Побуна Вагнера против Русије! Ка Москви маршира 25.000 војника - "борци и ја уништићемо свакога ко нам стане на пут"

Nece toga biti, a i ne treba. Mozda samo da se podvuce crta sta i kako dalje, jer i ovako vise ne ide.

Да бре...
Сви Ми знамо о чему се овде ради.
Ово је КОНТРОЛИСАНИ РАТ....како би се и једни и други БОГАТИЛИ ,
док неко тУ стварно ГИНЕ,пролива и крв и зној да би то ишло у НЕДОГЛЕД!

оНАЈ,који ту гине....
он је решио да подвуче Црту!
Докле ова захебанција??

Ako moze da prekine rat u Ukrajini, da.
A sta bi postigao? U Ukrajini da ne bude rata, ali u Rusiji da ga i dalje bude?

Ne treba nigde da bude rata, ali ako su ga poceli, onda bolje i da ga zavrse sto pre, pa ili odustajanjem, ili pobedom.

Да бре...

оНАЈ,који ту гине....
Докле ова захебанција??
I meni se cini da je tako, u svakom slucaju, ni ovako vise ne ide, ako si usao u rat smisljeno, onda ga i vodi kako treba i privedi kraju, ovo sve do sad je cisto odugovlacenje pa i sramota za Rusiju kao vojnu silu.

Да бре...

оНАЈ,који ту гине....
Докле ова захебанција??

ja sam BITAN jer pisem RIJECI velikim SLOVIMA. :pop:

Ako u americi vidiš nacizam treba da odeš na lečenje.
Ако га ти не видиш на целом западу требало би се образујеш, а не да процењујеш ко је нациста на основу тога ко те позове до камиона са сладоледом да ти бесплатно да лизу.

Poslednja izmena:
A sta bi postigao? U Ukrajini da ne bude rata, ali u Rusiji da ga i dalje bude?

Ne treba nigde da bude rata, ali ako su ga poceli, onda bolje i da ga zavrse sto pre, pa ili odustajanjem, ili pobedom.

Da, Rusija zasluzuje rat na svojoj zemlji nakon sto je napravila Ukrajini.

Да бре...

оНАЈ,који ту гине....
Докле ова захебанција??
Ako neko zna da povuce CRTU to je Narkomanski.

Njima piše ARD

(imamo i mi prvu srpsku tv.. prepisivači)
1687618663643.png
1687618684125.png

Da sam na Putinovom mestu momentalno bih javno smenio Šojgua. Svaki Rus će vam reći da je on najvceća lopina u zemlji, a konkurencija uopšte nije mala. Ministar vojske koji vojni rok služio nije. Nešto kao Vulin kod nas onomad.

Da sam na Putinovom mestu momentalno bih javno smenio Šojgua. Svaki Rus će vam reći da je on najvceća lopina u zemlji, a konkurencija uopšte nije mala. Ministar vojske koji vojni rok služio nije. Nešto kao Vulin kod nas onomad.
lepo je to što misliš da dobrobit ruske vojske i napredka :heart:

Не мора сваки наркодилер обавезно да буде и корисник.
Ne bi bilo ni narko dilera ni muslimana, a prelepa zastava sa Svastikom bi se viorila na svakom koraku i mi beli ljudi bi bili gospodari Amerike ovako nažalost nismo.

Javljaju da su bogati Rusi iz Moskve i St.Peterburga masovno begaju....da isteram neke studente iz Krusevac iz stana i da osajdarim kiriju x 3 za bakin stan iz doba Staneta Dolanca i Milke Planinc ...kako namestaj unutra tako i zgrada s pocetka 70-ih gde nikad nije od gradnje sredjivana spoljna fasada :D

Ne bi bilo ni narko dileri ni muslimana, a prelepa zastava sa Svatikom bi se viorila na svakom koraku i beli ljudi bi bili gospodari Amerike ovako nažalost nisu.
Ma kakvi oni su samo finansijeri nacista kao Prescot Bush i Ford a inace ameri su super ovako....

Javljaju da su bogati Rusi iz Moskve i St.Peterburga masovno begaju....da isteram neke strdente iz Krusevac iz stana i da osajdarim kiriju x 3 za bakin stan iz doba Staneta Dolanca i Milke Planinc ...kako namestaj unutra tako i zgrada s pocetka 70-ih gde nikad nije od gradnje sredjivana spoljna fasada :D

Ada jes, ka da ce oni da idu u prelijepu sumsku Srbiju.....no ce oni 90% doci kod nas u CG, da uzivaju sa milijardima na crnogorsko more.

"Prigožinov pokušaj puča je već propao"​

1687619001711.png

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 24.06.2023. | 15:45
Direktor ruske Spoljne obaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin izjavio je danas da je jasno da je propao pokušaj da se izazove bratoubilački građanski rat.
On je "pokušaj pobune" paravojne grupe "Vagner" nazvao najstrašnijim zločinom koji se ne može opravdati prethodnim zaslugama, prenosi TASS.

Federalna služba bezbednosti Rusije pokrenula je u petak postupak zbog navodne pobune protiv šefa privatne vojne kompanije "Vagner" Jevgenija Prigožina, koji je pozvao ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua i načelnika Generalštaba generala Valerija Gerasimova da dođu u Rostov na Donu na sastanak sa njim, i zapretio da će, u suprotnom "krenuti na Moskvu".
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=24&nav_category=78&nav_id=2356100
Изгледа да је био само покушај пуча. Или су пучисти били неспремни да се организују или су ,,проваљени'' пре почетка пуча.
Могу мислити шта следи пучистима.

Ada jes, ka da ce oni da idu u prelijepu sumsku Srbiju.....no ce oni 90% doci kod nas u CG, da uzivaju sa milijardima na crnogorsko more.
a pa nece oni kod vas - vi ste u NATO (neprijateljska zemlja tvrdi Kremlj + udarili ste im sankcije)....jedina zemlja gde mogu u Evropi je Srbija (u dzubristu i blatu sa namrcenim domorodcima i preskupim cjenama - svega .....ja uplatio Grcku na 10 dana tamo je paprika 1 eur pa cu da uz ljetovanje i opletem jedno 20-30 tegli ajvara za zimu

a pa nece oni kod vas - vi ste u NATO (neprijateljska zemlja tvrdi Kremlj + udarili ste im sankcije)....jedina zemlja gde mogu u Evropi je Srbija (u dzubristu i blatu sa namrcenim domorodcima i preskupim cjenama - svega .....ja uplatio Grcku na 10 dana tamo je paprika 1 eur pa cu da uz ljetovanje i opletem jedno 20-30 tegli ajvara za zimu

Ipak oni mogu ulaziti u CG imamo ih masu.

Back