Побуна Вагнера против Русије! Ка Москви маршира 25.000 војника - "борци и ја уништићемо свакога ко нам стане на пут"

Da sam na Putinovom mestu momentalno bih javno smenio Šojgua. Svaki Rus će vam reći da je on najvceća lopina u zemlji, a konkurencija uopšte nije mala. Ministar vojske koji vojni rok služio nije. Nešto kao Vulin kod nas onomad.
Ти знаш ко су лопине и где? Како вам је само испод радара прошла Albright Stonebridge Group и гомиле сличних које убијају и пљачкају по целој планети.

Ne razuumem se u ratovanje ali nije mi jasno kako Prigozin zamislja da dodje do Moskve
..od Rostova do Moskve ima 1.100 km..a na tom putu avionima ruska vojska moze da ih sprzi
jedino mogu neke manje formacije placenicke vojske da se probiju a i to tesko

Ne razuumem se u ratovanje ali nije mi jasno kako Prigozin zamislja da dodje do Moskve
..od Rostova do Moskve ima 1.100 km..a na tom putu avionima ruska vojska moze da ih sprzi

Putinova vojska ce da otkaze poslusanje, znaju oni ko je na strani pravde 🙏

Wagnerova kolona je ušla u Moskovsku oblast.
Viđeni su kako prolaze kroz Barabanovo, na manje od 100 km od Kremlja.
kada bi neko napisao da su Vagnerovci stigli do Berlina..ti bi poverovao..

Prigožin je svakako nekako zamislio, a on se za razliku od tebe itekako razume u ratovanje.

Што, нек наставе преко Финске ...
Nece biti potrebe. Rusiji su neophodne mirovne trupe UN i Umprofor. Da se odrzi red dok se ne uspostavi normalan zivot u regionima i dok se ne utvrdi ko sa kim hoce da zivi. Mozda neki regioni hoce nezavisnost. To sve sada treba uzeti u obzir.

Kakav dan,sta reci za nase lokalne rusofile,neverica

E,kad sam im pricao,nisu verovali,nikad prava strana

Kad neko zeli da bira saveznika - prvo otidi u tu zemlju i zivi mjesec dana, nauci sistem, standard itd kakvi su. Po tom pitanju Rusija, Kina, Indija su veoma niskog nivoa, Amerika je broj jedan.

Nece biti potrebe. Rusiji su neophodne mirovne trupe UN i Umprofor. Da se odrzi red dok se ne uspostavi normalan zivot u regionima i dok se ne utvrdi ko sa kim hoce da zivi.
А ко ће да успостави нормалан живот? Државе чије војске иду по свету и масовно убијају људе који им се не свиђају? Ма дај... 🙄

Mozda neki regioni hoce nezavisnost. To sve sada treba uzeti u obzir.
Па хтели су и Срби независност од клеронациста, па су још имали и права на то, али су добили етничко чишћење. Толико о томе шта ће се узимати у обзир ако се натисти питају.

Prigožin je svakako nekako zamislio, a on se za razliku od tebe itekako razume u ratovanje.

I šta ti zamišljaš.

Sa grupom ljudi i oklopnim vozilima zauzima Moskvu i uvodi vojnu diktaturu i smenjuje Putina?

Ja bih rekao da dobar deo vojske i aparata sile,FSB i GRU je uz njega.

Videcemo,ili izdaja cele zemlje i prodaja zapadu za sva svremena ili ih eto na Ukrajinsko-Madjarskoj granici u dogledno vreme.

Sizofrena situacija,no jednog dana citacemo sta i kako,imam neki osecaj da su mocnici ovog sveta opet rutinski resili sta i kako da ovim ratom a i Rusijom u ovom slucaju.

Javi li se brat Si,i Kinezi? :D
Neka vidi Kinez kako resavaju mocnici autokratske drzave i sisteme,da mu ne usetaju u Peking jednog dana isto.

I šta ti zamišljaš.

Sa grupom ljudi i oklopnim vozilima zauzima Moskvu i uvodi vojnu diktaturu i smenjuje Putina?
A zasto ne, narod Moskve osokoljen Vagnerom,izlazi na ulice masovno i zbaci Putina? Mozda Prigozin ovo ocekuje. Naravno, cuda se ne dogadjaju

Miran protest znači. :lol:
On je pozvao generale da dodju u Rostov na Donu, ali posto oni nisu hteli, posao je on ka Moskvi da razgovara s njima.

U svakom slucaju, jeste bezobrazluk da i njegove formacije bombarduju, i za to treba objasnjenje, a licno mislim, i smena zbog celokupnog utiska sramotnog i kukavicnog ratovanja od pocetka rata.

Back