Odoh ja da spavam,a vi se zamislite šta će biti za 4,5 godina nakon još jednog žvaljinog mandata..Pogotovo kad počne masovnija primena sporazuma o readmisiji koje je potpisao..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

videcemo sta kazu administratori, jer sta sam ja napiso nije iskakalo iz normalne prepiske. nije mesto da se ovde raspravljamo. srecnoSada bi bilo vrlo čestito od tebe da mi kažeš "Izvini" .
Moderatori na politici jako dobro rade svoj posao, briše se sve čemu nije mesto ovde.
.тужно је само што су људи који себе сматрају српским патриотама и који су нека десна политичка опција данас у Србији подељени на три и више страна.....једни код Ђиласа, други код Вучића трећи по разним комби партијама.....у преводу разхебали су нас.....
Počeo je novi teror nad građanima. Prvo ste ih maltretirali sa šetnjama blokirajuće satima protok kroz te delove grada, a sada ih psihički zlostavljate bukom. Džabe vam sve to. Na izborima ćete osvojiti 10% zbog ovakve kampanje terora.
Глава ти је као шерпа.
A šta ti vredi od njegovig poštenja kad je on prepošten?Nisam ni ja za Djilasa. Sasa Radulovic mi izgleda najpostenije.
Pa imunitet što ako nekog ubiješ u saobraćaju ne ideš u zatvor.kakav imunitet...običnih srpskih građana ili građana Srbije, u uniformama...vojnim ili policijskim
A šta ti vredi od njegovig poštenja kad je on prepošten?
Pa prijavi se u toj tvojoj Gruži da mu džabana dreždiš u lokalnom odboru dok on od silnig poštenja prima državnu platu i džabana jede u skupštinskom restoranu.
Pa nećeš valjda ja da mu sedim po odborima¡¿
Zanima me hoće li poneti MOTORNU TESTERU ?
Pa prijavi se kRadulu da čuvaš glasove. Ko ti brani.Pazi ,ono sto mi je gnusno da vidim je kako Vucic i napredna stranka srozavaju obican narod na nivo najvece mizerije,potkupljujuci ga za sardinu (sto je samo po sebi protivzakonito).
Zar on,koji je doveden na vlast da stiti zakon, on ga prvi rusi???Uvodi korupciju u drzavni sistem i samim tim razbija drzavu. On ,koji je izabran da je stiti???
Sta reci o pravnom sistemu? O sudstvu , gde je vec uveliko uveo bezakonje?O ekonomihji, gde vise Srbija NISTA ne proizvodi i nije u stanju sebe da izdrzava;Znas li sta to znaci, Razmisljaj o tome.
Skolsztvo u kome haraju ****** i starlete???Vojska koja je vec uveliko pod okupacijom kao i cela zemlja.
Tako nesto podrzavaju samo sluge okupatora.
I povrh svega jos se busate u grudi da ste patriote???
DOSTA JE BILO!
Hrvati lazu da im je bruto proizvod 20% veci nego bruto proizvod Srbije, a imaju upola manje stanovnika, a lazu i Slovenci da su bolji za oko 10% sa 3.5 puta manje stanovnika.
Zvaljavi kaze da Srbija ima najbolju ekonomiju u Evropi.
U Evropi se su plate 100 evra mesecno, lazu da zaradjuju 10 puta vise nego sto se zaradjuje u Srbiji, auto nema skoro niko, jede se GMO jednom u dva dana, radi 18 sati dnevno. U Srbiji je bajno i sjajno, a za BBC i CNN je najveci problem kako sakriti taj raj koji je zvaljavi stvorio. Samo stanovnici Bruneja imaju taj standard, ali i njih ce Srbija da presisa za dve godine.
Lazu svi, samo zvaljavi ljigavac istinu govori.
Bice optuznica kad tad. Da hiljadu godina zivi ljigavac ne moze biti dovoljno kaznjen koliko je zla Srbiji napravio.
Forsiraju ga i jedni i drugi mediji. A forsiraju ga i zamlate poput komše i sličnih mu. I onda se forsiraju i međusobno.Mediji u Srbiji namjerno forsiraju Dragana Đilasa kao vođu protesta i lidera opozicije.
SZS preuzeće i ove proteste kao što je preuzeo proteste građana na ulicama Beograda i na kraju razbiće i ove proteste kao što su razbili prethodne proteste protiv režima.
SZS dođe kao pojas za spasavanje režimu.
Za vreme ŽUTE demokratije i plata mi je bila 43.000 din.
Danas u ovoj autokratiji imam 60.000 din.
GLASAM ZA AUTOKRATIJU.
na pinku juce , hej hej djilase vrati pare lopove kako narod vice sa terasa...
to da uyvrate šerpama i loncima, koje nisu pomenuli...
dok mitrović sleće helikopterom u kasarnu...
ne do bog da se žuti vrate , medjutim ovo je mizerija nevidjena..
Pa nema šta kad je bagra nivelisanje penzija minirala. Em što su penzije nakaradno postavili, em što su miniralu priču da penzije budu realne. A ne da neki imaju penzije od četiri potrišačke korpe, a neki ni za pola. I eto idioti drže do pariteta, što znači da ako bi ovima što imaju za pola potrošačke korpe podigneš penziju na celu potrošačku korpu, što opet implicira da ovima što imaju za četiri korpe, njma to automatski skače na osam potrošačkih korpi¡¿па и нисам неутралан од мало пре сам за СНС.....докле год се не пролуфтира жути смрад у Србији и не ишчезне из политике......пуко ми кунац више од мајмуна.......
A koliko je režim uzdrman protestom građana svedoči i činjnica da u režimskim medijima nema niti jedne reči o njima kao ni o velikoj aferi NITES Zaove D.O.O.isto mislim, da ovog puta ove mere nisu delo raznih amera i nemaca, vec njegova licna dela. sizoje se izgleda igrao i zaigrao drzavnog udara.
Ja nisam ni spekulisao o tome šta on planira već tvoja koleginica kojoj sam odgovorio.ako ne znas sta on planira, zasto ga onda za to optuzujes?
Ovo je vec tvoja masta i optuzba za neuradjeno unapred.