Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 32.999
...
Da autorski ispratimo i ovu ne toliko novu, ali unapredjenu situaciju...
Iako je Pink satanista Žeks odavno krenuo protiv Rusije...(uostalom salje dronove Zelenskom..., a u slobodno vreme istima pali sela po Srbiji...zarad distrakcije od protesta i promo kampanje AVtihriata...)
Sada vec imamo i neke kao "ugledne" rezimske analiticare koji krecu u kampanju protiv Rusije...
Evo primera:
Dakle...
Mi6 SNSektaksi rezim konacno otkriva svoje pravo lice...
Posle antiruskog pamfleta u DRZAVNOJ NOVINI "POLITIKA"...
Sada imamo i profu Vuletica...
A takve njuske ne krecu u kampanju same od sebe...vec po naredbi gurua Mi6 SNSekte...
...
Da autorski ispratimo i ovu ne toliko novu, ali unapredjenu situaciju...
Iako je Pink satanista Žeks odavno krenuo protiv Rusije...(uostalom salje dronove Zelenskom..., a u slobodno vreme istima pali sela po Srbiji...zarad distrakcije od protesta i promo kampanje AVtihriata...)
Sada vec imamo i neke kao "ugledne" rezimske analiticare koji krecu u kampanju protiv Rusije...
Evo primera:
POSTOJI PRITISAK I OD RUSA, JAKO BI VOLELI DA OVDE IMAJU VLAST KOJA JE BEZREZERVNO UZ NJIH: Profesor Vuletić o spoljnim pritiscima na Srbiju u kontekstu blokada
https://www.kurir.rs/vesti/politika...jnim-pritiscima-na-srbiju-u-kontekstu-blokadaDakle...
Mi6 SNSektaksi rezim konacno otkriva svoje pravo lice...
Posle antiruskog pamfleta u DRZAVNOJ NOVINI "POLITIKA"...
Sada imamo i profu Vuletica...
A takve njuske ne krecu u kampanju same od sebe...vec po naredbi gurua Mi6 SNSekte...
...