Počela je blokada RTS-a

jel moze tamo u americi da se blokiraju putevi, aerodromi, bela kuca, a da se ne dobije po labrnji?
Moze, ako drzava odbije da sprovede zakon i posalje na robiju odgovorne za pad nekog objekta koji je usmrtio ljude.

Kod nas em niko ne robija, em nas zahebava raznim teorijama, separatisti, ustase, za pad je kriv bio Tito, Kardelj, sledeci ce biti Causesku.

Studenti su teroristi, mediji javno vredjaju narod u svim terminima emitovanja, Djilas je kriv za sve cak i za sve greske Vucica, Vucic se bori protiv korupcije hapsi neke teletabise ko onomad Miskovic pa nikom nista.

Mene generalno politika ne interesuje, ne gledam tv, ne glasam, ali dosli smo u fazu da je jako agresivan propagandom da je i one neutralne isterao iz takta.

Hebote odem da kupim zvake njegov lik na foliji, nismo imali medjugradski prevoz 4 meseca jer je njegov bata kupio firmu i oterao u stecaj.

Zvoni mi fixni, sns anketari, kazem ne idem n glasanje oni me nabede da sam za Djilasa i targeriraju ljude.

Treba sve da blokira, ne placaj plin, struju, porez infostan pa nek razmisli koji procenat debila glasa za njih i zivi u iluziji pinka farme i jeremicke.

jel moze tamo u americi da se blokiraju putevi, aerodromi, bela kuca, a da se ne dobije po labrnjiIIi u Ameriku
IDI U AMERIKU AKO TI OVDE NE ODGOVARA , TAMO SE NISTA NE BLOKIRA

Prilozi

• ecd423038b5f55ee049b0042040a8680.jpg
    ecd423038b5f55ee049b0042040a8680.jpg
    42,8 KB · Pregleda: 4

Back