- Poruka
- 42.738
Mene samo zanima da li su izračunali može li se sprovesti do kraja, i zašto takva obećanja. Nema potrebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suštinska razlika je to da je studentima neko tu hranu pripremio i poklonio. Platio je svojim zarađenim novcem i pripremao je sa ljubavlju.Не видим неку суштинску разлику у односу на исхрану Вучићевих присталица.Исто је то,жваће се, вари и на крају избаци из тела.
poteram ja tebe u banovinu!
ciat terorizam
Sorosevi i Dinkovi placenici bi da protivustavno preuzimaju medije i da ih uredjuju a za to im na izborima niko nije dao jedan glas
Izadjite
sveje to izgorelo za motiku
poterao bi ja to bajo moj sve na njivu
Sto li me ovo podseca na nekogSta kaze jos blokadna kuharica i papa Soros ?
Mora vise ljudi da izadje.
A studenti en treba tako da su komotni. Ne smeju da prave tako velike pauze izmedju akcija jer masa se hladi. Vec 5 meseci se drndaju a nisu nsita postigli.
Ne znam, pitaj svog vodjuSta kaze jos blokadna kuharica i papa Soros ?
kad dobijete na izborima vecinsku podrsku gradjana za politiku koju zastupate, radite sta hocete
do tada, sikter
Bajo, gde god pipneš informacija da glava zaboli.Pa podeli?
Tri bota - trideset profilaSto li me ovo podseca na nekog?
tom logikom i u ratu svi su vojnici isto komandanti i zlocinci.Ne mogu se naći organizatori. Svi su oni organizatori.
Znači, ladno se javljaju ljudi koji kažu kad vi osvojite vlast uređujte kako hoćete. Naprosto, RTS je izgleda lovina, kad pobediš ulovio si sav medijski prostor.
Seljačine nekulturne. RTS svi plaćamo. Državna televizija. Televizija i pozicije i opozicije i neutralnih.
opozicija to zaista shvaća vidi se na njenoj dehumanizaciji neistomišljenika.Kako radite šta hoćete?
Država se ne sastoji samo od onih koji su dobili više na izborima i napravili vladu. To je i problem koji ne kapirate vi SNS hajduci. Srbija je država svih. Imate pojima o državi taman malo više od ameba.
Čak i da iza vlasti režima stoji većinska Srbija - a ne stoji, što smo mogli videti na ova dva skupa, 15.03. i 12.04. na kojima je režim u potpunosti izgubio legitimitet - to mu ne daje za pravo da svakodnevno krši zakone Republike Srbije, izvrgava ih ruglu, obesmišljavajući u potpunosti sve institucije i atrubute srpske državnosti.kad dobijete na izborima vecinsku podrsku gradjana za politiku koju zastupate, radite sta hocete
do tada, sikter
Znači, ladno se javljaju ljudi koji kažu kad vi osvojite vlast uređujte kako hoćete. Naprosto, RTS je izgleda lovina, kad pobediš ulovio si sav medijski prostor.
Seljačine nekulturne. RTS svi plaćamo. Državna televizija. Televizija i pozicije i opozicije i neutralnih.
Па што не тражите превремене изборе када има пола милиона студената?Suštinska razlika je to da je studentima neko tu hranu pripremio i poklonio. Platio je svojim zarađenim novcem i pripremao je sa ljubavlju.
Pljeskavice koje je masa u najboljem slučaju nesreta, ždrala u subotu, plaćene su novcem otetim od građana Srbija. Verovatno od tih istih studenata. Pripremljene su i poslužene sa istim motivima kao što se hrana deli na raznim farmama.
Slično se i ponašaju. Nakon pola miliona studenata i njhovih simpatizera, centar Beograda je danima mirisao.
Nakon 30.000 nevoljnika, primoranih i podmićenih da se pojave u centru Beograda; verovatno zbog lošeg zvakanja i varenja, kao i zabeleženog izbacivanja; centar Beograda još uvek smrdi.
SLUSAM OVU JADNICU I KRINDZUJEM. BUKVALNO PREKLINJE LJUDE DA DOLAZE
a i onaj jadni bajker. on misli da ljudi ne dolaze masovno jer su lenji. a nije ni pomislio da je blokada puteva, mostova,skola i svem cemu je on bio prisutan jer kaze za sebe da je od onih koji su uvek dolazili za sve blokade. nije u redu??
nisu svi bajkeri veliki misicavi momci sa dlakavim grudima kao sto ih ti zamisljas u svojim fantazijama.Idi tamo i reci u lice bajkeru da je jadan.
Bas me zanima kako ces da prodjes
LOL![]()
Nisi mali. Odlično ti znaš da na ovim i ovakvim izborima SNS ne može Isus Hrist pobediti. Ovo je proces oslobađanja srpskog društva koji ima samo jedan kraj. Neizvesno je samo kada, a jedan od najvažnijih ciljeva je valjda svima da se ne dogode sukobi i prolivanje krvi. Ljubav mora dopreti do svake izgubljene duše.Па што не тражите превремене изборе када има пола милиона студената?
Čak i da iza vlasti režima stoji većinska Srbija - a ne stoji, što smo mogli videti na ova dva skupa, 15.03. i 12.04. na kojima je režim u potpunosti izgubio legitimitet - to mu ne daje za pravo da svakodnevno krši zakone Republike Srbije, izvrgava ih ruglu, obesmišljavajući u potpunosti sve institucije i atrubute srpske državnosti.
Za ovo 13. godina SNS vraćeni smo u period kada smo se nalazili pod Osmanlijama.