILO!
Pa prijavi se kRadulu da čuvaš glasove. Ko ti brani.

Hrvati lazu da im je bruto proizvod 20% veci nego bruto proizvod Srbije, a imaju upola manje stanovnika, a lazu i Slovenci da su bolji za oko 10% sa 3.5 puta manje stanovnika.
Zvaljavi kaze da Srbija ima najbolju ekonomiju u Evropi.
U Evropi se su plate 100 evra mesecno, lazu da zaradjuju 10 puta vise nego sto se zaradjuje u Srbiji, auto nema skoro niko, jede se GMO jednom u dva dana, radi 18 sati dnevno. U Srbiji je bajno i sjajno, a za BBC i CNN je najveci problem kako sakriti taj raj koji je zvaljavi stvorio. Samo stanovnici Bruneja imaju taj standard, ali i njih ce Srbija da presisa za dve godine.
Lazu svi, samo zvaljavi ljigavac istinu govori.
Bice optuznica kad tad. Da hiljadu godina zivi ljigavac ne moze biti dovoljno kaznjen koliko je zla Srbiji napravio.

Za vreme ŽUTE demokratije i plata mi je bila 43.000 din.

Danas u ovoj autokratiji imam 60.000 din.

GLASAM ZA AUTOKRATIJU.

Mediji u Srbiji namjerno forsiraju Dragana Đilasa kao vođu protesta i lidera opozicije.
SZS preuzeće i ove proteste kao što je preuzeo proteste građana na ulicama Beograda i na kraju razbiće i ove proteste kao što su razbili prethodne proteste protiv režima.
SZS dođe kao pojas za spasavanje režimu.
Forsiraju ga i jedni i drugi mediji. A forsiraju ga i zamlate poput komše i sličnih mu. I onda se forsiraju i međusobno.

Za vreme ŽUTE demokratije i plata mi je bila 43.000 din.

Danas u ovoj autokratiji imam 60.000 din.

GLASAM ZA AUTOKRATIJU.

Кило брашна је било 14 динара сада је 64 динара ..само излази да гласаш ....

na pinku juce , hej hej djilase vrati pare lopove kako narod vice sa terasa...
to da uyvrate šerpama i loncima, koje nisu pomenuli...

dok mitrović sleće helikopterom u kasarnu...

ne do bog da se žuti vrate , medjutim ovo je mizerija nevidjena..

Све боје АутократоДемократије

'Црвени' су плевили .... Жути су утабали пут .....за црне ...

па и нисам неутралан од мало пре сам за СНС.....докле год се не пролуфтира жути смрад у Србији и не ишчезне из политике......пуко ми кунац више од мајмуна.......
Pa nema šta kad je bagra nivelisanje penzija minirala. Em što su penzije nakaradno postavili, em što su miniralu priču da penzije budu realne. A ne da neki imaju penzije od četiri potrišačke korpe, a neki ni za pola. I eto idioti drže do pariteta, što znači da ako bi ovima što imaju za pola potrošačke korpe podigneš penziju na celu potrošačku korpu, što opet implicira da ovima što imaju za četiri korpe, njma to automatski skače na osam potrošačkih korpi¡¿
Zamisli kolko se ljudi nemoguće ponašaju i šta sve nemoguće traže¿¡
Stvarno mi nije jasno ko misli da su oni normalni i dobronamerni?!

isto mislim, da ovog puta ove mere nisu delo raznih amera i nemaca, vec njegova licna dela. sizoje se izgleda igrao i zaigrao drzavnog udara.
A koliko je režim uzdrman protestom građana svedoči i činjnica da u režimskim medijima nema niti jedne reči o njima kao ni o velikoj aferi NITES Zaove D.O.O.

Doduše Informer izvrće stvarnost da bi se uklopila u njegovu propagandu ali oni to i onako stalno rade.

Ovo je vec tvoja masta i optuzba za neuradjeno unapred.

Već je urađeno, kršenje ustava nije fikcija ali režim pokušava da to izbriše iz svesti masa raznim relativizacijama.

Ono što je režimu pošlo za rukom tokom neustavnog vanrednog stanja jeste da ujedini one tri četvtine koje nisu glasale za njega.

Back