Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.835
Vucicevic javno navodno greskom objavio licne podatke rektora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maca je jedini pripadnik sarajevskog lobija u javnom i političkom životu Srbije, koji ne druka za vlast. Za svako poštovanje.Ma jel ovo onaj odvratni i nagojeni "Maca" iz Sarjeva?
Maca je jedini pripadnik sarajevskog lobija u javnom i političkom životu Srbije, koji ne druka za vlast. Za svako poštovanje.
Svi ostali za masne apanaže, našli su svoje mesto pod SNS kriminalnim kišobranom.
Ali će rado kao Nele zapevati ja nisam odavle.
Greška. Kustu sam zaboravio.
Vucicevic javno navodno greskom objavio licne podatke rektora

Je li to nije bilo Dnevnika 2 ?
Dakle, pao RTS...
Nije
Mozda je odustala i poslednja samurajka RTS-a...Vesna Radosavljevic...?
A i ona njena gestukulacija je to najavljivala...a jos onda joj je neko kao spikerki podmetnuo da procita ono necije saopstenje gde se studenti nazivaju nacistima....
Mada su je studenti malo previse spopali...jer je ona onom gestikulacijom ustvari sprdala i signalizirala RTSrozavanje
BTW
Tokom dana je utvrdjeno i da nije iz Pinka isao onaj podrumski RTS...vec iz neke Sremsko Mitrovacke TV...
I verovatno onda i Vesni dosadilo da putuje svako jutro do Sremske Mitrovice pa batalila i ona...posto svi drugi u RTS-u vec jesu...
Nece biti navodno ni prenosa Vaskrsnje sluzbe...Mada mislim da tu vec namerno spinuju...kao sto su namerno prekinuli i prenos finala odbojke u kojem se culo "PUMPAJ...", a onda kao optuzili studente da zbog njih nisu mogli dovrsiti finale...
...
Je li to nije bilo Dnevnika 2 ?

Pa bilo je kad smo blokirali N1Ajmo ljudi treba ekipa sa krste da ima svoj transparent ispred rts-a![]()