Počela je blokada RTS-a

Ono kad trazis slobodu govora i slobodu medija a onda dodjes i blokiras televiziju jer pusta bolji zivot i srecne ljude :lol:

Kakva sizofrena cepanja.

Kako se nisu setili blokiraju skupstinu kad je trebala se bira vlada?

Sledeci zahtev da se u studenskim menzama umesto caja od kamilice sluzi espreso :lol:

Ja ne znam ko se jos lozi na ove blokadere sem onog kurtija i severine :hahaha:

Ja ne znam ko se jos lozi na ove blokadere sem onog kurtija i severine :hahaha:

leo-django-laughing.gif

Ono kad trazis slobodu govora i slobodu medija a onda dodjes i blokiras televiziju jer pusta bolji zivot i srecne ljude :lol:
pa da, upravo u tome i jeste problem
javni servis umesto da nas informiše o aktuelnim dešavanjima, pušta serije
i šta tu nije jasno?
kad budemo prestali da ih plaćamo neka puštaju šta hoće, može i neki rialiti, tipa da prate avov život 24/7
a dok ih plaćamo, hoćemo objektivno izveštavanje

Lako kvarljivo je to , vidis kako skoro ceo forum glumata a ovamo jedva cekaju priliku da ponovo pronadju topao kanalcic da se smeste sa karijerom...

Ja se prvi put sokirao kad sam na chatu upoznao , tj citao tako mnogo chaterki koje tacno biraju svoju karijeru ne po poslu koji rade, nego da mogu da chatuju na tom poslu , tj da kao rade ali da vecinu vremena samo cekaju da posao dodje....ili neka sluzba u opstini i vlasti , ili tako neka zaturena kancelarijica....i ocekuju svaki vikend nekko da ispostuje to sto su neudate, pa da se potrudi oko njih zlatibor , kopaonik, da ima vikendicu i tako to...i naljute se ako potrosis njihovo vreme i ljubaznost a nemas nameru da ih zoves na vikend...bukvalno znaci napljuva me zenska kad sam je upoznao sa drugarom koji nema vikendicu nego je u inostranstvu i trazi da se spetlja prvo virtualno posle i fizicki sa nekom...kako smem da budem nezainteresovan toliko da je prebacujem drugaru koji nije odmah fizicki spreman za vikend..

pa da, upravo u tome i jeste problem
javni servis umesto da nas informiše o aktuelnim dešavanjima, pušta serije
i šta tu nije jasno?
kad budemo prestali da ih plaćamo neka puštaju šta hoće, može i neki rialiti, tipa da prate avov život 24/7
a dok ih plaćamo, hoćemo objektivno izveštavanje
Pa valjda obavestava u dnevnicima, vestima, jutarnjim programima.

Nista mi nije jasno, napada ih vlast, napada opozicija, blokaderi. Ocekujem i crkva i vernici krenu napadaju jer nema veronauke dovoljno na programu

Pa valjda obavestava u dnevnicima, vestima, jutarnjim programima.

Nista mi nije jasno, napada ih vlast, napada opozicija, blokaderi. Ocekujem i crkva i vernici krenu napadaju jer nema veronauke dovoljno na programu
vama cacijima nikad nista nije jasno, glumatate samo i kopirate studente, ali vam znanje slabo ulazi u glavu

Pa imali su više dana ako je to stvar, pre Uskrsa. Nisu ni u četvrtak ništa uradili.
Pa to razbijanje bi trajalo danima. Nije isključeno i da će se dogoditi ali ne kako je Srki Milivojević najavio noć pred Veliki petak. To bi bio ekstremno glup potez. Sa druge strane uvek se dobro prima pravljenje žrtve od pristalica i vernika. Eno režimski mediji pišu opširno o udaru na pravoslavlje.

Pa to razbijanje bi trajalo danima. Nije isključeno i da će se dogoditi ali ne kako je Srki Milivojević najavio noć pred Veliki petak. To bi bio ekstremno glup potez. Sa druge strane uvek se dobro prima pravljenje žrtve od pristalica i vernika. Eno režimski mediji pišu opširno o udaru na pravoslavlje.

Ako dovede celu armiju, ne bi trajalo danima.

Posebno govorimo o Košutnjaku. Košutnjak generalno obezbeđuje manje ljudi.

Ako dovede celu armiju, ne bi trajalo danima.

Posebno govorimo o Košutnjaku. Košutnjak generalno obezbeđuje manje ljudi.
Kako god, nije to tek tako kako je Srki najavio. Eno Dačić i ekipa su juče otvoreno kod zapada agitovali za dozvolu pa da to odrade u narednom periodu. Svakako ne idu im na ruku Strazbur, maraton do Brisela i Vučićev odlazak u Moskvu pa možda i neće dobiti zeleno svetlo za amsterdamski scenario. Što bi Jovo rekao 1 maj je ključan. :deda2:

Back