Miloš Trunić
Iskusan
- Poruka
- 5.431
Стварно су поремећени ако мисле да њима користи ово и иде у прилог да децу и студенте називају ТЕРОРИСТИМА.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А јел знаш ко је тражио да се забране гостовања представницима СРС на РТС-у? Мики Ракић и његов пријатељ Александар Вучић. То ти је информација из врха РТС. Кажем ти да сам се медијима бавио активно и не можеш да ме убедиш како је данас РТС слободнији него 2010., лупаш глупости и злонамеран си.Zašto sada skačeš na Inforner? Zar nije reč o RTS-u? Ostavi se partijske propagande, upravo je Tadić (tj Đilasova grupacija)?stvorio SNS, ili si možda već zaboravio?
Prozirna partijska propaganda. A sve je tako spontano, isto onako kao što su AV i Toma (on je čovek bar bio pošten, za razliku od svih vas ostalih) “spontano” od DOS-a dobili poslanička mesta u vlasništvo.Тридесет и једно гостовање на РТСу од 2010-2012. је СПИНОВАЊЕ? Хахахахах. Хоћеш и број гостовања представника СРС? Боље је да ћутиш веруј ми, немој са мном јер сам се бавио тиме.
Ostavi se spinovanja i imputiranja, bolje traži od Đilasa da se lepo dogovori sa AV, Tadić može da posreduje.А јел знаш ко је тражио да се забране гостовања представницима СРС на РТС-у? Мики Ракић и његов пријатељ Александар Вучић. То ти је информација из врха РТС. Кажем ти да сам се медијима бавио активно и не можеш да ме убедиш како је данас РТС слободнији него 2010., лупаш глупости и злонамеран си.
Smesan si.Vandalizam. Kažnjiv po svim međunarodnim zakonima.
Ne znam da li se vlast plaši da hapsi, a trebala bi.
РТС:Prozirna partijska propaganda. A sve je tako spontano, isto onako kao što su AV i Toma (on je čovek bar bio pošten, za razliku od svih vas ostalih) “spontano” od DOS-a dobili poslanička mesta u vlasništvo.
Da li si ti ovde jedini objektivni i arbitar koji mora da se bespogovorno sluša? Ostavi se toga, nema neograničene vlasti sa 5-10% max.А јел знаш ко је тражио да се забране гостовања представницима СРС на РТС-у? Мики Ракић и његов пријатељ Александар Вучић. То ти је информација из врха РТС. Кажем ти да сам се медијима бавио активно и не можеш да ме убедиш како је данас РТС слободнији него 2010., лупаш глупости и злонамеран си.
Uplakani oportunisti koje ucenjuje šaka anarhista uz pomoć Šolakovizija i studenata željih pravde, isto kao i ‘45.Vandalizam. Kažnjiv po svim međunarodnim zakonima.
Ne bi “trebala” nego je dužna, a ovi upravo računaju sa tim.Vandalizam. Kažnjiv po svim međunarodnim zakonima.
Kava crna Zoka Mihajlović?! DOS-ovi kadrovi preletači u SNS su isto vaši. Otkad dotična gospodari? Samo su SPS-ovi duže u sedlu od nje.Не знам заиста како ви мислите да смо сви ми сенилни и малоумни па се не сећамо РТС и оне главуџе Зоране Михајловић свако мало на том истом каналу, као и Вучића, као и Слине, као и Томе, као и Јоргованке, практично редовно. Да не причам о Пинку где је Вучић више пута гостовао 2011. у Националном дневнику и код Ристића и код Јордовићке. То је данас немогуће, нико из опозиције док је Вучић на власти неће на РТС-у добити емисију 1 на 1!
Od studenata do blokadera pa i terorista.
Nema Srbija čemu da se nada.
Opet nasi i vasi cccPodeliti RTS na dva dela i svako svoje emisije da ima.![]()
@missortr, zar ne vidiš da što ih duže i više vladajući iz svog oportunizma tolerišu oni postaju drskiji? Da se čeka da država izgubi kontrolu nad većim delovima teritorije zato što tako zahteva šaka anarhista kojih se ostali studenti boje jer im je jasno da se policija ne meša u rad plenuma?
Demagogija na max.Opet nasi i vasi ccc
Nikako da krenu. Čisto da vidimo šta bi AV tada radio.
Хоће Србијицу да дијеле лењиром. ....
------------
Пустити дјецу јбт., нека танцају.
Партијанери вребају своје парче колача, неће спавати.
Причају свашта о АВ, а са друге стране бацају дјецу на фронт.Nikako da krenu. Čisto da vidimo šta bi AV tada radio.
Šta čeka? Da počne paljba?Причају свашта о АВ, а са друге стране бацају дјецу на фронт.
Отрешће их к'о слину.![]()