Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.251
Как'а блокада...РУШИ ТО...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi stvarno toliko naivan il me zaebavaš?Podizanjem optužnica.
Koliko vidim većina sudija i advokata bi da štrajkuju. Umesto da štrajkuju, zašto ne rade svoj posao.
Kako tebe nije sramota da lažeš?
Јесте...природњаци и напредњаци...исто ти је то...Obrnuto, fakulteti su postali bastion zla u ovoj inace normalnoj i uspesnoj zemlji.
Doduse bili su bastion i osamdesetih, ali ne jedini - doprinos akademske zajednice ratu je ogroman.
I pre nego što sam pročitao znao sam da je laž.Kako tebe nije sramota da lažeš?
Čovek sa detetom jasno preteći prilazi studentima, upućujući im uvrede.
Nijednom svojim gestom ga nisu uvredili ili iskazali da nameru da ga napadnu.
Gandijevski istrpeli njegovo nasilje. Da sramota bude veća, nasilje koje je želeo izazvati dok nosi dete na ramenima.
Stvarno se ničega ne stidite.
Bukvalno sve što urade, izgovore, pomisle, najgora je moguća gnusoba. Čovek ih ne može predugo ni čitati, komunicirati sa njima, a da ne bude izložen ogromnoj koncentraciji jednog neshvatljivog nečoveštva.I pre nego što sam pročitao znao sam da je laž.
Милојко био из убеђења код Чеде у Странци,али овај тренутни велеиздајник ради,издаје за паре.A ima li većeg jadnika od tog Milojka ludojka Pantića. Devedesetih na Slobinom RTS-u bio miran kao bubica, a kad su ga kasnije optužili za neku krađu i proneveru novca, razjapio usta, pa lupeta li lupeta. Da se razumemo, baš me briga koga on politički simpatiše, nego je nesrećnik sad pod stare dane toliko uronio u mulj autošovinizma da je to gadljivo.
Izmišljaju incidente, napade. Zašto se ne hapsi zbog dezinformacija, širenja panike itd? Majstore @Sensei ?Bukvalno sve što urade, izgovore, pomisle, najgora je moguća gnusoba. Čovek ih ne može predugo ni čitati, komunicirati sa njima, a da ne bude izložen ogromnoj koncentraciji jednog neshvatljivog nečoveštva.
Како бре нормална Земља где ти преко 70К Пензионера прима до 15К динара Пензију(то су ти иначе 3 кесе из Максија), док 20годишњи Син председниковог Кума по имену Панић,вози ламборџинија од 300К Евра?Obrnuto, fakulteti su postali bastion zla u ovoj inace normalnoj i uspesnoj zemlji.
Doduse bili su bastion i osamdesetih, ali ne jedini - doprinos akademske zajednice ratu je ogroman.
Netacan i besmislen podatak, inace mnogi nisu ni dosli do penzije zato sto im nije tekao staz tokom dososvskog rezima.Како бре нормална Земља где ти преко 70К Пензионера прима до 15К динара Пензију(то су ти иначе 3 кесе из Максија), док 20годишњи Син председниковог Кума по имену Панић,вози ламборџинија од 300К Евра?
Добро...Netacan i besmislen podatak, inace mnogi nisu ni dosli do penzije zato sto im nije tekao staz tokom dososvskog rezima.
Sto se tice statistike, ti nju mozes samo da uporedjujes sa drugim zemljama i kazes: vidi kako je ovde, a mi nenormalni. Nema nista da se gleda samo po sebi.
Како бре нормална Земља где ти преко 70К Пензионера прима до 15К динара Пензију(то су ти иначе 3 кесе из Максија), док 20годишњи Син председниковог Кума по имену Панић,вози ламборџинија од 300К Евра?
Video sam kakva vam je demokratija, pogotovo kada protestujete.Gledao sam baš video klipove,tako da laažžžeeeššššSamo lažov misli da svi lažu.
LOL
Iiiii....opet laž
Demokratija i te kako postoji ovde gde živim, a postojaće uskoro i tu gde ti živiš![]()
Video sam kakva vam je demokratija, pogotovo kada protestujete.Gledao sam baš video klipove,tako da laažžžeeešššš![]()
Prestar jeAha, jesi jesi
Ti nemas blage veze sta je demokratija.
Nazad u skolu
LOL![]()
Radnicki univerzitetPrestar jesamo vecernja
Poteskoce na vidikuRadnicki univerzitet![]()
Мене занима шта мисле са овим "ћаци"?
У Србији,већина бирача, су или старији људи или они које другосрбијанци називају ћацијима(људи скромнијег образовања и слабијег социјалног статуса) .Како мисле да овде влада бар неки привид демократије без гласова већине?
Већ 5 месеци Динкови сведоци вређају ту већину називајући их свакаквим погрдним именима, као да Србија припада само Грухоњићевим студентима и ником више.
Мене занима шта мисле са овим "ћаци"?
Samo da se ukine glasanje mrtvih...i nepostojecih...
I SNS gubi
...