ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
Ukrajina je mrtva ne postoji vise.
Tako su govorili i za Srbiju 2000. god. al ste prezivjeli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajina je mrtva ne postoji vise.
Ти знаш ко су лопине и где? Како вам је само испод радара прошла Albright Stonebridge Group и гомиле сличних које убијају и пљачкају по целој планети.Da sam na Putinovom mestu momentalno bih javno smenio Šojgua. Svaki Rus će vam reći da je on najvceća lopina u zemlji, a konkurencija uopšte nije mala. Ministar vojske koji vojni rok služio nije. Nešto kao Vulin kod nas onomad.
Ne razuumem se u ratovanje ali nije mi jasno kako Prigozin zamislja da dodje do Moskve
..od Rostova do Moskve ima 1.100 km..a na tom putu avionima ruska vojska moze da ih sprzi
jedino mogu neke manje formacije placenicke vojske da se probiju a i to tesko
kada bi neko napisao da su Vagnerovci stigli do Berlina..ti bi poverovao..Wagnerova kolona je ušla u Moskovsku oblast.
Viđeni su kako prolaze kroz Barabanovo, na manje od 100 km od Kremlja.
Prigožin je svakako nekako zamislio, a on se za razliku od tebe itekako razume u ratovanje.Ne razuumem se u ratovanje ali nije mi jasno kako Prigozin zamislja da dodje do Moskve
..od Rostova do Moskve ima 1.100 km..a na tom putu avionima ruska vojska moze da ih sprzi
Slikaju se oni gde god stignu.kada bi neko napisao da su Vagnerovci stigli do Berlina..ti bi poverovao..
Nece biti potrebe. Rusiji su neophodne mirovne trupe UN i Umprofor. Da se odrzi red dok se ne uspostavi normalan zivot u regionima i dok se ne utvrdi ko sa kim hoce da zivi. Mozda neki regioni hoce nezavisnost. To sve sada treba uzeti u obzir.Што, нек наставе преко Финске ...
Razvoj dogadjaja nije uopste prijatan....trenutnoKakav dan,sta reci za nase lokalne rusofile,neverica
E,kad sam im pricao,nisu verovali,nikad prava strana
Kakav dan,sta reci za nase lokalne rusofile,neverica
E,kad sam im pricao,nisu verovali,nikad prava strana
Evo kako:Ne razuumem se u ratovanje ali nije mi jasno kako Prigozin zamislja da dodje do Moskve
a ti se razumes vise od njega?Prigožin je svakako nekako zamislio, a on se za razliku od tebe itekako razume u ratovanje.
hoce li dobiti kaznu za brzu voznjuWagnerova kolona je ušla u Moskovsku oblast.
Viđeni su kako prolaze kroz Barabanovo, na manje od 100 km od Kremlja.
А ко ће да успостави нормалан живот? Државе чије војске иду по свету и масовно убијају људе који им се не свиђају? Ма дај...Nece biti potrebe. Rusiji su neophodne mirovne trupe UN i Umprofor. Da se odrzi red dok se ne uspostavi normalan zivot u regionima i dok se ne utvrdi ko sa kim hoce da zivi.
Па хтели су и Срби независност од клеронациста, па су још имали и права на то, али су добили етничко чишћење. Толико о томе шта ће се узимати у обзир ако се натисти питају.Mozda neki regioni hoce nezavisnost. To sve sada treba uzeti u obzir.
Prigožin je svakako nekako zamislio, a on se za razliku od tebe itekako razume u ratovanje.
Zaboravi tu ideju da ćete imati Drugog kad vam ovaj padne.Kolektivni zapad treba da moli Svevišnjeg da Putin ostane na vlasti.
Kolektivni zapad treba da moli Svevišnjeg da Putin ostane na vlasti.
Miran protest znači.Evo kako:
Podsetimo, šef ruske privatne paravojne formacije Vagner Jevgenije Prigožin izjavio je jutros da njegove snage imaju pod kontrolom vojne objekte u Rostovu na Donu, uključujući i aerodrom.On je, takođe, pozvao rusku vojsku da mu ne pruža otpor jer, kako je rekao, "ovo nije vojni udar, već marš pravde".
Pozvao je rusku vojsku da ne pruza otpor niti da ih napada jer smatra da je ovo mars pravde a ne pobuna.
Vagner protiv nasiljaMiran protest znači.![]()
A zasto ne, narod Moskve osokoljen Vagnerom,izlazi na ulice masovno i zbaci Putina? Mozda Prigozin ovo ocekuje. Naravno, cuda se ne dogadjajuI šta ti zamišljaš.
Sa grupom ljudi i oklopnim vozilima zauzima Moskvu i uvodi vojnu diktaturu i smenjuje Putina?
On je pozvao generale da dodju u Rostov na Donu, ali posto oni nisu hteli, posao je on ka Moskvi da razgovara s njima.Miran protest znači.![]()