Počela je blokada RTS-a

Maca je jedini pripadnik sarajevskog lobija u javnom i političkom životu Srbije, koji ne druka za vlast. Za svako poštovanje.
Svi ostali za masne apanaže, našli su svoje mesto pod SNS kriminalnim kišobranom.
Ali će rado kao Nele zapevati ja nisam odavle.
Greška. Kustu sam zaboravio.

Kakav “sarajevski lobi”? Šta ti bulazniš?

Zdravko Čolić, Bregović, Nele, Neda Ukraden, momci iz grupe Regina, ona voditeljka Maja Nikolić... padaju mi na um kao najpoznatiji ljudi, pored Kusturice, koji su živeli pre rata u Sarajevu, a danas žive u Srbiji. Niko od njh se nije politički izjašnjavao.

Maca je jedno notorno đubre, klasičan primer čoveka koji se prodao, trećerazredni glumac koji je za potrebe srbofobne i ogavne propagande glumio gadnog "četnika” u trećerazrednim sarajevskim predstavama, a u Srbiji je kao javna ličnost lansiran tokom učešća u reality programu gde se dokazao kao primitivac. Pre toga niko živ nije čuo za njega.

Je li to nije bilo Dnevnika 2 ?

Nije
Mozda je odustala i poslednja samurajka RTS-a...Vesna Radosavljevic...?

A i ona njena gestukulacija je to najavljivala...a jos onda joj je neko kao spikerki podmetnuo da procita ono necije saopstenje gde se studenti nazivaju nacistima....
Mada su je studenti malo previse spopali...jer je ona onom gestikulacijom ustvari sprdala i signalizirala RTSrozavanje

BTW
Tokom dana je utvrdjeno i da nije iz Pinka isao onaj podrumski RTS...vec iz neke Sremsko Mitrovacke TV...🤔

I verovatno onda i Vesni dosadilo da putuje svako jutro do Sremske Mitrovice pa batalila i ona...posto svi drugi u RTS-u vec jesu...

Nece biti navodno ni prenosa Vaskrsnje sluzbe...Mada mislim da tu vec namerno spinuju...kao sto su namerno prekinuli i prenos finala odbojke u kojem se culo "PUMPAJ...", a onda kao optuzili studente da zbog njih nisu mogli dovrsiti finale...🤣🤣🤣

...

Dakle, pao RTS...

Sto bi Vuk rekao TV Bastilja ☺️☺️☺️

Mada s jedne strane mislim da i Vucicu odgovara ugasen RTS...

Jer ima ove svoje jahace apokalipse Žeksa, Vucicevica, Marica...tako da mu je RTS nebitan...a RTS je kao bar morao glumiti šatro neutralnost....pa ponekad i prikazati nešto malo s druge strane...a i to malo je pocelo smetati Vucicu...
I sad mu je top...
Jos je istovremeno ugasio N1 i Novu...SBB i EON...

Jos samo da nekako ugasi i internet...gde bi mu bio kraj....

Kasno je provalio znacaj relativne slobode interneta i drustvenih mreza za nove generacije a sad vec i za srednje pa i starije...i tu gubi trku...
Kada je provalio...onda je manijakalno poceo da otvara Instragram, Twiter, Tik Tok, poceo da probava Coca Cole, da igra Covece ne ljuti se, da sa Jokom okrece palacinke i jaja...
Ali...KASNO DRUZE...i mladi bi rekli da si krindz sa svim time...

...

Nije
Mozda je odustala i poslednja samurajka RTS-a...Vesna Radosavljevic...?

A i ona njena gestukulacija je to najavljivala...a jos onda joj je neko kao spikerki podmetnuo da procita ono necije saopstenje gde se studenti nazivaju nacistima....
Mada su je studenti malo previse spopali...jer je ona onom gestikulacijom ustvari sprdala i signalizirala RTSrozavanje

BTW
Tokom dana je utvrdjeno i da nije iz Pinka isao onaj podrumski RTS...vec iz neke Sremsko Mitrovacke TV...🤔

I verovatno onda i Vesni dosadilo da putuje svako jutro do Sremske Mitrovice pa batalila i ona...posto svi drugi u RTS-u vec jesu...

Nece biti navodno ni prenosa Vaskrsnje sluzbe...Mada mislim da tu vec namerno spinuju...kao sto su namerno prekinuli i prenos finala odbojke u kojem se culo "PUMPAJ...", a onda kao optuzili studente da zbog njih nisu mogli dovrsiti finale...🤣🤣🤣

...

Nego...
"Znakovi kraj puta"...sve cesce kao sudbinski...vladajuci rezim usmeravaju ka Sremskoj Mitrovici...🤔 poznatoj po zatvoru...

Prvo onaj miting u Sremskoj Mitrovici...
A sad i RTS se preselio u Sremsku Mitrovicu...🤔

Svi putevi ih vode tamo...😃

...

1000016069.jpg

Back