Počela je blokada RTS-a

Screenshot_2025-04-18-02-49-26-859_com.android.chrome-edit.jpg

Kako bi volio da sam tamo. Daj nek naprave kako da im saljemo van Srbije koji smo.

Nemoj...
Nemoj da kvaris omladinu ...

Prvo nece dobiti oni koji su omladina nego ce dobiti oni koji ce posle da koriste moc tih sredstava da ispolome sve sto se moze ispolomiti, duh, zelje, postenje...

Nikad u Srbiji novac ne dobija onaj kome se salje...nikad...

Ja nemam program, koristim mozak.
ima i mozak program. zove se rasudjivanje. najcesce gresi polazivsi od pogresnih pretpostavki. logika je svojstvo svega postojeceg a ne samo "mozga".

"demokratija" u kojoj se otudjuje volja biraca je paralaza.

narodni deputat treba biti iznad bilo koga osim baze koja ga je izabrala.

narodni deputat treba da bira i smenjuje organe uprave zajednice.

Poslednja izmena:
ima i mozak program. zove se rasudjivanje. najcesce gresi polazivsi od pogresnih pretpostavki. logika je svojstvo svega zivog a ne samo "mozga".

demokratija u kojoj se otudjuje volja biraca je paralaza.

narodni deputat treba biti iznad bilo koga osim baze koja ga je izabrala.

narodni deputat treba da bira i smenjuje organe uprave zajednice.
Ovo o demokratiji vazi za demokratske drzave. Srbija je autokratska drzava, vladnistvo jedne porodice.

Ovo o demokratiji vazi za demokratske drzave.
pa takvih nema. svuda se lazira.

Vazno je da ne sme partija biti iznad poslanika.

U protivnom u skupstini imas onoliko vucica koliko njegova partija ima clanova.
Srbija je autokratska drzava, vladnistvo jedne porodice.
Ako takva vlast dobro funkcionise i ako je po volji vecine naroda onda je i to Ok.

ako se ne svidja narodu narod moze organizovati izbore ili svoju paralelnu manjinsku upravu.

Ja imam sklopljen ugovor sa SBB-om koji je prodat ovima.
Oni se tom kupovinom ogradjuju od svih odgovornosti.
A htela sam pre par meseci da prekinem sa SBB-om iz drugih razloga, i tada su mi iz SBB-a rekli da nije moguce pre isteka ugovora.
Ugovor koji sada imam s njima sada kao da nista ne znaci, jer oni ni sami pojma nemaju ko su.
Jutros se zamalo rasplakao jedan opearater jer covek vise ni ne zna sta ljudima da govori.
Kaze mi celog jutra zovu,a oni nemaju prave odgovore.
Tako da ko zna o cemu se tu radi...
tebe ne zanima ko je kome prodat, nego tvoja prava kao potrosaca.

Ja ne zelim da te malltretiram :lol:
I ja sam za normalno funkcionisanje skola, kad se za to steknu uslovi.
Nista licno, izvini. :)
koliki necovek trebas biti da deci shebes godinu zivota? jos mozda i sledecu?

deca su zloupotrebljena i zrtvovana gluposcu nekih koji se jos ne eksponiraju. organizatori blokade nastave su zasluzili robiju.

protestima i novim izborima se nece moci otudjiti vlasnistvo onima koji su do sada pokrali srbiju. a ni deci nadoknaditi zrtva.

ne uspostavi li se nepartijska skupstina doci ce sigurno drugi kurta....i sta je uradjeno?

Poslednja izmena:
koliki necovek trebas biti da deci shebes godinu zivota? jos mozda i sledecu?

deca su zloupotrebljena i zrtvovana gluposcu nekih koji se jos ne eksponiraju. organizatori blokade nastave su zasluzili robiju.

protestima i novim izborima se nece moci otudjiti vlasnistvo onima koji su do sada pokrali srbiju. a ni deci nadoknaditi zrtva.

ne uspostavi li se nepartijska skupstina doci ce sigurno drugi kurta....i sta je uradjeno?
Nece faliti deci nista ni dve skolske godine da izgube. Mi nismo izgubili nijednu, pa gde smo sada?

Back