Počela je blokada RTS-a

Једнопартијски бољшевички систем је спасио Словене од истребљења и изградио супер-силу која је деценијама утеривала страх у кости буржујским империјалистима.

У Србији није никакав једнопартијски бољшевички систем, већ вишепартијски систем,у којем ви идете по улицама и пљујете по председнику,што није могуће у једнопартијском систему.Такође имаш и медије који отворено раде против власти, што такође није могуће у једнопартијском систему.
Sačuvaj Bože.
Taj jednopartijski boljševički sistem je Rusiju koštao života barem 50 miliona Rusa. Danas ih ima skoro koliko i početkom XX veka. Rusija je sama po sebi uvek bila supersila. Taj njen status upravo pod boljševicima doveden u pitanje, što je kulminiralo devedesetih godina, tako da danas imamo ovo što imamo. Jednu izuzetno ranjivu Rusiju.
Pokrenute reforme društva i projektovani ciljevi, industrijalizacija zemlje, trebali su carsku Rusiju izbaciti u orbitu neprikosnovene svetske supersile, već negde dvadesetih godina XX veka. Nikada Rusija nije imala bolje pokazatelje ekonomskog i svakog drugog rasta, kao što je imala 1914. godine. Boljševici su trošili ono što im je ostavila u nasleđe carska Rusija. Kada više nisu imali šta, kidali su delove ruskog tela ne bi li i dalje održavali iluziju i sebe na vlasti. Kao što i ovi naši čine. Posledice danas plaćamo i mi i Rusi.
Jedina zapravo dostignuća boljševičkog SSSR ide u pravcu razgranate mreže špijuna i komunističkih žbirova, koji su im dostavljali informacije o nekim u tom trenutku prestižnim tehnologijama.

Да ли међу студентским захтевима има било шта о Косову?
Ne. Trenutni zahtevi su usmereni isključivo u pravcu oslobađanja institucija Republike Srbije i svesti svih njenih građana. Kosovo nije jedan od zahteva.
Pa nisu studenti Supermeni da mogu sve svojim nejakim rukicama osloboditi za par meseci, sve što ste vi prodali decenijama prodavali i uništavali.
Dovoljno je što na svojim protestima masovno nose zastave Srbije, na kojima Kosovo predstavljeno kao deo Srbije. Dovoljno je što uzvikuju "Dogodine u Prizrenu", pevaju srpske rodoljubive pesme, ali iskreno vole i poštuje sve ostale narode koji žive u Republici Srbiji. To će se naravno sutra odnositi i na Albance. I oni su građani Republike Srbije. I njih moramo voleti.

Vandalizam je kažnjim po zakonuj i nije dozvoljen kao vid građanske neposlušnosti
Okej. To je prekrsaj. Platicemo kaznu.

Ali kradja je krivicno delo. I višeg je prioritera za postupanje pravosuđa.

Tako da, kada se bude završilo procesuiranje lopova, koje ti ovde svesrdno podržavaš, rado ćemo mi da platimo kaznu za prekršaj.

Vama koji podržavate ove koji pljačkaju sve građane Srbije.
Koji podržavate korupciju koja dovodi do nemara i ugrožavanja života i zdravlja (što je, takođe, krivično delo).

Svima vama, koji se hvatate za sitne prekršaje, naoravljene tokom legitimnih, Ustavom i Zakonom garantovanih protesta, kako biste opravdali gomilu TEŠKIH KRIVIČNIH DELA!!!

Bukvalno si saučesnik u tim krivičnim delima.

Над којим то "свим Грађанима Београда",какви су ти то влажни Снови? :lol:
15.Марта ти је сам Београд показао коју Страну заступа.
Ima 2 miliona ljudi samo u Beogradskohj nahiji. Skupilo se nešto preko 300 hiljada ljudi iz cele Srbije od 7 miliona ljudi. O čemu pričaš?

Okej. To je prekrsaj. Platicemo kaznu.

Ali kradja je krivicno delo. I višeg je prioritera za postupanje pravosuđa.

Tako da, kada se bude završilo procesuiranje lopova, koje ti ovde svesrdno podržavaš, rado ćemo mi da platimo kaznu za prekršaj.
Pričaš kao da i sam učestvuješ a u reali sediš u toplom doma 2000 km daleko od mesta zbivanja.

Поента ових протеста је да се искористе студенти као корисни идиоти да на власт доведу екипу која ће нас још више подредити западним империјалистима, признати Косово и увести санкције Русији.
Znaci tvoje misljenje je da ih ostavimo na vlasti kao manje zlo?
Po principu "nisam za vucica, ali nema bolji, nema ko" kako se izrazavaju sludeni.

Pričaš kao da i sam učestvuješ a u reali sediš u toplom doma 2000 km daleko od mesta zbivanja.
Bio sam 15-tog sa redarima/bajkerima.
Bio sam jos 2 puta pre toga.
Ucestvujem koliko stignem.
Dolazim opet uskoro.
Šaljem pare, doniram koliko mogu, skupljam donacije i od drugih...

Što, hoćeš da javiš tvojim udbašima da me maltletiraju na aerodromu? :D

LOL :D

Ima 2 miliona ljudi samo u Beogradskohj nahiji. Skupilo se nešto preko 300 hiljada ljudi iz cele Srbije od 7 miliona ljudi. O čemu pričaš?
помножи пута 3 најмање!
није то лепо служити се информерским Лажима. :)
Да је Режим прекључе окупио само 1/4 од окупљених 15.03...мислим да бисте до сад све похапсили што само промоли нос на Улицу.
Овако,не смете...плашите се Реакције.

Једнопартијски бољшевички систем је спасио Словене од истребљења и изградио супер-силу која је деценијама утеривала страх у кости буржујским империјалистима.

У Србији није никакав једнопартијски бољшевички систем, већ вишепартијски систем,у којем ви идете по улицама и пљујете по председнику,што није могуће у једнопартијском систему.Такође имаш и медије који отворено раде против власти, што такође није могуће у једнопартијском систему.
Cak i da si u pravu kao sto nisi, oni koje pravdas jedino zajednicko sa spomenutim sistemom imaju sto su ih iz nekih nedodija tipa cipuljici naselili u civilizaciju.
Opstanak srpskog naroda, kosovo i slicna pitanja ih ne interesuju, interesuje ih samo vlast i opstanak na njoj po svaku cenu.

Back