FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.032
Ima li neko uputstvo kako se legalno boriti protiv diktature? Zar odgovor - izborima, nije paradoks?Pa ćeš zbog toga da se iživljavaš nad svim građanima beograda i zaposlenima na rts-u?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko uputstvo kako se legalno boriti protiv diktature? Zar odgovor - izborima, nije paradoks?Pa ćeš zbog toga da se iživljavaš nad svim građanima beograda i zaposlenima na rts-u?
Sačuvaj Bože.Једнопартијски бољшевички систем је спасио Словене од истребљења и изградио супер-силу која је деценијама утеривала страх у кости буржујским империјалистима.
У Србији није никакав једнопартијски бољшевички систем, већ вишепартијски систем,у којем ви идете по улицама и пљујете по председнику,што није могуће у једнопартијском систему.Такође имаш и медије који отворено раде против власти, што такође није могуће у једнопартијском систему.
A šta treba da postignu? Konkretno.
Vandalizam je kažnjim po zakonuj i nije dozvoljen kao vid građanske neposlušnostiA ta rerorika kojom pokusavas da predstavis ljude koji mirno i nenasilno protestuju kao neke divljake zeljne krvi - baš ti je jadna
Kome?Ne prolazi vam to više
persiraš?
persiraš?
Над којим то "свим Грађанима Београда",какви су ти то влажни Снови?Pa ćeš zbog toga da se iživljavaš nad svim građanima beograda i zaposlenima na rts-u?
Ne. Trenutni zahtevi su usmereni isključivo u pravcu oslobađanja institucija Republike Srbije i svesti svih njenih građana. Kosovo nije jedan od zahteva.Да ли међу студентским захтевима има било шта о Косову?
Podizanjem optužnica.Ima li neko uputstvo kako se legalno boriti protiv diktature? Zar odgovor - izborima, nije paradoks?
ta vasa velika mooda su od uskih koznih gacica sto nosite, a ne zbog benzina u krvi i vetra u kosiNismo, ali svi imamo mudda mnogo veca nego bilo koji raspali SNS bot
LOL![]()
Iza mene ne stoji niko a nisam član čak ni biblioteke, tako da ipak persiraš
Okej. To je prekrsaj. Platicemo kaznu.Vandalizam je kažnjim po zakonuj i nije dozvoljen kao vid građanske neposlušnosti
Ima 2 miliona ljudi samo u Beogradskohj nahiji. Skupilo se nešto preko 300 hiljada ljudi iz cele Srbije od 7 miliona ljudi. O čemu pričaš?Над којим то "свим Грађанима Београда",какви су ти то влажни Снови?
15.Марта ти је сам Београд показао коју Страну заступа.
U biblioteku da se uclanisIza mene ne stoji niko a nisam član čak ni biblioteke, tako da ipak persiraš
Pričaš kao da i sam učestvuješ a u reali sediš u toplom doma 2000 km daleko od mesta zbivanja.Okej. To je prekrsaj. Platicemo kaznu.
Ali kradja je krivicno delo. I višeg je prioritera za postupanje pravosuđa.
Tako da, kada se bude završilo procesuiranje lopova, koje ti ovde svesrdno podržavaš, rado ćemo mi da platimo kaznu za prekršaj.
Znaci tvoje misljenje je da ih ostavimo na vlasti kao manje zlo?Поента ових протеста је да се искористе студенти као корисни идиоти да на власт доведу екипу која ће нас још више подредити западним империјалистима, признати Косово и увести санкције Русији.
Čim kažem ili pomislm članska karta setim se Radovana TrećegU biblioteku da se uclanis
I sve ce biti drugacije![]()
Bio sam 15-tog sa redarima/bajkerima.Pričaš kao da i sam učestvuješ a u reali sediš u toplom doma 2000 km daleko od mesta zbivanja.
Ti si već odavno u dosijeu, nema šta ja da dojavljujemBio sam 15-tog sa redarima/bajkerima.
Bio sam jos 2 puta pre toga.
Ucestvujem koliko stignem.
Dolazim opet uskoro.
Šaljem pare, doniram koliko mogu, skupljam donacije i od drugih...
Što, hoćeš da javiš tvojim udbašima da me maltletiraju na aerodromu?
LOL![]()
помножи пута 3 најмање!Ima 2 miliona ljudi samo u Beogradskohj nahiji. Skupilo se nešto preko 300 hiljada ljudi iz cele Srbije od 7 miliona ljudi. O čemu pričaš?
ZnamTi si već odavno u dosijeu, nema šta ja da dojavljujem
Cak i da si u pravu kao sto nisi, oni koje pravdas jedino zajednicko sa spomenutim sistemom imaju sto su ih iz nekih nedodija tipa cipuljici naselili u civilizaciju.Једнопартијски бољшевички систем је спасио Словене од истребљења и изградио супер-силу која је деценијама утеривала страх у кости буржујским империјалистима.
У Србији није никакав једнопартијски бољшевички систем, већ вишепартијски систем,у којем ви идете по улицама и пљујете по председнику,што није могуће у једнопартијском систему.Такође имаш и медије који отворено раде против власти, што такође није могуће у једнопартијском систему.
tom logikom i u ratu svi su vojnici isto komandanti i zlocinci.