ALO javlja: "Građani se okupljaju u 50 mesta u Srbiji, dosta im je blokada i nasilja"

Može, čim mi ti navedeš jednu EU državu gde najveće građevinske i telekomunikacione projekte vodi firma na čijem je čelu profesionalni fudbalski navijač.

I onda ste ti i tvoja većina odlučili da za premijera postavite mutavu hrvatsku pripadnicu seksualnih manjina?
Ako moze milanovic biti hrvat moze i ana srpkinja 😁😁😁

Sto kaze nas narod: oj anice nasa diko ne moze ti nista niko, muskarcina nasa prava iako ti fali jaja, izdajnici lazu lazu hrvatica da si kazu….

Izvor
www.alo.rs
Pogledajte prilog 1772854
Gradjani Srbije upućuju poruku blokaderosima da im je dosta njihovih performansi ,lazi i ostalih provokacija.
Izvor
www.alo.rs
Pogledajte prilog 1772854
Gradjani Srbije upućuju poruku blokaderosima da im je dosta njihovih performansi ,lazi i ostalih provokacija.
МУП и БИА су објавили да је укупно било око 30 000 грађана у контра-протестима у 50 градова. То значи да је у просеку у сваком граду било њих око 600. Ипак је то мршаво у односу на грађанске и студентске протесте, на којима је, такође по процени МУП-а ,било у 5 градова нешто више од 36 000 људи (у просеку нешто више од 7 000 у сваком граду). .
Међутим, треба узети у обзир да и МУП и БИА увећавају број људи који подржавају Вучића и СНС, а тенденциозно смањују број људи који протествују против режима.

Sažeto, LOL :D

1000036607.jpg

Купе их ко стоку по селима и возе за Панчево. Углавном пензоси, једва гамижу. Са обе ноге у гробу, али им је доста "блокада". :mrgreen:
Е сад, коме веровати , пензосима, браћи Ромима и уцењенима који за црвену или две возају по земљи Србијици или студентима&омладини на којима свет остаје, питање је сад? :namcor:
i to dzaba...........a blokaderi dobiju po 100 dolara dnevnice za svako putovanje po Srbiji.....nije fer od Vucica.

i to dzaba...........a blokaderi dobiju po 100 dolara dnevnice za svako putovanje po Srbiji.....nije fer od Vucica.
Је ли све у реду са тобом? Знам да није, ал као ред је да питам. Узми дозу. За пљеску ћеш се морати ознојити. Нема више џабалеску.
СМОКИ.jpg

Је ли све у реду са тобом? Знам да није, ал као ред је да питам. Узми дозу. За пљеску ћеш се морати ознојити. Нема више џабалеску.
Pogledajte prilog 1773157
sta je......jos nisi dobio odgovor iz vasingtona kako da mi odgovoris, pa da "ubijes" vreme dok ne stigne, ti ubacujes tekstove iz kulinartsva, zdravlja, psihologije..........
Al ne brini, moji izvori kazu da se "tvoj" komentar upravo prevodi u jednoj progarmerskoj firmi u BGD..............za par minuta, moci ces adekvatno odgovoriti na moj prethodni komentar.

Svakako je ovim potezom sprečio da se druga strana svako veče okuplja. Znači sad će biti jedno veče studenti i ekipa a sledeće lojalisti.
Лојалисте треба платити, организовати им превоз, почистити смеће којим опогане простор.

sta je......jos nisi dobio odgovor iz vasingtona kako da mi odgovoris, pa da "ubijes" vreme dok ne stigne, ti ubacujes tekstove iz kulinartsva, zdravlja, psihologije..........
Al ne brini, moji izvori kazu da se "tvoj" komentar upravo prevodi u jednoj progarmerskoj firmi u BGD..............za par minuta, moci ces adekvatno odgovoriti na moj prethodni komentar.
Хоклица.jpg
УСАИД2 ЖВАЛА.jpeg
УСАИД.jpg

Вашингтон? Још те боли Флорида; "висок притисак". :super:

Svakako je ovim potezom sprečio da se druga strana svako veče okuplja. Znači sad će biti jedno veče studenti i ekipa a sledeće lojalisti.
Problem je što su i sada skupili jedva par stotinu ljudi. Teško da će ih biti narednih dana osim ako pojedini ne dobiju naređenje da prisile opet bar neke.

Back