Počela je blokada RTS-a

Zašto sada skačeš na Inforner? Zar nije reč o RTS-u? Ostavi se partijske propagande, upravo je Tadić (tj Đilasova grupacija)?stvorio SNS, ili si možda već zaboravio?
А јел знаш ко је тражио да се забране гостовања представницима СРС на РТС-у? Мики Ракић и његов пријатељ Александар Вучић. То ти је информација из врха РТС. Кажем ти да сам се медијима бавио активно и не можеш да ме убедиш како је данас РТС слободнији него 2010., лупаш глупости и злонамеран си.

Тридесет и једно гостовање на РТСу од 2010-2012. је СПИНОВАЊЕ? Хахахахах. Хоћеш и број гостовања представника СРС? Боље је да ћутиш веруј ми, немој са мном јер сам се бавио тиме.
Prozirna partijska propaganda. A sve je tako spontano, isto onako kao što su AV i Toma (on je čovek bar bio pošten, za razliku od svih vas ostalih) “spontano” od DOS-a dobili poslanička mesta u vlasništvo.

А јел знаш ко је тражио да се забране гостовања представницима СРС на РТС-у? Мики Ракић и његов пријатељ Александар Вучић. То ти је информација из врха РТС. Кажем ти да сам се медијима бавио активно и не можеш да ме убедиш како је данас РТС слободнији него 2010., лупаш глупости и злонамеран си.
Ostavi se spinovanja i imputiranja, bolje traži od Đilasa da se lepo dogovori sa AV, Tadić može da posreduje.

Prozirna partijska propaganda. A sve je tako spontano, isto onako kao što su AV i Toma (on je čovek bar bio pošten, za razliku od svih vas ostalih) “spontano” od DOS-a dobili poslanička mesta u vlasništvo.
РТС:

Број гостовања 31, од тога 6 у емисији 1 на 1 -представници СНС и Александар Вучић од 2010-2012.
Број гостовања опозиције, студената, било кога ко не мисли као СНС 1 на 1 од 2012-2025. НУЛА.

Da li si ti ovde jedini objektivni i arbitar koji mora da se bespogovorno sluša? Ostavi se toga, nema neograničene vlasti sa 5-10% max.

Не знам заиста како ви мислите да смо сви ми сенилни и малоумни па се не сећамо РТС и оне главуџе Зоране Михајловић свако мало на том истом каналу, као и Вучића, као и Слине, као и Томе, као и Јоргованке, практично редовно. Да не причам о Пинку где је Вучић више пута гостовао 2011. у Националном дневнику и код Ристића и код Јордовићке. То је данас немогуће, нико из опозиције док је Вучић на власти неће на РТС-у добити емисију 1 на 1!
Kava crna Zoka Mihajlović?! DOS-ovi kadrovi preletači u SNS su isto vaši. Otkad dotična gospodari? Samo su SPS-ovi duže u sedlu od nje.

@missortr, zar ne vidiš da što ih duže i više vladajući iz svog oportunizma tolerišu oni postaju drskiji? Da se čeka da država izgubi kontrolu nad većim delovima teritorije zato što tako zahteva šaka anarhista kojih se ostali studenti boje jer im je jasno da se policija ne meša u rad plenuma?

:hahaha:

Хоће Србијицу да дијеле лењиром. ....

------------
Пустити дјецу јбт., нека танцају.
Партијанери вребају своје парче колача, неће спавати.

Back