megatron_sr
Iskusan
- Poruka
- 5.938
Kako bi volio da sam tamo. Daj nek naprave kako da im saljemo van Srbije koji smo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne valja ti program.Nisi polozio ispit.
Ja nemam program, koristim mozak.ne valja ti program.
ima i mozak program. zove se rasudjivanje. najcesce gresi polazivsi od pogresnih pretpostavki. logika je svojstvo svega postojeceg a ne samo "mozga".Ja nemam program, koristim mozak.
Ovo o demokratiji vazi za demokratske drzave. Srbija je autokratska drzava, vladnistvo jedne porodice.ima i mozak program. zove se rasudjivanje. najcesce gresi polazivsi od pogresnih pretpostavki. logika je svojstvo svega zivog a ne samo "mozga".
demokratija u kojoj se otudjuje volja biraca je paralaza.
narodni deputat treba biti iznad bilo koga osim baze koja ga je izabrala.
narodni deputat treba da bira i smenjuje organe uprave zajednice.
pa takvih nema. svuda se lazira.Ovo o demokratiji vazi za demokratske drzave.
Ako takva vlast dobro funkcionise i ako je po volji vecine naroda onda je i to Ok.Srbija je autokratska drzava, vladnistvo jedne porodice.
sve privatizovano u Srbiji je mahom vlasnistvo jednog uzeg kruga ljudi a ne samo vucicevih. osim sto upravljaju privatnim oni upravljaju i zajednickim.Srbija je autokratska drzava, vladnistvo jedne porodice.
PROMENOM SISTEMA.sve privatizovano u Srbiji je mahom vlasnistvo jednog uzeg kruga ljudi a ne samo vucicevih.
kako mislite promeniti situaciju?
Pa kako mislite promeniti sistem?PROMENOM SISTEMA.
Sistem gde je SMENJIVOST nesto sto je normalno. Sistem gde funkcionisu sve institucije bez raznoraznih upliva sa strane…Pa kako mislite promeniti sistem?
Kakav drugi uspostaviti?
Oni su politicki ostrasceni i ne svidja im se baron. Nikavo resenje do sada nisu ponudili.Da li vidis ove ljude na ulici? Tu su jer tako vole?
Pa rekao sam ti da u takvom sistemu poslanik mora biti iznad svake partije i svakog organa uprave koje postavlja skupstina a odgovoran samo bazi.Sistem gde je SMENJIVOST nesto sto je normalno. Sistem gde funkcionisu sve institucije bez raznoraznih upliva sa strane…
Itd..
Zar ti nisi sada dok ovo pises politicki ostrascen?Oni su politicki ostrasceni i ne svidja im se baron. Nikavo resenje do sada nisu ponudili.
Sve sto su uradili obustavili su nastavu po nekim skolama i fakultetima zrtvujuci ovu generaciju dece.
mene maltretirate. pozicija i opozicija i ova zloupotrbljena deca.Zar ti nisi sada dok ovo pises politicki ostrascen?
Ja ne zelim da te malltretirammene maltretirate. pozicija i opozicija i ova zloupotrbljena deca.

tebe ne zanima ko je kome prodat, nego tvoja prava kao potrosaca.Ja imam sklopljen ugovor sa SBB-om koji je prodat ovima.
Oni se tom kupovinom ogradjuju od svih odgovornosti.
A htela sam pre par meseci da prekinem sa SBB-om iz drugih razloga, i tada su mi iz SBB-a rekli da nije moguce pre isteka ugovora.
Ugovor koji sada imam s njima sada kao da nista ne znaci, jer oni ni sami pojma nemaju ko su.
Jutros se zamalo rasplakao jedan opearater jer covek vise ni ne zna sta ljudima da govori.
Kaze mi celog jutra zovu,a oni nemaju prave odgovore.
Tako da ko zna o cemu se tu radi...
Nisam se jos ni pocela time baviti konkretno.tebe ne zanima ko je kome prodat, nego tvoja prava kao potrosaca.
Bice tu kolektivna tuzba protiv Telekoma, vidim ja.Nisam se jos ni pocela time baviti konkretno.
Za sada je najnovija vest da se na telefone od onog dana vise ne javljaju, a I ja sam imala nesto drugo.. ne tv..
koliki necovek trebas biti da deci shebes godinu zivota? jos mozda i sledecu?Ja ne zelim da te malltretiram
I ja sam za normalno funkcionisanje skola, kad se za to steknu uslovi.
Nista licno, izvini.![]()
Kad bi nas narod mogao bar oko jedne tuzbe da se ujedini i slozi. Tesko.Bice tu kolektivna tuzba protiv Telekoma, vidim ja.
Nece faliti deci nista ni dve skolske godine da izgube. Mi nismo izgubili nijednu, pa gde smo sada?koliki necovek trebas biti da deci shebes godinu zivota? jos mozda i sledecu?
deca su zloupotrebljena i zrtvovana gluposcu nekih koji se jos ne eksponiraju. organizatori blokade nastave su zasluzili robiju.
protestima i novim izborima se nece moci otudjiti vlasnistvo onima koji su do sada pokrali srbiju. a ni deci nadoknaditi zrtva.
ne uspostavi li se nepartijska skupstina doci ce sigurno drugi kurta....i sta je uradjeno?